Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Ludzie wrazliwi... Sa jeszcze jacys?

Polecane posty

Gość nie ma jestes wyjatkiem
nie glupota, nie krotkowzrocznosc tylko inne priorytety, w ktorych to ONA musi byc tym najwyzszym

wrazliwosc ma sie w sobie ale glownie na siebie a prawdziwa wrazliwosc to dbanie o cos/kogos bardziej niz o siebie krokodyle lzy nie swiadcza o wrazliwosci

lzy o niczym nie swiadcza. mialam na mysli taka niewymuszona wrazliwosc na piekno swiata. masz racje co do tego ze czyny musza popierac slowa. ale trzeba myslec realistycznie... i nie mowic rzeczy ktorych nie jestes w stanie zapewnic.

na przyklad "w biedzie i chorobie" :D

Gość maxiiiio
ja jestem...ale ciągle dostaję w d....pę i nikt mi nie wierzy..:-(

jesli sie kochaja to wytrzymaja. jesli nie to znaczy ze to nie jest milosc. milosc nie zdarza sie tak czesto wbrew pozorom.

poza tym nie mowie o lzach jako o plakaniu, to tylko zwiazek frazeologiczny

hm.. wrazliwy tez nie znaczy ulegly, tak mi sie wydaje. jak dla mnie mozna byc bardzo wrazliwym i nie dac sobie w kasze dmuchac. a wiekszosc ma tak ze jest albo wrednym materialst(k)a po trupach do celu, ale delikatnym stworzeniem ktore dla innych zrobi wszystko. od skrajnosci do skrajnosci.

Gość Realny Pan
Następna debilna prowokacja Bartka( intrygantbarteeek@o2.pl) vel Taśmunia vel Lily* vel papla paple papli vel depeche15 vel tzyniczna marysia* vel Brzydula30 vel Królowa przystojnych facetów vel przerwa miedzy palcami 90 vel szumiący obywatel świata vel anioł i diabeł (aniolidiabelwjednym@o2.pl)vel Maria Curie Skłodowska vel tzytzu (Duchu66@gmail.com) vel stulej stulejmanovic vel Ania 23 cm w zwisie vel Amant Wszech Czasów k.odwetowa (amantws@yahoo.de) vel Hinatka vel kokoszannnellll vel Jimena vel jablko velZ Każdym Dniem... vel SŁOWICZKA vel 812 vel czitaaaaa vel kasia s vel iwaaa vel gruby hu***** vel Nikita Chruszczow vel diegomachazer vel Dobromila vel srał cię., vel taka zwykła dziewczyna vel ptaki vel pinokio1990 i wiele innych, niby przykład a jest zwykłym dziecioj*ebcą .Pedofili należy tępić. Widzę że rajcują cię tematy związane z sexem gwałtem i nieletnimi . Widać jesteś pedofilem, gwałcicielem który winę za swoje poczynania i gwałty na nieletnich chce obarczyć innych i nie mieć poczucia winy.Nie rób z ludzi debili. Trzeba cię leczyć pod zamknięciem byś więcej dzieci nie napastował.Dla pedofili nie wazektomia tylko kastracja. Twój kolega biały murzyn szuflą dostanie już po d*upie a kiedy twoja kolej? Czy policja i załoga o2 już wie że moderatorem forum jest pedofil???Może się znajdzie jakiś przedstawiciel prawa który zajmie się pedofilią "Bartka niekoniecznie przykładu dla ludzi i zwierząt także nie" i sekciarstwem amantws@yahoo.de aniolidiabelwjednym@o2.pl intrygantbarteeek@o2.pl .

milosc zdarza sie bardzo czesto, tylko bardzo rzadko do kogos innego :D a prawdziwa milosc zdarza sie nie tak czesto nie dlatego, ze "dwie polowki sie nie moga znalezc" tylko dlatego, ze nie tak czesto natrafi na siebie dwoje ludzi, ktorzy potrafia kochac kogos bardziej, niz siebie

ja tez to zastosowalam jako metafore . mialam na mysli ze niektorzy sa wrazliwy na pokaz albo tylko na zewntarz.

asertywnosc to juz zupelnie inna kwestia

i z grubsza masz odpowiedz na swoje pytanie z tematu

Gość mniam mniam...mniam
autorko,nie gniewaj się ,ale Ty jesli masz faktycznie 16 lat to jesteś trochę taka \"stara maleńka\"

ale czy to musi sie wykluczac? dbac o swoje i jednoczesnie byc bardzo wrazliwym? nie sadze... stara malenka? duzo ludzi mi to mowi i szczerze mowiac troche mi przykro ze tak jest. przeciez nikomu nie robie tym krzywdy.

Gość Eryk Choleryk
Depeche15 dobrze sadzisz

wykluczac nie musi, nie o to chodzi chodzi o to, ze w momencie, gdy trzeba wybrac czyjes dobro i postawic je przed swoim, bardzo malo osob jest w ogole do tego zdolnych

tak, ale sa tacy. i to nie tylko Matka teresa, ale tacy ludzi sa wsrod nas. tylko ze nie sa tacy glosni i przebojowi.