Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Ludzie wrazliwi... Sa jeszcze jacys?

Polecane posty

Tacy ktorzy uwazaja ze sa wazniejsze sprawy niz prestiz i pieniadze? Ktorzy sie ciesza ze sa zdrowi, maja rodzine? Sa wrazliwi na poezje, sztuke i muzyke? Maja pasje i kochaja to co robia?

Gość Eryk Choleryk
zaloze sie ze 99% powie ze tak.

Gość nie ma jestes wyjatkiem
egzaltowanym reliktem przeszlosci, jedyna w swoim rodzaju :D

Gość sa sa
ale to nie twoje klimaty

Gość gdzies tam daleko
moze i somm :-p

Gość serri
bylam wrazliwa az nadto, efekt wizyty u psychiatry niestety jak sie jest wrazliwym to trzeba uwazac, bo w doroslym zyciu ta wrazliwosc przeszkadza, jak sie jest dzieckiem to jeszcze jakos ujdzie

Gość Orkisza
ja jestem wrażliwa, ale w negatywnym tego slowa znaczeniu.

Gość Eryk Choleryk
A ty jaka jestes Depeche15?

Gość gfdfger
niestety jestem nadwrazliwy

Gość gfdfger
dlatego nigdy nie miałem dziewczyny

eryk, bo trafiles w sendo: kazdy prawie powie, ze tak, tylko swiat wyglada jak wyglada, ale to zawsze inni sa temu winni oczywiscie :D

wszyscy sa wrazliwi, jesli ta wrazliwosc dotyczy ich samych

Gość Eryk Choleryk
bo to tak jak z przysiega malzenska, kazdy ja gada w przerazeniu i powadze, a jak wyjda z urzedu to juz maja wszytko w nosie. CARPE DIEM mowia, ale wcal enie ma zadnego cARPE DIEM. Natomiast ludzie dzisiaj najbardziej nie lubia tego w innych czego nie lubia w sobie i odwrotnie zawse beda sie przyklejac do tego co jest niezgodne z faktami ale co uwazaja ze przydaje im splendoru i chwaly.

Gość gdzies tam daleko
depeche15 obecaj prosze wrazliwa osobko ze dzis przespisz choc 6 h :-)

Gość Eryk Choleryk
Depeche15 załózmy ze masz racje, i co dalej?

hehe, dobrze powiedziane o tej przysiedze generalnie wszyscy mowia ja w powadze, a w praktyce wychodzi to jakby ksiadz kazal powtarzac i przy okazji mowil "niepotrzebne skreslic" i wychodzi z tego: w szczesciu (i chorobie), w bogactwie (i biedzie) itd smutna rzeczywistosc

taka prawda.. ale jestemy tylko ludzmi. biore tabletki na sen , ale jakos nie dzialaja.moge sprobowac e 6 h... nic, po prostu bylam ciekawa. zawsze myslalam ze kobiety sa takimi wrazliwymi romantycznymi istotami ale niestety ostatnio ( nie mam tu na mysli Kafe) rzeczywistosc brutalnie zweryfikowala moje pogladady.

a slub tak naprawde jest tylko po to zeby dzieci mialy bezpieczny dom. prawdziwa milosc zdarza sie 1/10.

Gość gdzies tam daleko
depeche15 dzieki bardzo za checi :-D i oby sie Tobie udalo trzymam kciuki :-D jutro zapytam jak poszlo :-D 🖐️

Gość Eryk Choleryk
Widzisz Depceche15 to dobrze ze sie "odczarowalas", kobiety potrafia byc nie tylko przebiegle i wyrachowane ale tez nierzadko zdarza sie ze podjudzaja swoich partnerow do tego aby byli bardziej tępi w stosunku do innych przy jednoczesnym zachwalaniu ich zalet i wrażliwości.

tylko ludzmi? :D to wlasnie tu tkwi istota wrazliwosci czy ulegniesz wlasnej slabosci, czy wazniejsze jest dla ciebie by nie skrzywdzic drugiej osoby "jestem tylko czlowiekiem" to najzwyklejsze pieprzenie mowic mozna pieknie, ale liczy sie to co robisz i jakich wyborow dokonujesz same slowa nie sa nic warte, jesli czyny ich nie popieraja

eryk, bo to jest mechanizm obronny, zwykle dbanie o wlasne interesy

Gość Eryk Choleryk
dbanie o wlasne interesy? raczej karesy i brak miejsca na moresy, hollywodzkie pierdoly romansidla i debilne komedie niz cos sensownego i madrego. Zadne wlasne interesy, zwyczajna glupota i krotkowzrocznosc.

Gość też przegrany
Tacy ktorzy uwazaja ze sa wazniejsze sprawy niz prestiz i pieniadze? Sa wrazliwi na poezje, sztuke i muzyke? żeby podniecać się sztuką i zauważać wyższe wartości to trzeba mieć pieniądze i prestiż 🖐️

Gość Eryk Choleryk
też przegrgany to chyba o czym innym myślimy, jak pójdziesz dizsiaj do teatru czy opery bo masz pieniadze to nie znajdziedz tam pradziwej sztuki tylko jakąś porąbaną "twó®czość" nie o pieniądze chodzi i prestiż a o życie, o czodziennośc, przynajmniej tak ja rozumiem Depeche15 wrażliwości nie kupisz.

do osoby wyzej - bzdura. wrazliwosc ma sie w sobie. tak, jestesmy tylko ludzmi. jestesmy slabi, bardzo. to oczywiscie nie zwalnia nas z odpowiedzialnosci, ale taka jest prawda.