Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzie swietnie

jak nazwac sklep z odzieza i obuwiem dla mezczyzn?

Polecane posty

Gość grenadinne
zainwestuj w grafika, logo i odpowiedni szyld. to, co widac z ulicy to twoja wizytowka, od tego zalezy, czy i kto wejdzie do srodka. unikalabym szyldow w tym stylu: http://www.algraf-jankowska.com.pl/grafika_wystawowa/grafika_wystawowa4-d.jpg http://www.blog.mediafun.pl/foto/2007-08/wf02.jpg http://img.wiadomosci24.pl/g2/cf/55/30/5341_1157015725_90b3_p.jpeg http://aulaitt.files.wordpress.com/2008/05/absolutnie-wszystko-po-25zl3.jpg pewnie sa tanie, ale raczej odstraszaja niz przyciagaja. unikalabym jakichs wymyslnych czcionek z zawijaskami albo nasladujacych pismo dziecka - najlepsza jest prostota, nie pstrokacizna. jak juz bedziesz miala wszystko zapiete na ostatni guzik, to daj na kafe reklame tego sklepu, zajrzymy z moim lubym, on sie ostatnio lubi stroic ;)

Gość bedzie swietnie
ok dzieki, ja szukam dalej;) bede wpisywac jak i co idzie :)

Gość bedzie swietnie
tani armani masakra! :D:D:D:D:D

Gość facet co lubi ...
Tani armiani jest git . Ps wcale markowe ciuchy nie są takie git np weźmy t-shirty

Gość dtutuo
a może samo imie "adrian"

Gość facet co lubi ...
Dla faceta sklep musi się nazywać normalnie tzn może się nazywać i Hiacynt ale musi mieć podpis co tam jest bo tak to facet nie wlezie bo nie wie co tam jest. Gwarantuję że jak będzie za ladą esktra blondyna to klienci przyjdą sami nawet jak to będzie sklep z figurami porcelanowymi.

Gość PAN SZYBKO UBRANY
UBIERANIE PANÓW a wszedłbyś do sklepu o takiej nazwie?

Gość niebieskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli to bedzie sklep w duzym miescie, proponowalam ciemne wnetrze metalowe elementy troche luster kanapy w ciemnym kolerze i nowoczesnymm stylu. na zewnatrz takze prostota, szyba wystawowa powinna byc na calej scianie. a nazwe nawet zrobialbym nie polska np jak ktos juz wspomial bss, podobna do bosa:) ja lubie takie nazwy wydaja mi sie markowe. zrob sklep jako luksusowy jesli jest w duzym miescie i na poczatku zawyz ceny moze biznesmeni sie rzuca jak nie opusc, ale stawiaj na luksus;) troche sie rozpisalam ja bymm tak zrobila, ale to tylko moja opinia;)

jak an wystawie bedzie manekin w garniturze to chyba zauwaza co tam jest prawda? wypusc jakies eleganckie ulotki ze niby sklep z tradycjami czy cos:) w srodku takze postaw ulotki, niech zawsze w sklepie gra muzyka z plyty absolutnie nei radio, wkurza mnie jak wchodze do sklepu a tu mi przerywaja muzyke reklama:) i postaw na chlod, panowie nei zachwycaja sie cieplem rozu:) hehe

Gość facet co lubi ...
Jak mówiłem , dla mnie nazwa to sprawa drugorzędna najważniejsza fachowa obsługa bo ja pierdoła jestem.

Gość PAN SZYBKO UBRANY
MĘSKA PIERDOŁA ;-) Rozumiem że jesteś klient "upierdliwy" ?

Gość PAN SZYBKO UBRANY
"na poczatku zawyz ceny moze biznesmeni sie rzuca " straci wszystkich stałych klientów, którzy do tej poty kupowali w tym sklepie :-O przyjdą i wyjdą zniesmaczeni, że w ICH sklepie TAK zawyżono ceny :-(

Gość facet co lubi ...
nie upierdliwy a nie umiem sam się ubrać i oczekuje fachowej pomocy ;)

Gość a moze ...
facio-łach ? :)

Gość PAN SZYBKO UBRANY
"nie upierdliwy a nie umiem sam się ubrać i oczekuje fachowej pomocy" :-D :-D w takim razie wszyscy meżczyźni są takimi pierdołami jak ty ;-)

ale ona jeszcze chyba nie otworzyla tego sklepu?

Gość PAN SZYBKO UBRANY
"ale ona jeszcze chyba nie otworzyla tego sklepu?" było na ten temat w topiku tam wcześniej był sklep z podobnym asortmentem, więc ma stałych klientów ona chciałąby poszerzyć grono klientów

Gość bedzie swietnie
nie nie otworzylam :) sklep jest otwarty ja przejmuje za pewien czas, musze zmienic wnetrze juz dawno wymaga remnotu i zdecydowanie poszerzyc asortyment, sklep na szczescie ma juz klientow ale zostal ostatnio troche zaniedbany - czyt. inne pochlonely czas i kase, wiec trzeba bedzie ruszyc tym kolem. szukam super nazwy!!!

Gość bedzie swietnie
jak dla mnie nazwy "podszywajace sie" pod nazwy znanych marek odpadaja, nie lubie tego i zle mi sie kojarzy:P co do wystroju mam pewien pomysl ale chce byc najpierw zdecydowana na nazwe bo to ruszy tez inaczej moja glowa, wszystko musi grac!

Gość bedzie swietnie
testosteron sie spodobal ale jednak nie, z roznych wzgledow, wiec nadal szukam... meska rzecz nadal w mysli ale jak ktos nie czuje sie meski i stwierdzi ze to nie dla niego, tzn nie pomysli o rzeczy a o sobie?

Gość bedzie swietnie
googluje rozne nazwy i klapa :(

Gość bedzie swietnie
moze Amant Wszech Czasow :P szukam ciekawych producentow odziezy meskiej, ale producentow przez duze P i najlepiej polskich, jakby ktos mial jakies ciekawe namiary, katalogi, spora czesc wystawia sie w lodzi poznaniu a moze gdzies jeszcze? blizej pomorskiego? wawka raczej odpada bo zalana chinszczyzna, choc mozna trafic na ciekawe partie ale jechac sie nie oplaca po drobnice..

Gość bedzie swietnie
los desperados :) kurcze nadal szukam nazwy :)

Gość ndgnndgn
ale to ma być odzież elegancka, czy codzienna w jakim stylu ?

Gość bedzie swietnie
wiecej codziennej, choc i elegancka bedzie