Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scalii

Najlepsze zabespieczenia na pierwszy raz

Polecane posty

Chodzę z chłopakiem 1,5 roku i myślę nad 1 razem, trzy prezerwatywa i globulki patex + dni nie płodne wystarczą tak zwany kalendarzyk cykl mam teraz 32 dniowy i wiem kiedy mam owulację bo bolą mnie jajniki i mam dużo chyba śluzu płodnego. I tak się kochać parę dni przed okresem. Bo nie wiem czy poczekać jak będę mieć kasę na tabletki anty co miesiąc bo na razie nie pracuję bo szukam pracę, bo raz miałam tabletki regulon ale one były nie dobrane bo zile je znosiłam bo nie miałam badań ani krwi itp ani ginekologicznego.I się pytać zaczekać jak będzie mię stać na tapsy. Trzy to 3 zabezpieczenie wystarcza. Zdaje sobie że nic nie daje 100%.

Gość Miśka15 lat
Nie rób tego dobrze ci radzę, chłopak cię wykorzysta, zrobi to z tobą i cię rzuci, jesteś tego pewna, że chcesz to zrobić? nie powiedziałabym, napewno on cię do tego namawia. ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiesz on mnie kocha chce spędzić życie z zemną kiedyś dzieci ślub itp ale sama nie jestem tego pewna po 1,5 roku czy to nie jest za mało na taki krok :(.

Gość decyzja
Ty musisz sama zdecydować kiedy będzie ten odpowiedni moment. Ile masz lat? Ja pierwszy raz spałam z moim chłopakiem po pół roku znajomości, teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem i już się nie martwimy o zabezpieczenia bo staramy się o dzidziusia:) Masz racje, nic nie daje 100-procentowej pewności ale te twoje zabezpieczenia które wymyśliłaś powinny wystarczyć:) Nie słuchaj ludzi którzy ci mówią żebyś z nim nie spała bo on cię wykorzysta. Jasne, tak może być, ale pamiętaj że to tylko twoja decyzja, wybierz odpowiedni dla siebie czas. I pamiętaj, nie żałuj nigdy niczego co już zrobiłaś. Powodzenia:)