Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka kawka

dlaczego ladnej dziewczynie ciezko znalezc porzadnego faceta?

Polecane posty

Gość marcin83
A mi się wydaje, że właśnie wolicie takich byle jakich facetów, chociaż nie wiem z czego to wynika... Często obserwuje, że faceci bez wykształcenia czy choćby wrodzonej inteligencji zdobywają najlepsze dziewczyny... a mi zawsze trafiają się, przeciętne bez żadnych ambicji, chęci poznawania świata i pozytywnego nastawienia do życia, mimo że zarabiam nie mało (tak mi się przynajmniej wydaje ok.3500zł/miesiąc) jestem wykształcony, zabawny i skromny oczywiście:)

Gość klaudia 29
Wiesz marcinku, jesteś chyba zbyt inteligentny.A to też niedobrze....

Gość klaudia 29
Chodziło mi o Marcina83 :)

Gość chodzący beton przemówi
wiolkaaaaaa 23 więc twój chłopak musi już panować nad sobą i tak nie przesadzać, ty wyznaczasz granicę, naucz się jej bronić ale z drugiej strony dziewczyny zawsze narzekają że chłopak to frajer, jąkała i nudziarz albo skrajnie w drugą stronę zboczony, seksista, picer itd a ideału nie znajdziesz

Prawda jest taka że na jednego fajnego faceta przypadaja 3 fajne dziewczyny, a na jedną fajną dziewczynę - pół żonatego i pół zboczeńca pół idioty i jeden psychopata:)

>malyksiaze jakos nie umiem sie zmusic do bycia >z kims kto mi sie nie podoba .. no to wybierasz w ten sposob ten drugi gatunek ;) wiec nie narzekaj w koncu robisz to swiadomie ;)

Gość wiolkaaaaaa
jaki moj chlopak?? ja mowie jak zachowuja sie w stosunku do mnie obcy faceci

Gość edwardx
Oj Wiolkaaaaaa,Wiolkaaaaaa:)

klaudia 29 na takim kacu nie jestem w stanie załapać ironii inteligencja jest przeszkodą twoim zdaniem czy nie? z tego co ja widzę gorące lachony nie lubią inteligencji i kultury, ale to innt temat wiolkaaaaaa sorry czy ty na dyskotece i randce umiesz tylko ładnie wyglądać? cały czas mam na myśli "obcych facetów". tylko nie obraź się o tą uszczypliwą uwagę, to nie zwała nie podpucha nie zaczepka. po prostu czekam aż powiesz mi coś czego nie wiem, nauczysz mnie czegoś, jak dotąd zdaje się że nie masz 23 tylko 15 albo jesteś życiowo mało doświadczona

Gość wiolkaaaaaa
o co ci chodzi? mowie co mnie spotyka z Ty wylatujesz z tekstem "ladnie wygladac" masz racje stoje kolo stolika ladnie ubrana i usmiecham sie i czekam az ktos mnie poderwie;)... wiesz nie probuj we mnie wzbudzac poczucia winy bo ja sobie nie mam nic do zarzucenie nie znasz mnie....i to ze trafiam na samych kretynow nie jest moja wina widac takich pelno wszedzie!

Gość marcin83
No mi się czasami wydaje, że inteligencja przeszkadza w zdobywaniu kobiet... Wydaje mi się, że potrzebujecie kogoś trochę mniej zaradnego od Was żeby móc się nim zająć jak matka dzieckiem... A jak ktoś ma pomysł na życie, pasje i wyznaczone cele w życiu to staje się mniej atrakcyjny gdyż wydaje się wtedy kobietom,że on pewnie ma już w życiu wszystko, czego potrzebuje, a miłość jest mu zupełnie zbędna, a to nie prawda...

Zalezy jaką kobietę chcesz zdobyć, jak Barbi to napewno inteligencja przeszkadza.

