Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hysterical syndrome

pytanie odnośnie laptopa.

Polecane posty

Gość hysterical syndrome

kupiłam laptopa, mam go rozładować i naładować trzy razy. właśnie rozładował się drugi raz, ale do rana nie mogę go naładować. moje pytanie, czy taki odstęp pomiędzy rozładowywaniem a ładowaniem ma jakiś negatywny wpływ na baterię? czy trzeba ładować zaraz po rozładowaniu? może i głupie pytanie, ale nie znam się na tym kompletnie, a nie chcę, żeby przez jakiś mój błąd bateria zjebała się po kilku korzystaniach :P

Gość hysterical syndrome
dzięki wielkie! kamień z serca :D

Gość Warduna
formatowanie nowoczesnych baterii li-ion nie ma najmniejszego sensu, bo nie występuje tu efekt "pamięci" baterii. Nie musisz w ogóle tego robić

Gość formowanie
chyba???

Gość hysterical syndrome
to jeszcze lepiej :o facet ze sklepu grzmiał i groził palcem, że mam rozładować i nie przychodzić z pretensjami jeśli tego nie zrobię, a coś nie będzie działać :o i weź się człowieku dogadaj.

Gość Warduna
formowanie? trolluj hardziej

Gość Warduna
facet ze sklepu? Jak kupowałaś w jakimś saturnie, czy innym mm to się nie dziw, bo tam idioci zwykle pracują. Formatować można było baterie litowo - polimerowe

Gość zapraszamm
omg zyjesz w sredniowieczu technologicznym czy jak ??

Gość hysterical syndrome
no dobra, w takim razie zdaję się na was :classic_cool: "zyjesz w sredniowieczu technologicznym czy jak ??" najwidoczniej 🖐️

Gość Warduna
po prostu używaj go od razu normalnie. Te baterie nie mają "pamięci" więc no formatowanie ich nic by nie zmieniło

Gość ja tam i tak uzywam tylo
na kablu, bo w sumie poco mi na bateriach? ;P

Gość cos ci sie pomyliloOn
Sorry ze troche nie na temat-ale przy okazji.Jak tak mozesz mowic na inne osoby.Skad wiesz ze to sa idioci?Sama siebie oczywiscie za idiotke nie uwazasz ale badz pewna ze inni tez tak na ciebie mowia.Tylko po co tak traktowac innych nawet ich nie znajac? To jest niestety nasza narodowa przypadlosc. Obserwuje cos takiego gdy tylko jestem za granica.Jak Polak sie zwraca do obcokrajowca-to sie sili na najwyzsza kulture .Nawet wyzsza niz faktycznie posiada.Natomiast ta ktora posiada widac gdy sie okaze ze ten w jego mniemaniu obcokrajowiec okazuje sie byc...Polakiem.Wtedy nastepuje zwrot o 180'.Jakby chcial cofnac wszystkie te uprzejmosci.Zamiast tego pojawia sie cos co mozna smialo okreslic-pogarda.

Gość cos ci sie pomyliloOn
chodzi oczywiscie o ta wypowiedz "Warduna facet ze sklepu? Jak kupowałaś w jakimś saturnie, czy innym mm to się nie dziw, bo tam idioci zwykle pracują. Formatować można było baterie litowo - polimerowe"