Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Jechać jutro?

Polecane posty

Jeszcze raz proszę o radę . Jutro miałam jechać do innego miasta do mojego chłopaka bo mieliśmy wybrać się na wycieczkę. Wcześnie rano - o 7. On dzisiaj jest na imprezie, ja siedzę sama w domu, nie odzywa się do mnie od południa. I jak tu jechać do niego? :(:( Ma teraz kolegów, ma mnie gdzieś... Może się napruł... :(:(

Gość alllko
wkręcaj sobie..

Może i tak, ale jakby o mnie pomyślał chociaż przez chwilę to by sms-a napisał 😭 I mam w ciemno jechać? 😭

Gość Realny Pan
Przyfuraj se zioło to ci przejdzie wymyślanie debilnych tematów

Gość Blankaaa11
Lily czytalam twoj wczesniejszy temat, jak dla mnie ten facet jest typowym egoista, przykro to stwierdzac, ale pewnie ktos musi. Widzsz faceci sa tak uczeni ze im sie nalezy wszystko i wszystko moga, a my kobiety mamy im sluzyc, a gdzie nasze potrzeby?? Ja bym go olala..wyprzedzajac fakty pewnie jesli nie pojedziesz bedzie sto pytan do i mnostwo wyrzutow! Ale przynajmniej bedziesz miala satysfakcje, postaw raz siebie na pierwszym miejscu!

Gość a dlaczego zaraz
Wyślij mu smsa z zapytaniem czy jutrzejsza wycieczka jest aktualna. Jeśli nie odpisze, to nie jedx. Będzie pytać, to powiedz, ze brak odpowiedzi uznałaś za odpowiedź przeczacą i na drugi raz niech się lepiej określi.

Kurczę jak byłam blisko niego to wszystko było ok ale jak już pojechałam to szaleje 😠 Blankaaa11 chyba tak zrobię. Postawię mu się 😠 Niecch nie myśli że będę na każde jego skinienie.

Gość ciekawa.......
nie wiadomo czy po dzisiejszej imprezce będzie wstanie tak wcześnie wstać...może zapytaj czy wycieczka jest aktualna

Poczekam jeszcze godzinę, i wtedy wyślę mu sms-a... On się dobrze bawi a ja się denerwuję 😭

On miał kierować, ale wiadomo że jak w nocy się napije to rano trzeźwy nie będzie. On jest niepoważny :(

Gość Blankaaa11
Lily ja bym nie pisala zadnego sms-a! Absolutnie, bo kazdy sms dla faceta to znak ze wszystko jest ok i dalej za nim szalejesz, daj mu sie poglowic co i jak, zreszta przypuszczam ze ty sie nastawisz na wycieczke a on i tak jutro napisze ze nie jest w stanie cokolwiek

Gość Blankaaa11
zajmij sie czyms i sprobuj odwrocic uwage (wiem ze to trudne, sama przechodzilam przez to) ale np zajmij sie czym co lubisz, wyszukuj nowe ciuchy w necie, czy zagraj w gre z kompem, pusc sobie muzyke, cokolwiek, ja zwykle nalewam sobie lampke ulubionego wina, tyle ze jest maly problem, po nim wlancza mi sie love;) wiec to chyba nie wskazane;)

On już chyba dzisiaj nie napisze :( Myślisz zeby nie pisać? No w sumie to chyba lepsze rozwiązanie... On o mnie nie pomyślał. Bardzo trudno o tym nie myśleć. Chyba się nie da :(

Gość ciekawa.......
..i gdybyś napisala to mialabyś pewność a nie brodzila w domysłach...akurat w tej sytuacji wydaje mi się ,że warto wiedzieć,a nie tworzyć w głowie róznych wizji

Już sama nie wiem co robić... W zeszle wakacje też było tak samo. Jak pojechałam do domu to zawsze pod koniec tygodnia był nieuchwytny :( Jak mnie nie ma to się bawi :(

Gość ciekawa.......
no ale obiecał jutro wycieczkę i dobrze byłoby wiedzieć czy jest aktualna...-zrobisz jak zechcesz,ale wydaje mi się że nie warto męczyć się całą noc z niepewnością

Obiecał - ale mielismy jeszcze dzisiaj uzgodnić o ktorej dokladnie mam przyjechać. Powiedzial ze sie odezwie. A tu cisza. :(

Gość ciekawa.......
masz dwa wyjścia-albo sama napiszesz i dowiesz się co jest grane,albo się nie odezwiesz,a wtedy oczywiste jest ,że nie jedziesz...jest jeszcze trzecia opcja ,ze on się odezwie,ale dokąd zamierzasz tak czekać?

