Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Vanilka**

depresja stany nerwicowo lekowe

Polecane posty

Witam. Od ok miesiaca non stop mam straszny humor ciaglego dola plakac mi sie chce i jestem wulkanem nerwow wszystko doprowadza mnie do wscieklosci maz moj synek walcze z tym uczuciem ale juz nie mam sily wykancza mnie to uczucie w dodatku strasznie boje sie ciemnosci nie mam odwagi wstac do kuchni w nocy aby zrobic mleko dziecku.

Gość J_Lo
ja spię od zawsze z zapalonym światłem w kuchni bo też boje sie ciemnosci, światło zostawiam niby dzieciom żeby w nocy do ubikacji trafiły ale to bardziej dla mnie to światło ;) tez sobie zostawiaj zapalone od razu poczujesz sie lepiej

Gość karmazyna
Stres, to może być przyczyną. Odprężyć się, zrelaksować, zapomnieć. Są dwa sposoby - znaleźć sobie hobby, które absorbuje i nie pozwala myśleć o stresie - albo jakieś relaksujące zajęcie, może masaż, albo wypad gdzieś z rodziną? Do picia - melisa, rozluźnia i uspokaja. Na nocne strachy polecam małą lampkę w pokoju, taką o ciepłym, kojącym świetle. I jakiś delikatny zapach do pokoju, uspokajający - świeczka, odświerzacz itp. Ja na przykład nie lubię, jak w nocy w domu jest cicho (tak jakoś straszno się robi), dlatego w pokoju zawsze mi gra radio :D