Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek22

Czy waszym zdaniem ona nie spała ze zbyt dużą ilością facetów?

Polecane posty

Arek22--- w tym momencie stawiasz siebie na piedestale, bo miales tylko jedną kobiete. Jakby ta jedyna Cioe rzucila i tak tulalbys sie z kobiety do kobiety szukając tej jedynej, tez mialbys wiecej kobiet.Teraz ciezko znalezc sobie odpowiednią osobe, a seks to normalna sprawa w zwiazku, jest uczucie, jest chwila, sa bliskosci, to normalne. Nie twierdze ze im wiecej facetow, tym lepiej,ale znowu nie rób afery przez tych 8 facetów..Moze to fajna dziewczyna, poszukuje swego jedynego, a chwile uniesienia to normalna sprawa..moze miala tylu bo kazdy chcial ją tylko bzyknąć i rzucic..moze trafiala na same taborety. Poza tym zartem pisząc-ona Cie jeszcze moze wiele nauczyc w 'tych' sprawach;P Bo kobieta ma wieksze doswiadczenie niz Ty;P moze to Cie boli?A;PP Nie bierz do glowy-fajna dziewczyna, trzymaj ją i nie pozwol uciekac a nie sam podwijasz ogonek...troche wyzwania Ci nie zaszkodzi.. a kobieta bedzie miala pojęcie o sprawach ktore tez są wazne w zwiazku:))Zobacz tylko czy mozesz jej zaufać w byciu przy Tobie. Dowiedz sie skad Ci chlopacy..czy po prostu jej pech czy naprawde lubi seks:) to dwie odrębne rzeczy.

Gość bogaty 24 juxi
stary witaj w druzynie ja cie dobrze rozumniem bo tez tak mam namysl ze kobieta miala tulu facetow to odrzuca mnie odniei ze wniej tyle bylo

Dumna?a może chciała poczuć że jesteś o nią zazdrosny?jeseś pewny że faktycznie z nimi sypiała?A nawet jeśli to jeszcze nie zbrodnia.Może być Ci cięzko na dłuższą metę ale pomyśl czy wolisz spokojny związek z jakąś dziewczyną bo nie miała facetów przed Tobą czy może akurat prawdziwe uczucie? Ja przed moim męzem miałam jednego i baaaardzo tego żałuję ale niestety czasu nie da się cofnąć człowiek młody i głupi...

o to, że źle napisałam, bo wyszło, że ona nigdy nie powinna seksu z nim uprawiać :P więc dodałam, że owszem seks w związku potem jest mile widziany, ale nie od razu na początku. Czytanie ze zrozumieniem ;)

Gość hihiihihi
hihiihtaka troche szmata-dlaczego?Chodzilam kiedys na imprezy, poznalam chlopaka, spotykalismy sie kilka randeczek i do lozka, a co?mialam udawac dziewice ?I nastepni to samo, jak okazal sie kiepski w lozku to urywalam kontakt:D Az trafilam na ideala mojego meza, spelnia kazde oczekiwania, dlatego jest moim mezem:P

Gość to mu wspolczuje ze
taka sobie wzjal rojechana jak koleina po traktorze

Gość hihiihihi
Dokladnie, mogla tak powiedziec zebys poczul sie zazdrosny, niektore kobiety tak maja:P

Arek22--- w tym momencie stawiasz siebie na piedestale, bo miales tylko jedną kobiete. Jakby ta jedyna Cioe rzucila i tak tulalbys sie z kobiety do kobiety szukając tej jedynej, tez mialbys wiecej kobiet.Teraz ciezko znalezc sobie odpowiednią osobe, a seks to normalna sprawa w zwiazku, jest uczucie, jest chwila, sa bliskosci, to normalne. Nie twierdze ze im wiecej facetow, tym lepiej,ale znowu nie rób afery przez tych 8 facetów..Moze to fajna dziewczyna, poszukuje swego jedynego, a chwile uniesienia to normalna sprawa..moze miala tylu bo kazdy chcial ją tylko bzyknąć i rzucic..moze trafiala na same taborety. Poza tym zartem pisząc-ona Cie jeszcze moze wiele nauczyc w 'tych' sprawach;P Bo kobieta ma wieksze doswiadczenie niz Ty;P moze to Cie boli?A;PP Nie bierz do glowy-fajna dziewczyna, trzymaj ją i nie pozwol uciekac a nie sam podwijasz ogonek...troche wyzwania Ci nie zaszkodzi.. a kobieta bedzie miala pojęcie o sprawach ktore tez są wazne w zwiazku Zobacz tylko czy mozesz jej zaufać w byciu przy Tobie. Dowiedz sie skad Ci chlopacy..czy po prostu jej pech czy naprawde lubi seks to dwie odrębne rzeczy.

Gość bogaty 24 juxi
etam dobrze moze dobrze moze nie jak miala 8miu o drugiei 8ce niepowiedziala :) moze tak moze nie co wy jej tak bronicie niektorzy faceci tak maja ta mysl nawet duzo facetow tak ma i to normalne

Gość hihiihihi
Bez sensu 8facetow i rozjecana:D:D:D A jak kobieta zyje z jednym, wspolzyja sexualnie codziennie to tez jest rozjechana??Nie widze w tym sensu:D

Gość babolek
a po co rozmawialiscie na ten temat?

