Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drupi

Trudny problem - proszę o pomoc

Polecane posty

Gość drupi

Wiem, że to forum kobiece ale nie mam komu zawierzyć. Otóż jestem 10 lat po ślubie Raz było lepiej raz gorzej ale jakoś było. Ostatnio mielismy ciężką sytuację materialną (utrata pracy przeze mnie) i tak troche zamkneliśmy się przed sobą, że o seksie nie wspomnę. Od jakiegoś czasu moja żona zaczęła przesiadywać do późna przed komputerem, logować się nk (czego wcześniej wogóle nie robiła) Zaciekawiony włamałem jej się na konto (wiem to nieetyczne) i niestety odkryłem, ze koresponduje z kolegą z pracy. Niby rozmowy są bardzo delikatne - ale pojawiają się tam sformułowania typu tęsknię, itp. Teraz umówili się na spotkanie. Oczywiście nic nie powiedziałem tylko odbyłem poważna rozmowę o naszym związku. Usłyszałem, że nie chcę nic osiągnąć, ze nie lubię ludzi a ona jest jeszcze młoda ma marzenia itd. Usłyszałem, że po wakacjach separacja jak nic się nie poprawi. I teraz nie wiem czy decyzję już podjęła i tylko chce na mnie zwalić winę. Nie sadzę, żeby się w nim zakochała - znają się bliżej od 3 tygodni, może zadurzyła. Co mam robić, powiedzieć ,że wiem o wszystkim, czekać aż dojdzie do seksu, bardzo ją kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niej.

Gość drupi
halo nikt nic nie doradzi?

Gość niiuuniiaa
sluchaj! powiedz dla niej ze wiesz i to koniecznie. porozmawiaj spokojnie powiedz ze ja kochasz ze ci zalezy i nie chcesz jej stracic. ehh ta twoja zona to zreczywiscie niezna .... ze z kolega z pracy takie rzeczy pisze i ty o tym nie wiesz;/ zero szczerosci w zwiazku. porozmawiaj z nia!

Gość drupi
Chciałem pojechać do Wietnamu... ale mnie nie wzięli, bo mam odrąbane 2 nogi i ręke :classic_cool: