Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 128633904

Który prezent wybrac.?powiększanie ust/ meble

Polecane posty

do ariane-> o sorka pomylily mi sie tematy :D ta babka z zdeformowana facjata to jakas amerykanska kobitka uzalezniona od operacji plast, chciala sie do kotka upodobnic

Gość operacje mozgu niech ci
zafunduje ten twoj fagas

Gość 128633904
Chciałabym powiększyć górną wargę ,ktora jest troche mniejsza .Tak żeby była bardziej proporcjonalna do dolnej . do martwanatura: :D i lepiej niewypowiadaj sie w temacie o którym niemasz pojęcia zabieg powiększania ust to nie żadna OPERACJA. Poczytaj troszkę ,później się wypowiedz.

Gość 128633904
Zareagowałam milczeniem ,gdyż nie w daje się w rozmowę z tak żenującym poziomem jaki prezentujesz ty. Na 1 stronie interesował cie mój mężczyzna ,teraz ogarnia cię podniecająca ciekawośc na temat mojej matury. Nie mam czasu na czytanie twoich wypocin.

w wieku 19 lat sobie usta powiększać ? no proszę cię :o wolałabym meble, a już najlepiej to wycieczkę razem z facetem za te 3 albo 5 tysięcy :D to jakiś sponsor czy coś ? a co dostaniesz za dostanie się na studia ? :D samochód ? :D

Jestes pewna, ze zdalas te mature? bo troche przytepawa jestes, jakim cudem moglas dostac 73 % z ustnej, na ktorej przyznaje sie maksymalnie 20 punktow i oceny wystawia sie w pelnych punktach (bez ulamkow)? Umiesz w ogole liczyc? Albo skonczylas szkole specjalna, albo to prowokacja.

Gość Kamila

Moje usta po zabiegu powiększenia wyglądają bardzo naturalnie, nie spodziewałam się tak dobrego efektu. Moje usta mają bardzo naturalny wygląd i sa bardzo ładnie powiększone. Zabieg trwa krótko i nie boli. Jak najbardziej polecam, efekt bardzo długo się utrzymuje. Zabieg robiłam w bardzo fajnej klinice i moge jak najbardziej polecić  dr Aldona Stachura 

Gość hanya22

Jestem również po powiększaniu ust preparatem Restylane Kysse. Zabieg miałam w dobrym gabinecie, lekarz dobrze mi go zaaplikował 😉 Poza tym nie ma efektu dziubka i co ważne długo się utrzymuje. U mnie 10 miesięcy. 😉

Gość Ewelina88

Hej, poważnie? Też miałaś Restylane powiększane usta ?:) U mnie trzymały sie 8 miesiecy, ale to byłoz mojej winy, bo wybrałam się na saune 😛 A ona niweluje działanie kwasu.

Gość Kamila

Zawsze miałam bardzo małe usta i marzyłam o tym aby je powiększyć. Dlatego zrobiłam zabieg powiększania za pomocą botoxu. Zabieg trwał kilka minut, a bardzo ładnie mi je zrobiono. Maja pełny kształt i wygladaja bardzo naturalnie. Mogę polecić jak njabradziej jak również klinikę J&J Art Derma Clinic Rzeszów

Gość Karolina

Ja ze swojego zabiegu powiększania ust jestem bardzo zadowlona , zwłaszcza , że miałam małe, teraz wyglądają super. Zabieg robiłam w Nuvu estetic w Krakowie  i mogę jak najbardziej polecić , super wykonują.

Gość A Cow

Zdecydowanie polecam zabieg powiekszania ust 😉 I to najlepiej kwasem restylane bo jest na prawdę bezpieczny i dający naturalny efekt.