Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Słuchajcie co widziałam, ale ten świat jest pojebany

Polecane posty

Dwa dni temu z moim facetem wybieraliśmy się do jego rodziców no i zatrzymujemy się przy stacji benzynowej by zatankować, ja odeszłam dalej bo sobie zapalić chciałam. Patrzę a tu stoi przy samym wjeździe taka babka na oko trzydzieści parę lat, wymalowana, ubrana jak... Widać, że prostytutka. A obok niej dziewczynka wyglądająca na 10, 11 lat. I stoją we dwie a tu facet jakiś idzie i ona do niego, że mu loda zrobi za flaszkę. Facet spojrzał pokręcił przecząco głową i odszedł. Idzie jakiś drugi do tira, ona znowu to samo, a ten kretyn patrzy na to dziecko i mówi "a to córeczka? też pracująca?" I w śmiech. To dziecko patrzy i mówi "kupi mam mamie wódkę" A ta kretynka matka do niego "a co jesteś małą zainteresowany?. Za flaszkę lodzik, chcesz to bierz":O O kurwa aż zwątpiłam, że też takie suki mają dzieci. Biedne dziecko:O

dokładnie. trzeba było zadzwonić na policję. to podchodzi pod stręczycielstwo. W Polsce stręczycielstwo jest przestępstwem, określonym w art. 204 § 1, a także § 3 i 4 Kodeksu karnego, zagrożonym karą do 3 lat pozbawienia wolności. Kara surowsza (od roku do 10 lat pozbawienia wolności) przewidziana jest w wypadkach, kiedy osoba uprawiająca prostytucję jest małoletnia lub uprowadzona za granicę w celu uprawiania prostytucji.

a ty myślisz, że nic z tym zrobić nie chciałam?! Kurwa poszłam do faceta do samochodu i chciałam telefon wziąć, ale wyjrzałam, patrzę a ich już nie było:O Ale ten facet, który pytał o małą siedział w tirze tylko sam. Nie wiem gdzie one się zmyły i nie wiem czy on sobie żartował. W każdym bądź razie zszokowało mnie, że matka za butelkę wódki była w stanie sprzedać własne małe dziecko.

Gość annaannaannaanna
O k***a! Nalezy zrobic porzadek z takimi su***i!

Wiecie co ja wiele widziałam. Różne panienki stojące przy trasie i takie co naprawdę za wódkę chciały się sprzedawać, bo często podróżuje a na dworcach to norma, że takie są. Ale nie widziałam jeszcze by któraś wlasne dziecko chciała sprzedać:O

Gość kgjkgjf
TYLKO za streczycielstwo ?? to pedofilia jest juz legalna w polsce ??

taa facet może i zażartował, ale matka na pewno nie. Jak można proponować że własne dziecko zrobi loda chuj wie jakiemu ciulowi za butelkę wódki? W głowie mi się to nie mieści

Nie to mądre było, wcale nie kretyńskie. Ja myślalam, że on chce to dziecko i w sumie nie wiem czy nie chciał. Może się nawet umówił z tą suką że gdzieś się tam spotkają za tą stacją.