Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 768968

co mysalicie o kobieatach chlopczaycach?

Polecane posty

Gość 768968

Gość nvmb
ja taka jestem a co maja myslec faceci- oni napewno na takie nie leca, nie oszukujmy sie

Gość nvmb
ja nie ubieram sie kobieco, mam wysportowana ale nie smukla delikatna sylwetkei do tego chrakter nie nawidze wlazic w tylek facetom

ja mysle,ze zero kobiecosci w takich babach,ja mam dłuuuuuuuuuuuugie ciemne włoski i ubieram sie kobieca,faceci to lubia:)

Gość ja też taka jestem
tylko, że ja mam jeszcze siusiaka

Gość 6789
katie holmes nawet ladnie wyglada w krotkich wlosach

Gość nvmb
haha chamskie? nie m\wiem poprostu nie udaje glupszej niz jestem, nie zalezy mi na meskiej aprobacie, nie jestem sluzalcza wobec facetów jestem soba i tyle a ze taki jarek cos tam pisze i co z tegotacy faceci wogole mnie nie interesuja

Gość njka
wiesz ja mam kobiece ksztalty i naturalnw blond wlosy poprostu nie lubie jak ktos traktuje mnie z góry wiec staram sie nie eksponowac mojej kobiecosci

Gość nvb
no chyba jednak interesuje skoro pisesz tu swoje wypociny ja tam nie wypowiadam sie na topiku dla "buraków"

"nie mwiem poprostu nie udaje glupszej niz jestem, nie zalezy mi na meskiej aprobacie, nie jestem sluzalcza wobec facetów" Mówiąc krótko jesteś nieatrakcyjnym pasztetem 🖐️

Gość ikas
podobnie jak ty:)

Gość o kobietach.....
chłopczycach to samo myślę co o zniewiwściałych facetach albo piwie bezalkocholwym albo schabowym z kurczaka albo gumowej lali albo skóropodobnej skórze i innych plastikowych podróbkach--ŻE SĄ DO DUPY

"ja mysle,ze zero kobiecosci w takich babach,ja mam dłuuuuuuuuuuuugie ciemne włoski i ubieram sie kobieca,faceci to lubia" Rozumiem, ze dostosowujesz swoj wygląd do tego, co lubią faceci:) Współczuję:)

Gość nvb
chłopczycach to samo myślę co o zniewiwściałych facetach albo piwie bezalkocholwym albo schabowym z kurczaka albo gumowej lali albo skóropodobnej skórze i innych plastikowych podróbkach--ŻE SĄ DO D**Y powiedzial prqwdziwy polski facet myjacy jaja raz na 2 miechy, okraglym ryjkiem i zakolami jareczku pozdarwiam ale idz juz sobie, przeciez takie kobiety cie wogole nie interesuja

A ja mam dużo szacunku do takich kobiet, bo nie ubierają i nie zachowują się "pod faceta", jak niestety wiele kobiet. Mają swoje zdanie, swój gust i nie zamierzają go zmieniać, tylko dlatego, ze tak MUSI BYC. Takie kobiety znajdą kiedyś inteligentych facetów na poziomie. Takich - którzy będą szanowali to, że mają własne zdanie i potrafią nie iść za tłumem. Wiele kobiet ubiera się i zachowuje kobieco, bo tak czują, ale wiele też niestety tylko DLA FACETÓW, bo tak naprawdę lepiej byłoby im ubierać się z innym stylu. Nie toleruję kobiet, które poświęcają swój charakter i styl dla meżczyzny (odwrotnie też). Później ci mężczyźni będą je własnie tak traktować - jak chorągiewki.

Gość nvb
ankesenamon- dobrze pisze nic dodac nic ujac

Gość nvb
jareczku a co ty wiesz o prawdziwych facetach:p

Gość jerri slk
blad nie tylko na klacie ale i na glowie aha 185 to minimum