Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izzy1987

Oceńcie obrazek

Polecane posty

Gość linki z imageshack
zawsze pokazuja zaby :P

jak na początek to nieźle ;) poszukaj sobie na youtube i innych serwisach filmów poradnikowych odnośnie malowania

linki z imageshack zawsze pokazuja zaby bo najnowszy FF ma problemy z imageshack użyj IE do otwarcia linku ;)

Gość gaobbana
łuhahhahahahahaa jak dziecko 4 letnie

Gość madziattt
Wcale nie jak dziecko,mi sie podoba :)

Gość gaobbana
Brzydula sie odezwała :-D znawczyni gustów co chodzi 5 lat w jednej sukience z cepelii

Gość oto moja rada
mozna sobie tym obrazkiem podcierac dupe :D

Gość oto moja rada
a te ślaczki koło tych kwiatuszków to co maja oznaczać ? hahhahaa buhahahahah mierny obrazek

Ja wiem, że to żadne dzieło sztuki, ale musicie mi wybaczyć, bo dopiero zaczynam. Jak weszłam do skepu malarskiego to nie miałam pojęcia co kupic i od czego zacząć i pan w skepie musiał mi wszysko tłumaczyć itp. Wcześniej to tylko malowałam w podstawówce na plastyce. Chodzi mi tylko o to czy uważacie, że mam szansę się nauczyć malować lepiej i udoskonalać.

A czy ślaczki kiedykolwiek coś oznaczały? Tak sobie są dla bajeru, bo widziałam kiedyś podobne na jakimś obrazie i mi się spodobały, ha!

a mi sie tak podoba,ze na sciane bym powiesila:) Pomaranczko jestes zalosna:O Wiem,ze sukienki mi zazdroscicie:P Jacy ludzie musza byc nieszczesliwi:OKanalie:O

Gość oto moja rada
twój poziom malowania zatrzymał sie na szkole podstawowej najlepiej daj sobie spokój z malowaniem bo malować to możesz jedynie płoty na wsi :D

Gość gaobbana
wogóle nie ma perspektywy,nie ma cieniowania barw,natury co to jest ? tak malują dzieci w przedszkolu -kwiatuszek czarną krawędzią a później żółtą farbą w środku nie maluje sie czarną krawędzią nie masz pojęcia o malowaniu ,nie masz talentu, toprymitywne i kiczowate,dużo jaskrawych kolorów i ślaczków bezsensu komuś kto nie ma gustu ani smaku może sie to podobać mi by sie podobało gdyby to 4 latka namalowała

gaobbana i oto moja rada, a czy nie moglibyście jakoś delikatniej wyrażać swojej krytyki? A wy od razu o podcieraniu doopy i malowaniu płotu we wsi. Nie założyłam topiku, żebyście mnie obrażali, ale żeby zyskać normalne, kulturalne opinie i rady. A pomarańczowy pisał chyba o explorerze a nie o obrazku :-)

Gość gaobbana
Brzydula ty słodka idiotko jesteś mdła z tą twoją uprzejmością i podziwianiem każdego na siłe chcesz być miła i każdemu sie przypodobać spadaj głupkowata babo

Gość fgfdfd
ładne, chociaz troszke malo dopracowane, ale jak sie wprawisz bedzie dobrze :)

Gość jestem po plastyku
przykro mi - kiepskie... moze masz jakies inne zdolnosci, radzilabym juz nie malowac, moze zbierac znaczki?

Dziękuję wszyskim na miłe komentarze. A co do niemiłych...Wiem, ze w zadnym topiku nie obędzie się bez zawistnych osób, które sobie folgują, bo mogą być anominowe, więc sie nie przejmuję. XX

Gość jestem po plastyku
kochana to nie tak ze ktos chce Cie obrazic itp. poprostu nie masz talentu:( jakbys naprawde dobrze malowala to by nie bylo negatywnych komentarzy

przykro mi - kiepskie... moze masz jakies inne zdolnosci, radzilabym juz nie malowac, moze zbierac znaczki?:O Dziewczyno rob to co lubisz,to co sprawia Ci przyjemnosc:)

Gość gaobbana
kobito --zapytaj znawców,dałaś obrazek żeby przeczytać komplementy ? czego mam ci zazdrościć bo nie rozumiem kupienia farby, pędzelka ? bo talentu nie masz i nie masz pojęcia o malowaniu. Może na odpuście na straganie komuś mogłoby sie spodobać-ludziom którzy nie mieli do czynienia w życiu z obrazami. Tak potrafi namalować każdy ---czarną kreską sie nie maluje --to znak amatora bez wiedzy plastycznej to nie wyszywanie kwiatków na obrusie

Ja jestem amatorką bez wiedzy plastycznej! I wcale nie powiedzialam, ze mi zazdoscisz!

Gość oto moja rada
idz na szaw wieśniaro