Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francuska miłość

JAK SIĘ PRZEŁAMAĆ DO SEKSU ORALNEGO??

Polecane posty

Gość francuska miłość

Mam męża, jesteśmy razem ponad 2 lata w sumie i mam problem taki że nie mogę się przełamać jeśli chodzi o pieszczoty oralne. Jak w myślach sobie to wyobrażam to jest fajnie, nawet się podniecam na myśl że mu to robię ale w rzeczywistości nie mogę się przemóc Jesteśmy fajną partnerską parą, seks jest fajny ale nie mogę się przełamać jeśli chodzi właśnie o miłość francuską, on mi tak robi a ja mam wyrzuty sumienia że nie odpłacam mu tym samym. Mam jakąś blokadę chyba, boję się czegoś nie wiem? Jak się przełamać? pomóżcie, macie podobne doswiadczenia kobietki? dręczy mnie to strasznie :o

Gość kurdddeeee
kup bita smietane w sprayu i pobruc swojego faceta. potem to zlizuj :)

Gość francuska miłość
też o tym myślałam, spróbuję:) jakieś inne propozycje?

Gość francuska miłość
nie chodzi o obrzydzenie raczej o strach przed penisem, uwielbiam jak jest we mnie ale z bliska jakoś mnie odstrasza :o

Gość szczypta słowa
to samo przyjdzie ja 10 lat temu w ogóle nie wyobrażałam sobie seksu analnego :D a po trzydiestce jakoś sama przyszła ochota by spróbowac innych rzeczy w seksie, które kiedyś w ogóle nie były do przejścia dla mnie! :D Ty też spróbujesz...może za rok, może za dzień :D musisz byc po prostu ostro rozpalona przez faceta, to wtedy będziesz w stanie na wiele sobie pozwolić :D a jak zobaczysz minę Twojego faceta i zaskoczenie gdy zaczniesz nowości, to jeszcze większą ochotę na to będziesz miała!

najpierw zalej siebie, potem zalej paukę i jedziesz nie zapominając co raz powtórzyć zalania pauki procentami:classic_cool: Odrobina alkoholu Cię rozluźni i poprawi walory smakowe :classic_cool::D:P

Gość francuska miłość
tz tak własnie zauwazyłam kiedy jestem mocno podniecona podczas seksu to wtedy mam ochotę najwiekszą go wziąć do ust, ale nie robię tego :o akohol pewnie by mnie ośmielił ale ja za duzo nie mogę wypić bo mnie mdli i co bedzie jak mu obrzygam penisa?;) wychodzi na to że muszę pokochać tą część jego ciała, zapoznać się z nią bliżej, nie fascynują mie penisy, uważam ze są nieładne chociaż do seksu są wspaniałe. :o

Gość francuska miłość
jeden wyjątek, tylko mały siusiaczek mojego synka mi się podoba, uwazam ze jest śliczny, taki malutki ;) nie jestem zadną pedofilką tylko mówię o wyglądzie, a dużych penisów się obawiam jak potworów gdy byłam mała

Gość kompetentny
w takim razie najpierw na synku poćwicz

Gość faciooo
Jak ja się cieszę że moja kobieta nie ma z tym problemu, wręcz przeciwnie - uwielbia robić mi loda i strasznie ją to kręci :) Nie wyobrażam sobie być z kobietą i nie uprawiać seksu oralnego. Twojemu mężowi współczuję ;)