Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam mętlik

nie wiem co myśleć

Polecane posty

Gość mam mętlik

Umówiłam się z facetem na dzisejszy wieczór. Własnie zadzwonił i zapytał czy możemy przełożyć spotkanie na jutrzejszy wypad za miasto. Idzie się dziś spotkać ze znajomymi. Powiedziałam mu, że czuję się zlekcewazona i że mnie sobie ustawia do swojego harmonogramu. Chłopak przeprosił i stwierdził, że i tak jestem jego priorytetową narzeczoną. Ustaliliśmy, że zobaczymy się jutro. Pojedziemy się opalać. Dałam się wkręcić na pięknę słówka?

Gość Mam 15 lat
i bardzo dobrze dziewczyno, naturalne spotkanie a nie jakies wymyslne wieczorki

Gość michel...24
Myślę, że jeśli to była jednorazowa sytuacja to nie powinnaś się na niego gniewać, ale jeśli takie sytuacje się powtarzają to ja już bym się wkurzyła :o ... A czemu nie możesz iść dziś z nim na spotkanie z jego znajomymi ?

Gość
jakis kolek:o tak, moim zdaniem dalas sie nabrac. PRIORYTETOWA NARZECZONA?! a co ty kurwa na jeo prywatnej poczcie pracujesz?? kretyn.

Gość proprytetowa dobre
a dzisiaj to pewnie z jakąs mniej priorytetową się umówił :P

Gość mam mętlik
nie zaprosił mnie na to spotkanie znamy się miesiąc i chyba jego znajomi o mnie nie wiedzą

Gość proprytetowa dobre
jak dla mnie to koleś kręci na boku....

Gość mam mętlik
chyba tak - dałam się podejsc jak dziecko

Gość 023895=
przecież mógł isc na to spotkanie z tobą...jakby nie chciał, żeby ciebie poznali...

Gość
sory wery,a le tymbardziej na poczatku - co mu odwalilo, zeby owolywac wasze spotkanie??? to raczej znajomych powinien przelozyc sobie na jutro:o ktos tu dobrze napisal - jutro godzine przed spotkaniem zadzw do niego i tez odwolaj, bo idziesz z przyjaciolka na kawe:o

tak, jesteś kolejną naiwniarą, która zbyt bardzo bierze czule słóweczka do serca sobie :classic_cool:

Gość mam mętlik
chyba mnie pogięło, że się tak dałam nabrać

Gość mam mętlik
i tak tez zrobie bez zbednych tlumaczen ogranicze kontakt ech - niech mnie ktos stuknie w glowe

Gość hmmm...yhm....
a "priorytetowa narzeczona" co w zasadzie ma oznaczać? Że są jeszcze inne?

możesz jeszcze zrobić tak: nie idź na spotkanie, on pewnie do ciebie zadzwoni i zapyta się ciebie co się stało, że nie przyszłaś?Ty mu odpowiedz zaskoczonym tonem: TO MY BYLIŚMY NA DZIŚ UMÓWIENI? OCH PRZEPRASZAM, ZAPOMNIAŁAM. itd.......

Gość hmmm...yhm....
oszaleliście masz ochotę to idź tylko weź lekcje na kolejny raz i jeśli on zechce cię "odłożyć na później" powiedz, że tego dnia nie uwzględniasz go w swoich planach. Po co od razu szopki robić i przy okazji głupka z siebie? Facet pomyśli, że dziwna jesteś

Gość mam mętlik
taka stara i taka naiwna chyba potrzebowalam takiego kubla zimnej wody na glowe

Gość mam mętlik
w trakcie rozmowy mu powiedziałam kilka ostrych słów, ale w pewnym momencie mi powiedział: ale wiesz, ze i tak sie z toba kiedys ozenie - no i mnie zatkalo w co ja sie daje wkrecac... masakra chyba mi na mozg padlo wierzyc w takie wyznania

nie przeżywaj tego tak, tylko nie dawaj sie nabierać na czułe słówka faceta, bo oni właśnie myślą, że tak najlepiej (i mają rację, bo dużo kobiet daje się na to nabrać). Po prostu teraz Ty pokaż kto tu rządzi :classic_cool:

Gość hmmm...yhm....
swoją drogą dobry z niego bajerant ;)

Gość mam mętlik
zajebisty bajerant powiedzial, ze wieczorem do mnie zadzwoni powiedziec dobranoc niech sobie dzwoni - ide na miasto a jutro... zobaczymy czy mi się bedzie chcialo wstac o 10, bo zamierzam sie bawic dzis do zdechu

jak mnie koles zonaty tak gadał ze na pewno bede jego , ze mu ulegne w zartach to zawsze mu mówiłam ze go pogieło:P, i ze niedoczekanie jego;) i dalej byłam niugieta.......tak długo az sie znudziło mu zdobywanie Kilimandzaro a bajere miał ostra....ale trzeba byc twardym nie mietkim:P

Gość hmmmm....yhmmm.....
najgorsze, że kobiety na to lecą:)