Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona jej zachowaniem

Moja przyjaciółka jest dziwna

Polecane posty

Odkąd spotykam się z facetem i jestem szczęśliwa to ona jest dla mnie strasznie oschła. Nie ma czasu, żeby wyrwać się na przysłowiowe ploty i piwo, ciągle niby zajęta albo nie odbiera telefonów. Nie chcę się narzucać, ale nie jesteśmy dziećmi, stare z nas dupy i takie zachowanie zakrawa na paranoję. Szkoda tych wspólnych lat przyjaźni, poza tym zależy mi na naszej przyjaźni :-o

Gość MADZIATTT
może zazdrości

Gość kto wie kto sie zna
może jest zazdrosna?

Gość lu ka
pewnie jest zazdrosna i nie ma ochoty wysłuchiwać opowieści o twoim szczęściu i udawać że cieszy się razem z tobą

To nie ona, a ja się spotykam z facetem. Zawsze byłyśmy wobec siebie szczere i obiecałyśmy, że nawet gdy nasze drogi się rozejdą to przyjaźń przetrwa, a tu taki klops. Szybko dała sobie ze mną spokój.

Ja mam tak samo! Zamiast mnie teraz znalazła sobie inną koleżankę. Ja jestem dla niej taka sama, a ona nie napisze, jak odpisuje na smsy to jednym wyrazem, spotykać się nie chce-znaczy pisze, że jest zajęta -tylko, że wcześniej miała dla mnie bardzo dużo czasu. Boję się, że nasza przyjaźń się rozpadnie...

Gość sallu
moze jest zazdrosna ale nie o tego chlopaka tylko o ciebie wiesz ja jak mialam przyjaciolke to ona non stop o tym swoim kolesiu nawijala zaczelam unikac znia spotkan

Gość widac że
zazdrości tobie, ale tym się nie przejmuj, tak bywa ... na siłę nie szukaj z nią kontaktu ... to jej broszka nie twoja

Gość sallu
a moze nie lubi twojego chlopaka

Gość Szafarafabum
Dokładnie, wiem po sobie - sama zaprzestałam kontaktów z moją świeżo zakochaną przyjaciółką. Nie mogłam już wysłuchiwać tej paplaniny o nim, tych szczęśliwych treli, moje życie osobiste przestało się dla niej liczyć, bo po co, skoro można porozmawiać o Krzysiu: jaki on słodki, piękny, silny, mądry, dobry, a za dwa miesiące i tak ją kopnie w dupę, jak trzech poprzednich. W sumie rzeczywiscie długo wytrzymałam - to już czwarty TAKI facet i TAKA sytuacja między nami. Na początku jeszcze starałam się cieszyć, być miła, jej szczęście naprawdę sprawiało mi radość, serio. Ale potem to wszystko zrobiło się zbyt egoistyczne z jej strony, dla mnie po prostu męczące. Wykruszyłyśmy się, lecz to i tak nie była nigdy jakaś wielka więź, więc nie mamy depresji z tego powodu. Po prostu się skończyło, i już..

Ja o swoim przy mojej przyjaciółce praktycznie nic nie mówie, chyba, że sama zapyta. Kurcze, innym znajomym to nei przeszkadza. Z resztą my jesteśmy taką parą, że przy innych to jak kumple się zachowujemy...

Ale ja nigdy przy niej o nim nie rozmawiam, chyba że zapyta jak tam nam się układa i tyle. Sama nie umiem zdzierżyć jak moje znajome opowiadają jak to im cudownie w małżeństwie albo jak cudownie być w ciąży, dlatego sama tego nie robię. Zresztą mamy dużo wspólnych zainteresowań i dużo o nich rozmawiałyśmy, a teraz gucio.