Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokoj.ona

Guzek na podniebieniu.

Polecane posty

Gość Zaniepokoj.ona

Witam. Jakis tydzien temu pojawił mi się wyprysk na podniebieniu. Akurat byłam u lekarza i powiedział on, że to pewnie od jedzenia i zniknie za max 3 dni. Ale minal juz tydzien, to 'cos' zrobilo się wieksze. Nie boli. Plukalam usta sodą przez 3 dni i nic. I teraz moje podniebienie przybralo dziwnego koloru - granatowo-bialego. Czy to od sody? Jutro wybieram się do dentysty w sprawię tego i mam pytanie czy ktoś mial coś podobnego? Bo mam niezlego stracha, że moze to byc cos powaznego ;p Pozdrawiam.

Gość moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze coś Ci sie z jedzenia wbiło w podniebienie i zostało i stan zapalny gotowy

Gość Zaniepokoj.ona
up...

Gość Zaniepokoj.ona
a czy to moze byc spowodowane tym ze brałam facetowi z połykiem ?

Gość taki bialy wyprysk
? i czy jest duzy?

Gość Zaniepokoj.ona
W sumie to ten wyprysk jest koloru takiego jak podniebienie, moze troszke bardziej wyrazny i nie jest duży. A co z tym zmienionym kolorem podniebienia? skad sie to wzielo? Może byc od plukania ust sodą?

Gość Zaniepokoj.ona
Nie, to nawet tego nie przypomina, w sumie to dzis juz jest mniejsze. Ale ten kolor podniebienia mnie niepokoi.

Soda wybiela, ale czy działa w ten sposób na tkanki miękkie nie wiem. Może to jest powodem zmiany koloru. Sama od dawna mam takie uwypuklenie na podniebieniu i lekarz powiedział mi, że sobie odgniotłam twardym pokarmem. Troszkę mi zanikło, ale jednak jest. Mam to już pół roku i chyba nie ma na ro recepty.

Gość Zaniepokoj.ona
Czyli to nie jest nic powaznego? Bo mam niezlego stracha, a biorac pod uwage ze troszke ze mnie hipochondryk to juz w ogole ;d

Nie jestem lekarzem, ale jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że to coś poważnego. Dla własnego spokoju skontaktuj się lepiej ze specjalistą. Ja mam coś podobnego i nie jest to groźne. Pewnie sobie odgniotłaś czymś, albo od kwaśnego jedzenia Ci się zrobiło.

Gość Zaniepokoj.ona
Jutro wlasnie wybieram się do dentysty. Bo jak tydzien temu bylam u lekarza rodzinnego to wtedy nie bylo tego dziwnego koloru podniebienia, tylko ten sam wyprysk i on powiedzial ze to od jedzenia, ale dziwi mnie to, ze nie znika.

Już pisałam wcześniej, że mi też nie znikł. Jest to coś w stylu pęcherza, miękki, czy raczej twardy?

Gość Zaniepokoj.ona
Wiedziałam, że tak sie skończy praca w domu publicznym. za duzo było roboty w paszczu i aż mi cos wyskoczylo. Miślicie, że to może być kiła? Kiedyś juz ja mialam boje sie zeby znowu jej nie dostac bo to byl wielki wstyd :(

Gość Zaniepokoj.ona
kiła albo jakas rzezaczka ewentualnie adidas :(:(:(

Gość Zaniepokoj.ona
Ta pani preferujaca sex oralny wyzej to nie ja ;d Co do tego zeba to cos tam czytalam, ale przeciez mnie wcale to nie boli... i nie odczuwam zadnego dyskomfortu (?)

Gość Zaniepokoj.ona
I ten guzek jest twardy.

Gość Zaniepokoj.ona
A i jeszcze dodam, że pale papierosy... to może mieć związek? W sumie to nie pale ich jakos długo. przez 1,5 roku palilam okazjonalnie a od jakichs 3-4 miesiecy pale codziennie.

U mnie też jest twardy i z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że nie masz się o co martwić. Mi troszkę zanikł, ale i tak dalej jest wyczuwalny. Może Twój lekarz będzie miał na to radę.

Gość Zaniepokoj.ona
Mialam cos podobnego od upławów, ale to bylo sporo czasu temu wiec to pewnie bez powiązania? Shantia, dziekuje, troche mnie uspokoiłas ;d

Gość Zaniepokoj.ona
hm....?

Gość Lolyy
Ja też mam takkiego guzka jest twardy , koloru podniebienia i bardzo boli :( . nie pale papierosów i nie zażywam alkoholu ani nie uprawiam sexu . POMOCY !!

Gość nie wiesz ile odejmować
masz raka

Gość Lolyy
NIEPOKOI MNIE TO ŻE BARDZO BOLIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lolyy
Tsaa....Raka weź sie nie pogrążaj