Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny raz dostalem kosza

kolejny raz okazalo sie ze jestem super facetem ale nie w typie danej dziewczyny

Polecane posty

Ile tak mozna ? Kilka razy sie spotkaja ze mna i stwierdzaja to samo, ze jestem mily sympatyczny bardzo wartosciowy i na pewno poznam ta jedyna ale w jej typie zdecydowanie nie jestem. I kazda proponuje mi przyjazn :-o Mam 30 lat, ile tak mozna ? Nie narzucam sie, nie jestem zniewiescialy a mimo to ciagle cos nie tak :-( Co mozna z tym zrobic ?

laski zawsze mowia ze jestes super facetem, ale nie pasujesz do niej , oferuja przyjazn bo innego sposobu kulturalnego nie znaja na pozbycie sie faceta nie poddawaj sie

może pokazujesz się w necie jako ktoś inny? znałam jednego małego, rudego co w necie tak photoshopem zaszalał że wszystkie myślały że to wysoki, przystojny brunet. i potem też po każdym spotkaniu tracił nadzieję...

heh znam przypadek laski ktora robiła sobie tak zdjecia ze wygladała o wiele szczuplej niz jest , faceci szybko wiali. Wg mnie jest bardzo ładna , tylko maniery musi ogarnąc

Nie poddawaj się - to się łatwo mówi a trudno robi uwierz mi:-o Dookoła znajomi mający już dawno założone rodziny, albo mający swoje połówki a ja wciąż sam... Jak idę z nimi na jakąś imprezę bawie sie dobrze, ale chwilami czuje się jak piąte koło u wozu :-( Dziewczyny nie zwracają na mnie uwagi, jestem traktowany od zawsze jako kolega. Mimo że miałem kilka związków to nie zaznałem prawdziwej miłości. Nie jestem desperatem ani jakims idiotą a mimo to jestem sam :-( Źle mi z tym...

W żadnym necie :-) Ja na necie nie szukam nikogo bo nie uważam tego jako dobry pomysł. Więc to co piszesz, nie jest powodem

Gość kakakakka
znam to:D ja też jestem super ale nie pasujemy do siebie:O a wszyscy się dziwią że ja sama non-stop-ladna,wykształcona,z poczuciem humoru,umiem gotować,zająć się domem.. ech nawet znajomi mówią ze ja to idealna kandatka na żonę czy dziewczynę ale coś ciągle nie może się ułożyć

wiem ze łatwo mowic : nie poddawaj sie , po prostu dbaj o siebie - wyglad , zachowanie , charakter, i bardzo dobrze ze nie jestes desperatem , desperatów jest full , ktorzy troszke tu troszke tam, na litosc zawsze znajdzie sie jakas , :)

do kakakakka skoro tak jestes jak piszesz to tym bardziej dziwie sie i mam chec poznania Cie

To Ty chociaż jesteś ładna, ja jestem co najwyżej przeciętny :-o Wiem o tym bo raz nawet byłem w takiej sytuacji, że od jakiegoś czasu umawiałem się z pewną dziewczyną i będac z nią w mieście spotkaliśmy jej koleżanke, która jej niby cicho ale usłyszałem - powiedziała GDZIE TY MASZ OCZY :-o Wiec jak widac urody mi brakuje a na to nic nie mozna poradzic :-o

Gość kafa strona
Moze powinienes sobie zazyczyc nastepnym razem stroju SUPERFACETA

pozegnaj takich ludzi ktorzy oceniaja wyglad swoja droga jest mnostwo sposobów zeby poprawic wyglad

Gość kakakakka
ej nie no-uroda jest istotna na początku znajomości ale byc z kimś kto jest piękny ale beznadziejny -nie ma sensu wg mnie... wolałabym być przeciętna niz ładna bo wiem po sobie że większość facetów chce mnie do łóżka i 🖐️ a ci z którymi byłam na dłużej bali się tego że łatwiej mi będzie ich zdradzić:O no cholera-jak bym chciala zdradzić to zdradzę bez względu na mój wygląd

Gość impotento
offerma ty podobno jestess taki intelignenty a glupi jestes jak trzeba

Gość madziattt
daj fotke,ocenimy :)

ej no ja na pewno nie jecze i nie skomle :-P prosze tylko o rady co zrobic by to sie zmienilo :-p

Madziattt - wybacz ale nie zamieszczam tu fotek - jak bys podala mi maila to moglbym wyslac - tylko tak :-P

Juz szykuje maila ze zdjeciami - ale poprosze o szczera ocene i propozycje poprawy w/w wygladu :-P

Gość lato nie dla samotnych
To ja tez chce zdjecie. Mail caps-lock@o2.pl Odpisze co mysle.

Własnie wysłałem - poczekaj chwilke bo to duże zdjęcia mogą chwilkę iść. Sama piszesz o sobie brzydula a jesteś śliczna - nie rozumiem tego :-P

Gość lallla z podhala
ja tez chetnie zobacze jak wygladasz i ewentualnie powiem co mozesz w sobie zmienic to moj mail:brunetka_84-mr@o2.pl.Czekam na zdjecia

Może być na forum :-P A co mi szkodzi :-P lato nie dla samotnych - ok także Ci wysle ale oczekuje szczerej odpowiedzi :-P tu na forum Juz wyslalem

Brunetko także Ci wysłałem :-)

Gość dekra
stary nie wstawiaj na forum

Gość lato nie dla samotnych
ok :)

Gość dekra
penie jestes sredniakiem z wygladu i z charkteru(tzn. wiesz kazdy jest orginalny ale wiemy o co chodzi) takich jak ty jet wiele uwierz mi