Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzie swietnie

jak nazwac sklep z odzieza i obuwiem dla mezczyzn?

Polecane posty

Gość PAN SZYBKO UBRANY
MESKI Ty się rozbierasz ja Cię ubieram I wchodzą z ciekawości obie płcie :-D

Gość bedzie swietnie
pan szybko ubrany 🌻 uda sie na bank! kiedys podesle foty jak podasz gadu badz emila no chyba ze wpadniesz do gdanska na wakacje;)

może wyda Ci się to zabawne autorko ale są faceci pokroju "staroswieckiego" którzy nie znają jezyków obcych więc gdy zauwaza napis "WORD MEN" albo inny nie wejda do niego bo nie będą wiedzieli co on oznacza...

Gość PAN SZYBKO UBRANY
bardziej MĘSKI, nie , każdy pan uważa, że jest dostatecznie męski - więc nie musi wchodzić tam, gdzie dodają męskości :-D DLA MĘSKICH ee, to jakoś nie tak jeszcze

Gość bedzie swietnie
mala szmaciana to racja dlatego nazwa musi byc polska, i mega krotka! ale reklama na pewno bedzie hot;) mam nadzieje ze klienci docenia jakosc, wiekszosc pl producentow i duzy wybor..

Gość bedzie swietnie
pan szybko ubrany - myslisz ...moze faktycznie lepiej juz meska rzecz przynajmniej nie trafia tak jakby doslownie w osobe, tylko mozna pod to podpiac wszystko?

Gość grenadinne
ja bym stawiala na "testosteron". nie ma zadnych znaczkow diakrytycznych, wiec bedzie zrozumiale rowniez dla obcokrajowcow (to gdansk, pamietaj ;) ). poza tym jest na czasie, troche takie zaczepne i mlodym klientom nie bedzie glupio do niego wchodzic - nie zdyskwalifikuja go na starcie myslac, ze tam to pewnie kupia tylko koszule, krawaty albo kamizelki dla panow po 50.

Gość PAN SZYBKO UBRANY
anna@zpoludnia.pl Liczę na kartę stałego klienta z wysoką zniżką :-D Przyślij zdjęcia. W Gdańsku byłam raz ze 30 lat temu i nie zanosi się, to jak dostanę 50% zniżki to nie zbankrutujecie :-D :-D

Gość facet co lubi ...
zamiast KafeMan to polecam Mocca

Gość PAN SZYBKO UBRANY
"poza tym jest na czasie, troche takie zaczepne i mlodym klientom nie bedzie glupio do niego wchodzic - nie zdyskwalifikuja go na starcie myslac, ze tam to pewnie kupia tylko koszule, krawaty albo kamizelki dla panow po 50." Tez mi się nawet podobał ten testosteron, ale... wielu straszych , dl;a odmiany klientów, może nie wiedzieć CO TO JEST testosteron, ludzie małokształceni też kupują ubrania ;-)

Gość bedzie swietnie
grenadinne dzieki, wszystkie rady bardzo mile widziane! i duzo w tym prawdy, mi tez nie raz kojarzy sie wlasnie sklep wszystko dla pana/pani z takim towarem;) pan szybko ubrany zapisze! :) czekaj cierpliwie bo jeszcze sporo czasu, a co do zniznki to sie dogadmy :)

Gość facet co lubi ...
"Meska rzecz" jest dobra tylko trzeba podpisać co to bo jak nie będzie podpisu że to sklep odzieżowy to nikt nie zgadnie co tam jest.

Gość Słodziutki On
Modny Wacek

Gość bedzie swietnie
chyba bedzie testosteron wiecie, poniewaz sklep ktory istnieje tam obecnie jest wlasnie z tym samym asortymentem ale przychodza do niego panowie raczej 50+ takze licze ze oni beda nadal zagladac a TESTOSTERON przyciagnie tych mlodszych

Gość PAN SZYBKO UBRANY
A może MŁODY PAN wszak oni wszyscy młodzi ;-) a jak starszy to wejdzie by się odmłodzić ... NIE, kojarzy się ze ślubem , kruca fiks !

Gość facet co lubi ...
Dobre są takie przypisy "ubieramy od stup do głów itp". Czy "u nas znajdziesz coś dla siebie."

Gość grenadinne
dlatego na poczatku trzeba okreslic tzw. target, czyli grupe, do ktorej przede wszystkim kierujemy nasza oferte. jesli chcesz miec przewage klientow w wieku 50+, srednio wyksztalconych, ktorzy na mode i styl nie zwracaja wiekszej uwagi, to "modny pan" czy podobne bedzie ok. jesli chcesz miec klientow mlodych duchem, albo takich, ktorzy chca sie nieco "odmlodzic" poprzez swoj styl, to wybierasz inna nazwe. trzeba sobie zawsze zdac sprawe, ze niektore nazwy od razu skreeslaja twoj sklep dla pewnej grupy. zawsze. kwestia wyboru mniejszego zla.

Gość PAN SZYBKO UBRANY
TESTOSTERON rozbieranie i ubieranie PANÓW ;-)

Gość PAN SZYBKO UBRANY
TESTOSTERONKA UBIERA PANÓW ;-)

Gość facet co lubi ...
Tak naprawdę liczą się dwie rzeczy w sklepie dla panów: 1. obsługa młoda ładna blondynka . 2. fachowość obsługi tzn. klient wychodzi zadowolony i klienci przyjdą sami.

Gość bedzie swietnie
;) wiem ze 50+ przyjda bo przychodza teraz i nie chcialabym aby zrezygnowali ale zalezy mi tez na 25+ choc taki 50+ moze miec ochote sie odmlodzic glowa siwieje dupa szaleje :)

Gość grenadinne
racja. przyjda sami, o ile cos ich zacheci do tego, zeby tam w ogole wejsc. nazwa "elegant" sugeruje raczej, ze w srodku zastaniesz starszawa pania z otyloscia brzuszna i trwala na krotkich wlosach w kolorze "burgund" :D:D

Gość bedzie swietnie
fachowosc obslugi bedzie, na poczatek zatrudnie jedna dziewczyne moze studentke i bede nonstop z nia pracowac, takze wszystko bedzie dopilnowane, wrazie mojej nieobecnosci bedzie czuwac jeszcze bardziej fachowe oko w tym biznesie 20lat. nazwa mnie najbardziej meczy reszte ograniam

Gość bedzie swietnie
ogarniam :P

Gość PAN SZYBKO UBRANY
MĘSKIE HORMONY Cię rozbierają - MY CIĘ UBIRZEMY! ;-)

Gość bedzie swietnie
plusem jest to ze mam jeszcze mnostwo czasu, takze dalej bede zglebiac wiedze zeby bylo na tip top, latwiej jednak by mi bylo okreslic "charakterek" sklepu i wyposazenie (jesli mozna tak napisac) jak bede miala nazwe.

Gość PAN SZYBKO UBRANY
WRESZCIE COŚ DLA PANÓW

Gość bedzie swietnie
eliksir meskosci

Gość PAN SZYBKO UBRANY
eliksir tez mi sie podoba ale zaczynamy szaleć, a ja myślę, że nazwa powinna być prosta

Gość PAN SZYBKO UBRANY
ZIĘĆ I MĄŻ panie ubierają panów