Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkfdalkgagr

Do nauczycieli- wazne!!

Polecane posty

Gość gkfdalkgagr

Mam pewien problem i mam nadzieje ze mi pomozecie. Ide wlasnie do 2 klasy liceum i nienawno nabawilam sie jakiejs dziwnej fobii przed czytaniem na glos w klasie :/ Ostatnio podczas wystepu narobilam sobie strasznego wstydu i to jest chyba skutek. No ale niewazne. Chodzi o to, ze nie chce ciagle sie bac na lecjach o to czy zostane wywolana do czytania (z odpowiedziami ustymi nie ma problemu chodzi tylko o czytanie jakiegos tekstu :)) Wiem na ktorych lekcjach nauczyciele kaza czytac cos z podrecznika(wok,biologia,chemia) i tu mam do was pytanie. Ostatnio wymyslilam taki plan, zeby podejsc na poczatku roku do tych nauczycieli i po prostu poprosic ich (ładnie xp) czy mogli by mnie nie wybierac do czytania jakis tam tekstow na lekcji bo mam trudnosci z czytaniem nowych tektow i po prostu nie chce sie co chwile mylic i błaznic przy klasie. Jak myslicie moge tak zrobic? Bo w sumie nauczycielka ma 29 innych osob ktore moga czytac i taki jeden wyjatek nie bedzie dla niej jakims problemem a ja bede miala spokoj bo ta fobia jest naprawde powazna i nie chce przez to omijac lekcji :( Co byscie pomysleli o takim uczniu i czy w ogole zgodzilibyscie sie na takie cos? Prosze odpowiedzcie :)

Gość gkfdalkgagr
Prosze napiszcie cos ;( To dla mnie bardzo wazne

Gość ale patologia
powiedz:) na pewno Cię nie wyśmieją, może spróbują wyleczyć Cię z tej fobii jakoś:)