Gość aja tam mialam
ja tez bym wolala doswiadczonego faceta, ktory sie troche wyszalal, przynajmniej jest szansa,ze w przyszlosci nie bedzie szukal dodatkowych wrazen ja dzieki temu ,ze mialam tylu facetow, to wiem co lubie, z ktorym bedzie mi dobrze w lozku. gdyby nie to, to calkiem mozliwe ,ze bym pozostala w poprzednim zwiazku, gdzie seks byl beznadziejny i bym myslala,ze tak ma byc i tak traktuje facet kobiete sa pozytywne strony:)

Gość hihiihihi taka troche szmatka
wspolczuje twojemu mezowi ze jestes z nim tylko dla sexu

Gość takie tam duperele
Miałam niezły oddział facetów przed moim mężem, a on podobno posuwał tylko dwie przede mną. Zdradzał mnie. A ja jego nigdy. Gdzie więc logika w Twoim postępowaniu, autorze?

Gość bogaty 24 juxi
he jest i 2ga stron ajak twoi maz mial duzo kobiet to jest ztoba uprawiacie sex a kazdy jego wyjazzd to sex z inna kobieta dlaniego sex z inna to jak splunac bo juz tyle mial niemowie ze na bank on i niechce krytykowac ale mam kompli pieknisiow co tacy sa:)

Gość hihiihihi
nie, nie tylko dla sexu, dlatego ze go kocham, sex jest dopelnieniem naszego malzenstwa!!:P

E tam, mi się wydaje, że jeśli sama się przyznała to raczej nie świadczy to na jej niekorzyść. Co innego gdybyś dowiedział się o osób trzecich, bądź np. przypadkiem słysząc rozmowę czy coś - a twierdziła, ze było ich dwóch :P Poza tym śmieszą mnie osoby pewne, że ich partnerzy mieli tylu przed nimi co usłyszeli :D Nie macie praktycznie możliwości tego sprawdzić :o I dobrze napisał ktoś wyżej - niekoniecznie znaczy to, że zdradzi. A to co było? Cóż - pewnie ty będziesz zbierał plony jej nauki seksualnej :D :D :D Aaaa...ja tam np. nie mam nic przeciw seksowi bez zobowiązań i pewnie jeśli nadejdzie okres \"posuchy związkowej\" to nabiję sobie licznik. Jednak nigdy nie zdradziłam i nie zamierzam. Dla mnie ochota na zdradę jest lampką alarmową, że coś trzeba w związku naprawić i to wtedy jest moim celem a nie szukanie penisa :o Jeśli się nie da to cóż...związek nie ma sensu.

Gość Pickupies
"Pray4Love Arek22--- Jakby ta jedyna Cioe rzucila i tak tulalbys sie z kobiety do kobiety szukając tej jedynej, tez mialbys wiecej kobiet." Owszem, ale 8??? to znaczy, ze ona zanim poznala kogos na dobre, szla z nim od razu do lozka, a kiedy zwiazek sie walil, zamiast naprawiac, walila sie juz z nastepnym ".moze miala tylu bo kazdy chcial ją tylko bzyknąć i rzucic.." Czy to nie swiadczy zle o jej inteligencji>? "Nie bierz do glowy-fajna dziewczyna, trzymaj ją i nie pozwol uciekac" Skad wiesz, ze fajna? Bo sie je ebie na lewo i prawo i jeszcze tym chwali? A gdyby w wieku lat 22 byla dziewica, to uznalabys ja za koorve?

To jest tak, ze jak sie ma doswiadczenie to sie po bokach nie szuka niczego nowego. Wiesz czego mozesz sie spodziewac. Wierniejsze i wierniejsi wlasnie wtedy kiedy maja za soba spore doswiadczenie :) Z drugiej strony wcale tak nie musi byc. Mi sie wydaje ze na to nie ma reguly. Zalezy od temperamentu

Gość taka laska to swietna sprawa
dla osob lubiacych second handy :P

Jednak jest coś na to na Twoim miejscu bym się zdecydowała (dla mnie powinno to być standardem, ale...). TESTY. Przygodny seks niesie się ze sobą ryzyko. Ja się badam regularnie (przy stałym partnerze też, bo to "przy okazji" czego innego robię) i tego oczekuję od drugiej strony. Żeby nie wyszło bezczelnie to zaproponuj, że na badania pójdziecie razem ;)

Według mnie ośmiu facetów w tym wieku to bardzo dużo.

Gość upppppppppupppppppuppppppppppp

Gość mała koza w paski
duża szansa, że nie będziesz ostatni na tej liście

8? o kurczę... ja nikogo nie oceniam, ale to jak dla mnie bardzo dużo... w tym wieku...

Fajna-bo autor tak stwierdzil,wiec ja zacytowalam. Kurcze ludzie wczytujcie sie w teksty! Artur22- poznaj ją blizej i nie sugeruj sie opiniami innych. skoro super sie dogadujecie to ciesz sie tą chwilą. Z czasem sam ją poznasz i wtedy zdecydujesz. Kazdy ma za sobą jakąś przeszlość. i nie rób z siebie takiego swietoszka bo trafila Ci sie jedna..malo masz doswiadczenia w tych sprawach i moze kobiety tez to razić. Dlatego ocenianie czlowieka po jego przeszlosci uwazam za troche nie fair.

pickupies---".moze miala tylu bo kazdy chcial ją tylko bzyknąć i rzucic.." Czy to nie swiadczy zle o jej inteligencji>? Czy to ze w kazdym z nich pokładala nadzieje i doszlo do seksu a ten z kolei ją rzucil oznacza ze jest malointeligentna? Niezle:)) a jak facet ma 20 kobiet to jest macho man i nikt jakos nie zastanawia sie dlaczego przelecial tyle kobiet. Dajcie spokoj, Artur, jesli masz swoj rozum-poznaj ją lepiej i nie czuj sie lepszy od niej, bo z drugiej strony na to patrzec-nie jestes lepszy.wybacz.

Gość upupuppppppppupppppppppppppppp