Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 128633904

Który prezent wybrac.?powiększanie ust/ meble

Polecane posty

Gość 128633904

Z racji tego że b. dobrze zdałam maturę mój mężczyzna postanowił zrobić mi niespodzianke. Chce podarować coś co będzie mnie cieszyć . Z naszych rozmów padły 2 propozycje: 1. Pieniążki na zabieg powiększania ust (2,5 ml) -niewiem czy taka ilosc da jakis rezultat 2. skórzane meble narożnik+ 2 pufy + szklany stolik. 2 prezent jest wg. bardziej praktyczny ale ja juz długo myslałam nad zmianą ust gdyż moije są szczerze mowiac srednie ;/.co bardziej mi sie przyda? meble w domu ofszem mam ale maja ponad 20 lat;/, Co wybralibyście na moim miejscu.

Gość Dulce
hmmm....szczerze nie wiem;//

Gość 128633904
zle napisałam owszem*

Gość biały murzynnnnnnnnnnnn.....
usta... zeby bardziej nacieszył sie widokiem ze w koncu moze potrzymac w pełnych ustach 🖐️

Gość kokoszanelka
ile kosztuje powiększanie ust?

Gość jakajaka
dziecko, powiekszenie ust nie kosztuje 2,5mln!!!! :D:D:D jak dla mnie to prowokejszyn:D 0/10

Gość jakajaka
aha:classic_cool: :D zwracam honor🖐️

Gość tomaszek spoxxxxxxxxx
powiekszani eust czyli wszczykiwanie w usta czegostam niejest drogie 300zl chyba kosztuie :) kazdy moze sobie powiekszyc he no ale decyzja dociebie nalezy:) jabym cos lepszego ci kupil

A może tak wspólne wakacje z facetem Na jakiejś egzotycznej wyspie??;)

Gość 128633904
Mój najgorszy wynik z matury to polski ustny 73% .Wszystko inne poszło lepiej. Usta mają być powiększone aquamidem koszt ponad 3 tys. za 2,5 ml. Efekt stały.Meble koszt 5 000. Ale jakieś meble ,napewno tańsze mogą zawsze kupić mi rodzice .Więc chyba zdecyduje się na usta.

Gość 128633904
Muszę jeszcze zapytać o to dziewczyn które już miały taki zabieg. Wakacje chciałabym wreszcie spędzić w Polsce -co roku jakieś wyjazdy zagraniczne.

och ach, chyba mamy przed soba kolejną rozpieszczoną niunie...:D ja bym od chłopaka nic za takie cos nie wzieła no bez przesady może jakis drobiazg ale to by było na tyle, a za dostanie sie na najlepsze studia dostaniesz porsche? a moze juz masz?

Jak sie z nim rozstaniesz to meble mu wywieziesz pod dom a usta??:D:D Ja facet inwestuje juz w plastyke twojej twarzy to powodzenia:D

Gość 128633904
Widze ,że już niektórzy fantazjują i dopowiadają sobie wiele rzeczy z którysz szczerze mówiąć chce sie śmiać. Po 1 primo skąd wiesz na jakim poziomie zdawałam maturę? po 2 skąd wiecie że jestem podobno " brzydka" ? po 3. że jestem rozpieszczona i jakaśtam.... Chłopak nie zaproponował mi 1 prezentu gdyż sam jest temu przeciwny boji się że przesadzę ,gdyż daleko im do małych ,wąskich ust -niteczek. Pozatym jestem piękną kobietą i nie mam zamiaru z niczego sie tu tłumaczyć. Musi Wa wystarczyć to co napisałam. Koniec "tłumaczeń" przypominam ,ze prosiłam o poradę .niepotrzebne mi komentarze obcych ludzi:)

"Pozatym jestem piękną kobietą"--> i nad wyraz inteligentną "niepotrzebne mi komentarze obcych ludzi"--> to co ty tu robisz??

Gość 128633904
Powtarzam jeszcze raz :Prosiłam o radę nie o komentowanie sytuacji.

Gość Do Ariane84
Kim jest ta kobieta ze zdjecia?

Gość 128633904
do martwa natura Nie zamierzam wdawać się w twój monolog. Szkoda czasu na pisanie z taką zawistną i najwyraźniej zazdrosną osobą . Nie mam zamiaru przedstawiać tu skrupulatnie swoich wyników maturalnych ,ani dawać linków do swoich zdjęć czyli NICZEGO UDOWADNIAĆ .Nie musze się w ten sposób dowartościowywać. Nie obchodzi mnie co myślą o mnie anonimowi ludzie ,którzy mnie osobiście nie znają jeśli chcecie myślcie sobie cokolwiek nawet że jestem brzytka ,głupia etc. ;) Pozdrawiam cie cwaniaro środkowym palcem.

Gość 128633904
Chyba jednak zrobię sobie wary obciągary :) Przynajmniej facet będzie miał więcej doznań jak takimi ustami będę mu obciągać bo z moich kreseczek nie jest zadowolony

Gość 6789
powiekszanie ust kurwaaa!

Gość bosanoga
wolałabym meble bo skoro twierdzisz że nie masz "cieniutkich niteczek" to dlaczego masz je powiększać? Także brałabym meble ale nie skórzane bo w taki upał nie da się na nich siedzieć.