Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja555

On chyba tylko udaje, że mnie rozumie i, że chce mi pomoc...

Polecane posty

Gość alicja555

Mam teraz w rodzinie problemy finansowe, skonczyłam szkołę i poszłam do pracy na wakacje (niestety za marne pieniążki), a potem na studia. Musze mieć też na nie pieniadze. Zaczęliśmy współżyć i zdecydowaliśmy się na tabletki. Pierwsze opakowanie kupił mi on. Dopiero biorę je miesiąc. Napomknęłam, że jak dostanę wypłatę to sobie sama kupię kolejne opakowanie. Ale do niej trochę daleko. To powiedział, że te opakowanie może on kupić. Żadnej propozycji, że nawet jak dostane wypłatę kupi mi tabletki... A dobrze wie jak jest. On zarabia dużo więcej. Z drugiej strony mowi, ze mi pomoze finansowo na studiach, ze bedzie sie dorzucal do stancji. Dziwne to wszystko...

Gość a co on to jest
twój sponsor? :O Tabletki to była wspólna decyzja, zatem po połowie powinno być

Gość alicja555
Więc skoro nie mam na nie pieniędzy mam mu powiedzieć, że nie będzie seksu? Że sie odwluje od tej decyzji?

Gość a co on to jest
trzeba było myslec przed podjęciem decyzji odnosnie tabletek :)

Gość alicja555
Wtedy byla inna sytuacja

Gość kalendariummalzenstwa
powiedzial ci ze ci sie dolozy wiec w czym problem? ma ci cala wyplate oddawac czy WSZYSTKO sponsorowac?!

Gość a co on to jest
no to mu powiedz, że nie masz kasy na tabletki, powinien sam zaproponowac, że bedzie je kupował :) A skoro powiedziałaś, że po wypłacie ty kupisz tabletki no to w takim razie on sie tego trzymie. Mysli, że wszytsko jest ok, sama jestes sobie winna :P

Gość Jesli obiecal ze pomoze na
studiach to pewnie to zrobi, ty powiedzialas ze kupisz nastepne tabletki, to tak zrob. a swoja droga chyba nie jestes dziewczyna jego a prostytutka, dziewczyna by nie liczyla n a takie datki