Gość takie tam duperele
Generalnie inteligencja facetom przeszkadza, w końcu chodzi tylko aby tą ładną raz bzyknąć :D

Gość marcin83
raczej nie szukam barbi, ale zwykłej fajnej dziewczyny, ładnej ale naturalnej, nie rózowej barbi...

katastrofa jak laska widzi że nie porządzi sobie dzisiaj seksem :-) wiolkaaaaaa próbuj dalej , uśmiechaj się wszędzie poza parkietem, gdzie ludzie rozmawiają :-) nie oszukujmy się, dziewczyny i chłopacy wiedzą prawie od razu czy chcą się spotkać jeszcze raz w innym miejscu niż dyskoteka jeśli chłopak myśli o zaproszeniu cię na randkę a nie tylko wymacać na pewno chętnie porozmawia o wszystkim!

Gość Editkaaa
Zagubiliście się troszke wszyscy :/ Jak wiadomo facet jest wzrokowcem, i jezeli dziewczyna jest ladna na imprezie to zawsze pierwszy dojdzie do niej burak i cham, i dgy na tej samej imprezie jest spoko chlopak i zobaczy jak ta piekna dziewczyna tuli sie do ledwo poznanego pajaca to ona juz jest w jego oczach stracona :/ Ja znalazlam swojego mezczyzne przypadkiem, spojrzelismy sobie w oczy, i wiedzielismy ze to jet to! Nie obchodzilo mnie ile zarabia, chociaz rozmawialismy na takie tematy, nie obchodzilo mnie jak wyglada, ale podobaly mi sie jego niebieskie oczy :) Lubilismy ze soba rozmawiac, nie chodzilismy na dyskoteki, wolelismy przejsć 20 km pieszo i rozmawiac. Nigdy nikogo nie szukalam, chociaz mialam wybor, i moglam kogos poderwac ale ja nie potrafie czegos na sile, to musi byc spontan, i w moim wypadku tak bylo :) Nie szukalam , nie uwazalam sie za pieknosc, chociaz jestem atrakcyjna kobieta, ale to chyba nie o to chodzi, trzeba miec to cos, moze po prostu trzeba byc normalnym czlowiekiem, nie udawac ksiezniczki bo nigdy nia sie nie bedzie. Spotykalam sie z moim menem 3 lata, z nim i tylko z nim, i co? Jestem szczesliwa i On tez!!!

Gość Tati.
ja mam nadwagę i nie jestem zbyt urodziwa. Czy to znaczy, że nigdy nie znajdę faceta? Mam 18 lat i jeszcze nigdy nie byłam w związku. Chyba powinnam już się nazywać "starą panną".

Gość marcin83
Editkaa mam nadzieje, że dziewczyn podobnie myślących do Ciebie jest znacznie więcej niż tych udających księżniczki, inaczej moja nadzieja na miłość legnie w gruzach... pozdrawiam i szczęścia Wam życzę:)

Gość marcin83
Tati tak naprawde miłość jest ślepa i jak kogoś kochasz to własnie ta osoba jest dla Ciebie najważniejsza i najpiękniejsza jaką do tej pory spotkało się w życiu... ja mam 26lat i mogę powiedzieć, że też jeszcze nie byłem w stałym związku, gdyż nie lubię ciągnąć czegoś na siłe, a zrywałem napewno nie z powodu wyglądu, ale raczej porozumienia, bo uroda kiedyś przeminie i co wtedy pozostanie jak nie będzie miłości???

Editkaaa opowiedziałaś swoją historię... nuda trochę ale miłe słowa z tym że nie wszystko na temat, my się nie zagubiliśmy tylko poruszyliśmy kilka wątków po paru latach latania za suczami wiem kiedy laska gadająca z jakimś chłopakiem / chłopakami jest wolna ale to i tak mało ważne, takiej rozmownej dla kolegów nikomu nie chce się podrywać :-) Tati. "ja mam nadwagę i nie jestem zbyt urodziwa." MUSISZ SCHUDNĄĆ , i zacząć dbać o siebie, zrób to dla siebie, sam pakuję na siłce i jestem na diecie, JESTEŚ ŻAŁOSNA DLA MNIE ŻE NIE WALCZYSZ ZE SWOJĄ GENETYKĄ, oczywiście jako potencjalny cel podrywu, jako szary człowieczek możesz sobie istnieć :-) marcin83 HAHAHA już wiem dlaczego nie masz dziewczyny, nie tłumacz się żeś inteligent, NIE FILOZOFUJ AŻ TAK, tymi pierdołami zanudzisz nawet te romantyczne do kwadratu, minimum do pierwszego pocałunku/czasem do pierwszego razu rozmawiaj/pisz sms do niech w stylu "cze martusia, co u ciebie, ide lulac, spij slodko tez" I TAK TEN SMS TO DŁUGI JEST :-D

