Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam powiedziec

kutwa pomocy

Polecane posty

Gość jak mam powiedziec
halinkaaaa dlatego teraz powiedzialam ze kasy w to nie włoze poki nie jestemjego zona. sam podjal decyzje z rodzicami ze trzeba gore teraz robic.i robia. a teraz szybko wezcie slub bo na reszte kasy nie ma.bo moj wiecej kredytu nie dostanie. mam 23 nawet nie 23 lata tylko 22:(:(

Gość halinkkkkkkaaaaaaaaaaaaaa
Na twoim meisjcu nie bralabym slubu :P Bo jeszcze bardzo mloda ejstes a tym bardziej ze nei ejstes pewna tej decyzji!

Gość Anq25
wy niekumacie widze...oczywiscie ze deczja o slubie jest indywidualna i nie powinna go brac jak nie chce...ja tylko pisze ze jakim prawem ona osbie u tesciow gniazdko wije skoro nie chce slubu? No ja bym na miejscu jego rodzicow tez byla niezadowolona. No bo tak: mieszkanie sobie szykuja u nich ale slubu nie chce ona brac...no wiec o co chodzi? Sama napisala:szykujemy gore zebysmy mieli gdzie mieszkac po slubie. Po co ja szykuja skoro slubu ni ema byc poki co? No i druga sprawa ja tylko stwoerdzam ze jak wszytkie okolicznosci sprawiaja ze moga wziac slub a ona nie chce to cos jest na rzeczy...i nie wroze nic dobrego im...

Gość jak mam powiedziec
ja chce bysmy razem mieszkali kochamy sie bardzo naprawde.alr mam kredyty kasy duzo tez nie zarabiam:o a oni mysla ze kurwa nie wiadomo ile dostaniemy z wesela itd.wemiemy kredyt jeszcze i wszystko sobie zrobimy:o:o czyli moje, jego kredyty, na mieszkanie kredyt a gdzie oplaty itd.???

Gość jak mam powiedziec
ahq do cholery robimy pomalu gore by po slubie wariatko miec gdzie mieszkac........... co mamy najpierw wziac slub i siedziec w jednym pokoju????? jedna kuchnia dla wszystkich.i gniezdzic sie w piatke :o

Gość Piotrrr
Obydwie jesteście pojebane i mego chuja nie warte. Nara kurwiszony.

Gość jak mam powiedziec
nie jestem gotowa na tak wazny krok:o musze byc pewna tej decyzji.nie moge brac slubu tylko dlatego bo ktos tak chce:o

Gość Do anq
robia gore i dopiero jak ja zrobia to wezma slub, dlaczego maja wziac slub najpierw? dziewczyna jest tak mloda ze to nic dziwnego ze nie jest pewna, wszystko sie moze zdarzyc,. bardzo latwo jest sie w cos wpierdolic ale wyjsc to juz gorzej, rodzice zyja na obloku..

Gość to ja ...............
ja chce slubu ale najpierw musze splacic kredyty!!! za rok tego nie zrobie.za dwa juz bede miec splacone. zrobimy sobie teraz pokoj kuchnie, lazinke, splace kredyty i wtedy bede mogla wziac slub. z trzegos trzeba zyc a z trzego bedziemy jak nie bedzie kasy:o nie wiem po co sie tak spiesza bo chyba chca miec wnuka:oto wiem :o