Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninna__

po luteinie

Polecane posty

Gość ninna__

witam. czy jesli biore luteine raz dziennie, wieczorem, to mozliwe ze rano sie moge po niej gorzej czuc? tzn bol glowy, i ogolnie tak gorsze samopoczucie?

Gość czy
Może tak być. Nie wiem na pewno, bo każda z nas jest inna i inaczej reaguje na leki, ale...Jak ja zaczęłam brać luteinę 2x dziennie, to bardzo źle się czułam. Ciągle bolała mnie głowa i wróciły mdłości. W końcu to hormon, a po nich różnie to bywa z tym naszym samopoczuciem:( Kiedy odstawiłam lek, wszystko wróciło do normy i czuję się dużo lepiej.

Gość ninna__
no ja mam go brac na wywolanie @ ... biore go juz albo dopiero 3 dzien... biore wieczorem bo lekarka mowila, ze moge sie gorzej po nim czuc, ale myslalam ze bede to "gorsze samopoczucie" przesypiac, a nie budzic sie i sie zle czuc... niby na ulotce jest napisane ze jakas sennosc, bole glowy, nudnosci itp... ale tak po nocy? ;/ eh... i znow wracaja obawy przed ciaza... chociaz robilam test beta hcg i wynik wyszedl < 1.00 ... z tym ze robilam go 13 dni po stosunku... z drugiej strony mam nadzieje ze to zle samopoczucie to po luteinie... ale wolalam sie upewnic... moze minie pozniej ;]

Gość Zupa pomidorowa 28
Luteina pomaga zagnieździć się zapłodnionegmu jajeczku w ścianie macicy.

Gość ninna__
i wywoluje miesiaczke... tylko sie pytam o to czy mozna czuc sie gorzej nastepnego dnia ;]