Gość Editkaaa
O Tati. A skąd Ty to możesz wiedzieć ze nie jestes zbyt urodziwa ? :) Może inaczej troszke na siebie spojrz a nie przez pryzmat wlasnie tych ksieżniczek ktore nie mogą znajsc porzadnego faceta, wlasnie Ty masz najwieksze szanse na to. a nadwaga... hmm jezeli jest Ci z tym zle postaraj sie troszke zrzucic kilogramow ajezeli Ty sie z tym dobrze czujesz to w czym problem, postaraj sie zadbac o siebie bo nawet troszke bardziej puszysta dziewczyna moze miec wiecej sexapilu i rozumu w glowie niz nie jedna barbi. Glowa do gory :) po prostu zyj i ciesz sie zyciem, a na pwewno jakis fajny facet to zauwazy :) Do Marcin83 ja tez mam taka nadzieje Marcinku ze wiecej jest normalnych dziewczyn niz nie tylko w dzisiejszym swiecie te normalne i Ci normalni uciekaja od tych mniej normalnych ;) i ciezko jest sie spotac tym ktorzy mysla o zyciu normalnie ;) a nie chwila. Po pierwsze; zeby z kims byc trzeba go dobrze poznac, ale nie chodzi tu o poznanie w lozku itp I kazdy potrzebuje milosci tylko nie kazdy wie co to jest! Życzę Ci Marcinku zebys spotkal dziewczyne dobra , skromna ale nie za bardzo;) milą , nie musi byc pieknoscia ale moze;) a przede wszystkim taka , ze jezeli bedziesz mial jakis problem to postara Ci pomoz, pocieszy, i sprawi tak ze kazdy problem bedzie mial o wiele mniejszy wymiar. Tego Ci zyczę :) Pozdrawiam!

Gość Editkaaa
do; chodzący beton przemówi Może ta moja histoia jest nudna ale dla Ciebie, nie dla mnie ;) a co najwazniejsze ta historia ciagle sie tworzy. A Twoja jak tam...? Masz jakiś zaczątek jakiejkolwiek historii? ;)

Gość Ahahahahahhahahahah
Bo te Piękne i Ładne mają włączoną opcje "Księżniczka" lub "nieświadoma Księzniczka". Pierwsza opcja to taka że panna chce żeby za nia latali miesiącami przystojni dzentelmeni. Druga to taka co myśli że faceci się jej boją z uwagi na urode.

Gość marcin83
do chodzący beton przemówi inteligencji na twarzy wypisanej nie mam, na siłkę też chodzę, uprawiam kickboksing i trochę capoeira, z dziewczynami też sobię radzę z tym, że nie znajduję tego czego szukam, a smsy w tym stylu mnie nudzą i uważam za dziecinadę pisanie takich rzczy co 5minut i puszczanie strzałek co 2,5min wogóle to nie to... nie problem iść w ilość ja raczej, już teraz, stawiam na jakość i szukam tego czegoś, ale dzięki za rade może komuś się przyda...

Editkaaa mały leniuszku nie czytałaś od początku "min raz w tygodniu podrywam kilka dziewczyn na dyskotece, bo lubię" to nie znaczy że tylko chciałbym od życia ale tak robię, chcesz mnie naprawic tu i teraz? :-) marcin83 "a smsy w tym stylu mnie nudzą" chodzi o ten styl co podałem? mi chodziło o cały sposób komunikacji i selekcję tematów do rozmowy z dziewczyną, a pisanie w sms pierdoł nowo poznanej dziewczynie to grzech śmiertelny chyba odpaliłeś systemy obronne i naściemniałeś o sobie w ostatnim poście. tak coś na czuja to odbieram ale nie gadajmy już , lubię rozmówki tylko z paniami :-)

Też spotykałam się kiedyś z chłopakiem który miał się za przystojnego, inteligentnego i wysportowanego i powiem Wam, że nic mnie tak nie wkurzało jak właśnie to mniemanie jakie miał o sobie, oczywiście długo nie pochodziliśmy:)...troche skromności panowie