Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxxzcc

chce byc z kims..

Polecane posty

jednak w końcu naprawdę możesz przegapić okazję na poznanie naprawdę fajnego człowieka.

Gość osiemnastek
Najgorzej jak jakaś dziewczyna jest totalnie obojętna.Wtedy podejsc do takiej to jest dylemat.Ja jako osoba średnio śmiała..jak mam podejść do kogoś kto może nie będzie chcieć za bardzo rozmawiać i bede prowadzić monolog to dziekuje bardzo;p A zdarzyło mi się tak pare razy..Wiec jak dziewczyna nie da sygnału to jest cięzko..

Gość cxxzcc
a tam :P najwyzej zostane stara panna , zrzedliwa i niezbyt przyjazna ;) za to bede miec stado kotow i psow :P

a mi kot zwiał... chyba oknem wyskoczył, innego wyjścia nie widzę. a na 3 piętrze mieszkam :D

Gość cxxzcc
ojjjj,ale wiesz co pare razy utrzymalam taki text, ze sie odwrocilam plecami i poszłam...typu:skad sie biora tak piekne dziewczyny.. matko wtedy umieram i uciekam :P chociaz jeden text mnie rozwalił: czekalem na ciebie caly wieczor, zostan moja walentynka :D to było cudo ,ale facet był dupkiem..

Gość osiemnastek
Kot się zabił bo też chciał kogoś przytulić...;p

Gość cxxzcc
osz cholerka, a moze do sąsiadow poszedł? moje dwa własnie gdzies biegaja ;) pies spi obok :)

Gość osiemnastek
Jaaki tekst na podryw xD

Gość cxxzcc
no wiec wlasnie.. :P

Gość osiemnastek
Ja bym podszedł i powiedział:"Cześć, wyglądasz mi na fajną osobę, chciałbym ciebie poznać" Ciekawe jaka by była reakcja;p

Gość cxxzcc
jakby tak do mnie ktos powiedzial to zapytalam sie , ktory element wydaje mu sie najciekawszy :D

Gość osiemnastek
Rzekłbym, ze ta rozmowa mnie motywuje, żeby podchodzić i zagadywac..bo samo nic sie nie zrobi...Tylko teraz sie zebrać, podejść i czegoś nie schrzanić, wierzyć, że bedzie sie gładko rozmawiac;p

Gość osiemnastek
A ja bym powiedział:"Pięty bo masz takie fajne, żółte i spękane";D

Gość cxxzcc
no wlasnie, dla mnie facet nie moze miec stresa :P musi byc pewny :P hahah dobre z tymi piętami :D

Gość osiemnastek
No jak tu nie mieć stresa jak nie wiesz czy bedziesz gadać jak do ściany a ona bedzie odpowiadać: "Tak, nie , nie wiem" czy trafisz na taką co pogadasz o wszystkim;p

Gość arcy pewna
mi kiedyś facet powiedział "jak ładnie pachniesz" a ja że mi się gnida nie podobała powiedziałam "wystarczy dobry proszek"

Gość osiemnastek
Ty ej a wez sie postaw w roli faceta i wyobraz sobie ze na łąwce w parku siedzi sobie fajna laska i chcesz do niej zagadać.Co mówisz?No jestem ciekawy jak to wyglada oczyma kobiety;p

Gość cxxzcc
no tak,ale wlasnie zapoznanie moze nie wypasc,a potem dopiero sie okazac,ze jak stres minie to jest to wartosciowa osoba, ale ja jestem bardzo niecierpliwa...

Gość osiemnastek
arcy pewna..wygrałaś!!;D;D jaki tekst;D

Gość osiemnastek
Jak wypadniesz zle to kontakt sie urwie i drugiej szansy zeby cie blizej poznałą miec nie bedziesz..

Gość arcy pewna
tylko że ja z tego tekstu wcale dumna nie jestem - powaga. Nie jestem super pewna siebie ale jakoś tak wyszło.

Gość cxxzcc
ja na miejscu faceta chyba byłabym bezczelna i bym cmokn(ął)ęł :P panne w policzek i rzekła : uwiodłas mnie swym spojrzeniem, przepraszam i zniosła nawet plaskacza :D bo jakby miala takie pole manewru to ahhhhhhhhhhhhhh :D ale jeden szczegol musialabym jako facet byc bardzo przystojna ;)

Gość cxxzcc
arcy CUDO :D kiedys powiedzialam cos w podobie, tylko o mydle :P

Gość osiemnastek
Szkoda ze nie mam wysokiej samooceny bo bym przynajmniej sie nie zastanawiał zawsze co ona sobie o mnie pomysli.A tak to bede chyba wiecznie sie zastanawiał czy wygladam przyzwoicie czy nie;p

Gość osiemnastek
Haaa!Widzisz..kazdy przystojniak sobie moze na t opozwolic...pewnie tez bym sobie pozwolił..ale to naprawde trzeba byc przystojny;p

Gość cxxzcc
to uwierz w siebie i pamietaj sa gusta i gusciki , kazdemu sie podoba co innego :)

Gość osiemnastek
Ja to bym musiał chyba miec pewnosc;p Sama wiara to za mało;D