Gość śmiała
olej go miał się odezwać i się nie odezwał i więc chyba nie aktualne, nie daj mu tej satysfakcji, niech myśli, że ty się też świetnie bawisz, skoro cię olał to nie zawracaj sobie nim głowy i zobaczysz co zrobi...

jeszcze pomysle co zrobic :( Jak nie wytrzymam to napisze do niego :( Ale bez przesady. Nie bede tak dlugo czekac. Za pol godziny ide spac :(

Gość ja tez bym sie nie
odezwała ... skoro obiecał się odezwać to poczekaj, a jak ma to gdzieś to też bym to olała. Nie 1wsza i nie ostatnia wycieczka. Jeszcze bym focha zarzuciła !

No jasne ze focha strzelę jak się nie odezwie 😠 I nie pojadę napewno 😡 Faceci to wogole nie myslą. Ma teraz kolegów i się z nimi bawi. A może leży już pod stolem :(:(

Gość Blankaaaa11
Jesli to on jest osoba ktora miala sie odezwac, to naprawde nie warto pisac, ktos tam radzil wyzej ze koniecznie napisz bo niepewnosc moze zabic..a moim zdaniem to jest duzy blad! Skoro to on mial napisac i nie napisal, trudno, on jest strona ktora zawalila, ty piszac do niego teraz narzucasz sie, czego faceci nienawidza. Jesli nie odezwal sie do teraz, tzn ze z wycieczki nici! I jesli napisze cos jutro rano odpiszesz mu ze poniewaz nie bylo kontaktu z jego strony uznalas ze wycieczki nie bedzie. Ale blaga dzis juz nic nie pisz! Kobiety nie umia zrozumiec ze faceci lubia nutke tajemnicy, stan sie dla niego troszke niedostepna, to strasznie na nich dziala!

Gość Blankaaaa11
skoro on ma cie zawsze na wyciagniecie reki, bo robisz co on chce, to po co ma sie starac? skoro i tak wie ze postawi na swoim? a tak dostanie sygnal, zacznie sie zastanawiac co ty robisz, czemu sie nie odzywasz itd.

Juz jestem taka zla i rozdrazniona ze chyba naprawdę nie napiszę :( Jutro sie z nim nie spotkam, nie pojedziemy na wycieczkę, obaze sie napewno. I pewnie znowu bedzie mnie przepraszał... :(

Kiedys mielismy podobną sytuację. Tez się na niego obrazilam. Przepraszal dlugo.... Myślałam że będzie miał nauczkę, że tak się nie postępuje. Ale nie... znowu sytuacja się powtarza. Już nie mam nerwów do niego :( Chyba zaraz idę spać i mam go gdiześ :(

Gość ciekawa.......
no dobrze-może nie pisać i olać...ale jesli to olać to już na maksa ,bo nie ma sensu męczyć się tak za każdym razem...-pomyśl autorko czy ten związek ma w ogole sens w takim razie

Gość blankaa11
skoro on wybiera kolegow zamiast dziewczyne, i jeszcze sie nie odzywa i swietnie sie bawi, to jest mega egoista, nie wartym wiele serio! zawsze mowie pomysl co bedzie za 10lat, czy chcesz takiego meza? ty z dzieckiem cale dni i noce, on z kolegami, caly dzien poza domem, nie raczy sie odezwac...warto myslec przyszlosciowa;)

Gość blankaa11
ja niedawno wlasnie tak postapilam, bylo to bardzo trudne, brakuje mi faceta, ale wiem ze warto jednak ulokowac swoje uczucia w kims szczerym, a nie w kobieciarzu ktory mi pisze ze zle sie czuje a za moimi plecami sie spotyka z innymi