Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny raz dostalem kosza

kolejny raz okazalo sie ze jestem super facetem ale nie w typie danej dziewczyny

Polecane posty

Gość impotento
a kim ma byc, antonio banderasem?

mówią, że jesteś super facetem, żeby ci przykrości nie zrobić, a że nie dla nich to fakt....

stawiam na brak wiry w siebie co laski wyczuwaja i na to, e zbyt chcesz im sie przypodobac, jakbys byl pewny siebie, mily, ale z drugiej str nie dal sobie w kasze dmuchac bylo by inaczej.

Gość dekra
popieram

Gość dekra
to poieram to bylo do rosjjanki

Dziekuje za ocene brzydulo, ale co moglbym zmioenic w sobie ?

Gość no nie wiem-08
no ja po takiej ocenia bym się załamała :D Chyba poćwiczyć i generalnie ostro się za siebie wziąć :O

Gość ania29s
jesli chcesz to wyslij mi rowniez swoja fotke chetnie cie ocenie bjt@aol.pl

Gość lato nie dla samotnych
- zeby poprawic swoja atrakcyjnosc proponuje troche schudnac, bo masz spory brzuszek. a i na twarzy wowczas wygladalbys lepiej, bo ze zgubieniem kilku kilogramow pewnie tez zniknalby troche i z twarzy.

Gość cxvvc
"stawiam na brak wiry w siebie co laski wyczuwaja" i to jest powod? Lepiej wiazac sie z typami pewnymi siebie i pozniej na nich narzekac?

Gość impotento
czyli potwierdza sie to ze przed laska trzeba robic WRAZENIE, i ze tak udawac do czasu kiedy nie wyjdzie szydlo z worka. Potem jest ryk i zawdzenie ze JA NIE WIEDZIALAM ZE ON TAKI JEST. Kurwa mac, laski sa jebniete, szukaja idealu a jak jest po prostu soba to juz zle. A potem rycza ze sa same po 30tce.

cxvvc --> a co Twoim zdaniem wiara w siebie to wada? chyba mylisz z pojeciem zuchwalstwo. uwazam, ze KAZDY powinien wierzyc w siebie, to powinno byc podtawa osobowosci kazdego czlowieka,a to, czy bedzie niesmialy, zamkniety w sobie, czy otwarty to juz niewazne, ale te podstawowa ceche kazdy powinien posiadac i milo z takim czlowiekiem sie spedza czas.

Gość cxvvc
a na temacie o PUA twierdza, ze tacy faceci sa zalosni, chociaz jak spotkaja takiego na ulicy to sa szczescliwe i szybko sie zakochuja :o

Gość dekra
cxvvc "stawiam na brak wiry w siebie co laski wyczuwaja" i to jest powod? Lepiej wiazac sie z typami pewnymi siebie i pozniej na nich narzekac chodzi o penosc siebie a nie butnosc,badz taka pierdolowatosc, niezdecydowanie

Gość impotento
ruda, to jak sie rozpoznaje pewnosc siebie i odruznia od zuchwalstwa? Problem moja droga w tym ze tego nie rozrozniacie, zreszta mniejsza o to, widac ze zdradzacie tajniki, po czesci chlopaki moga sie cieszyc bo nie musza placic 700 zl za glupie kursy uwodzenia, wystarczy ze poczytaja kafeterie i wiadomo jak was poderwac. A potem ryczycie i narzekacie. Szkoda slow zreszta, malo jest rozsadnych lasek.

Pewnie ze uprawiam, bardzo duzo jezdze rowerem, nawet po 100 km i wiecej dziennie. Poza tym chodze na basen i czasami silownie. Ja taki bylem od dziecka mimo ze mam wiecej ciala to sport nie przeszkadza mi jak to sie mowi :-P A mimo to jestem taki a nie inny

zadne wrazenie, ale czlowiek ktory prosi sie o akceptacje ,tak jak w przypadku autora o to, by dana kobieta sie nim zaintersowala, jest wyczuwalne i ludzi to nie kreci, bo chcemy byc z osobami, ktore lubia siebie, ba, nawet kochaja.podobno nie mozna kochac innych, jak nie kcha sie siebie, cos w tym jest.

Gość no nie wiem-08
sorry, ale ja staram się, żeby moje ciało wyglądało dobrze i nic nie poradzę na to, że tego samego wymagam od ciała mojego faceta. Może bez popadania w skrajności, troszkę tłuszczyku nikomu nie zaszko9dzi, ale tłysty brzuchol jest po prostu obleśny :O

bardzo latwo to rozroznic, widomo, ze spotykasz sie z kims dluzszy czas, chyba ptrafisz cos wywnioskowac z rozmowy z nim?

Gość hella1985
hej:) mogę też poprosic o zdjecie chetnie doradze:)

Gość no nie wiem-08
impotento ->> żadna normalna dziewczyna nie zwiąże się z takim niby maczo po szkoleniach z uwodzenia, proszę cię :D

Gość cxvvc
nigdzie nie napisalem, ze to wada. Zwracam tylko uwage na fakt, ze w facecie bez braku wiary nie potraficie sie zakochac, za to w kims, kto jest zajebiscie pewny siebie, co niejednokrotnie jest jego jedyna zaleta, juz nie macie oporow.

Gość impotento
dekra zareczam ci ze wiekszosc tych gosci ktorzy wyrywaja dzieczyny robia to bo wiedza o tm ze dzieczyny to lykaja. Powiem ci wiecej widzialem rozne sytuacje, jak kolesie okrecali laski, wiedzialem wczesniej od tych lasek ze sa juz do wymiany, chociaz one nie kumaly jeszcze. Ale skoro wolicie WRAZENIE i ULUDE zamiast prawdy to nie dziwie sie. Coz mowi sie trudno.

i supe,r ciesze sie, ze nie musicie wydawac kasy na glupie kursy technik uwodzenia, bo wystarczy troche w siebie wierzyc, nie prosic o akcetacje i nie bac sie postawic jak cos nam nie pasuje. ale skoro tego nie zrozumiesz to i te porady forumowe Ci nie pomoga.

Gość no nie wiem-08
Impotento, masz problem ze sobą. Życie jest bruutalne i słabe jednostki - takie jak ty - zostają wywalone na margines.

Gość cxvvc
"hcemy byc z osobami, ktore lubia siebie, ba, nawet kochaja.podobno nie mozna kochac innych, jak nie kcha sie siebie, cos w tym jest." o tak, a najbardziej to lubicie facetow, ktorzy kochaja siebie i na tym poprzestaja.

Musisz być wyjątkowo nudnym i mdłym typem. Zwyczajnie jesteś cipakiem, który nie pociaga kobiet. Pogódź się ze swoim przegranym życiem, to uspokaja psychicznie :)