Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka kawka

dlaczego ladnej dziewczynie ciezko znalezc porzadnego faceta?

Polecane posty

Gość takie tam duperele
Z różnych powodów można być księżniczką, nie tylko z powodu (dyskusyjnej) urody. Facet szybciej poleci na brzydulę w porsche niż ładną na rowerze; w tym układzie brzydula też może być księżniczką bo ma np. bogatych starych.

Gość komputerekkkkk
to przykre ze oceniaszludzi na podst, zachowanaia swojej siostry zreszta jak wiekszosc tutaj wydala juz opinie nie znajac dziewczyny :O

ale ja nikogo nie oceniam. To miało być pytanie ! Jestem daleki od oceniania ludzi, aczkolwiek zdarza mi się oceniać ludzkie zachowanie.

Gość romantyczna marzycielka
takie tam duperele ma racje . mój ex ogladal sie za laskami w superbrykach, niewazne ze byly brzydkie, ważne ze mialy ladne fury :/ zwykłe proste dziewczyny go nie pociągały. dlategoż zerwał i ze mną:(

Gość chodzący beton przemówi
do autorki tematu jak się zachowujesz na dyskotece jak wypatrzysz chłopaka który ci się podoba?

Gość wiolkaaaa
moze ja nie jestem autorka ale tez potrzebuje rady na pytanie wyzej: nigdy nie pochodze pierwsza, juz tak mam jestem niesmiala;) zwykle sie patzre na niego uwodzicielsko, usmiechne musze powiedziec ze podzialalo kilka razy

Gość wiolkaaaa
nic, pozniej sie okazalo ze ci faceci sa albo zajeci, albo zonaci, albo szukjaa szybkiego latwego niezobowiazujacego seksu:O

hmm.. a mieli coś wspólnego czego nie mają tacy faceci którzy Ciebie interesują ?

paulinkaaaaaaaa: jesli tamto zdjecie co wrzuciłas jest faktycznie twoje to ładna z ciebie kobieta, wiec jednak chyba cos musisz miec z głowa :P wiolkaaaa: sie uwodzicielsko widac lampisz na nie tych co trzeba.

Gość wiolkaaaaaa
nie wiem mzoe masz racje ale co ja na to poradze ze podobaja mi sie tacy faceci... facet musi mi sie wizulanie podobac, musimnie pociagac , mam slabosc do wysokich brunetow hehe

hehehe, to jest oczywiste, że facet musi się podobać, ale może masz jakiś znajomych facetów którzy są "normalni" i jednocześnie pociągający. Tacy chodzą stadami... ponoć :-)

Gość kropkali
do autorki: Bo porzadny facet mysli ze nie ma szans, a debil z przerosnietym ego mysli ze ma.

w ogóle jakaś dziwna sytuacja: "Ania 14:38:54 kurcze Ania 14:39:08 w pracy mam tyle wolnych, bardzo atrakcyjnych koleżanek Ja 14:39:09 hehehe Ania 14:39:15 że to się w głowie nie mieści Ja 14:39:19 na razie nie planuj esię z kimkolwiek spotykać Ja 14:39:27 doszedłem do wniosku że kobiety to zło Ania 14:39:27 robi się z tego problemy narodowy " .. dzisiejsza rozmowa z koleżanką

"mój ex ogladal sie za laskami w superbrykach, niewazne ze byly brzydkie, ważne ze mialy ladne fury :/ zwykłe proste dziewczyny go nie pociągały. dlategoż zerwał i ze mną" A może po prostu oglądał się za super brykami? :D🖐️

jestem wysokim brunetem :-D ///nic, pozniej sie okazalo ze ci faceci sa albo zajeci, albo zonaci, albo szukjaa szybkiego latwego niezobowiazujacego seksu/// o boże, nie tak źle min raz w tygodniu podrywam kilka dziewczyn na dyskotece, bo lubię :-), większość z nich ma inne cele niż ja powiedzmy danej nocy, co za problem pogadać z kolejną?to samo w drugą stronę dziewczyno "uwodzicielskie spojrzenie" i "uśmiechanie się" do chłopaków to nie sygnał do "niezobowiazujacego seksu" nie wiem co za buraki chodzą na twoją dyskotekę, że tak myślą "uwodzicielskie spojrzenie" i "uśmiechanie się" ze strony dziewczyny to dobry start kontaktu miedzy chlop i dziew w większości przypadków, zagaduje on JEŚLI CZEKASZ NA TO ŻE CHŁOPAK Z TWOICH MARZEŃ NA KTÓREGO NAWET NIE SPOJRZAŁAŚ ZARWIE CIĘ SUPER PODRYWEM TO TRACISZ CZAS

Gość kottabos
moja droga, skoro nie interesuje Ciebie mężczyzna jako człowiek tylko jako portfel no to sorry... ciekawe czy byabyś happy z takim bezmózgiem, który wciaż tylko by mówił jaka jesteś piękna !!!!!! pusta jesteś i tyle...to jest Twój problem.. a przy okazji...też jestem ładna i mam męża ( bez wpadki ), wyszłam za mąż jak miałam 21 lat, hmm..dodam, że zawsze miałam powodzenie i nigdy nie spotykałam się z jakimiś tam frajerami...tylko z normalnymi chłopakami, ale Tobie to chyba książe z bajki potrzebny ;) życzę owocnych łowów ;)

> nie wiem mzoe masz racje ale co ja na to poradze ze podobaja mi >sie tacy faceci... >facet musi mi sie wizulanie podobac, musimnie pociagac , mam slabosc >do wysokich brunetow hehe no wiec widzisz masz wybór facet ktory cie pociaga i chce cie zerznac albo facet ktory cie nie pociaga ale moze miec powazniejsze zamiary niz zaciagniecie cie do łozka na pierwszej randce :P some choice :D znasz perspektywy teraz mozesz zdecydowac co dla ciebie wazniejsze ;)

Gość wiolkaaaaaa
tak , tylko ja zawsze tak trafiam teraz juz sie donikogo nie usmiecham:) a najwieksze powodzenie mam wlasnie u tych "prostakow" sami podchodza :O a co do tych brunetow opisze jedna syt podoba mi sie jakis czas pewien facet widze ze ukradkiem sie na mnie patrzy, i to kilka razy sie zdarzylo pozniej spotkalismy sie na imprezie i co? siedze, jem orzeszki,on siedzi po drugiej stronie stolu ja sie usmiecham 5 sek on juz jest obok mnie ale co z tego....po 3 min wyciaga mnie na parkiet aby potanczyc, i co robi? lapy pod bluzke , maca moj tylek, jezdzi jezorem po uchu:O nawet nie musze mowic ze szybko od takich uciekam i tak mam zawsze..teraz to juz nikogo nie podrywam mam dosc!!

Gość wiolkaaaaaa
malyksiaze jakos nie umiem sie zmusic do bycia z kims kto mi sie nie podoba;) ..

Gość romantyczna marzycielka
no może masz rację prawiczku z wiarą, w końcu to był autoholik :o ale nie mniej mówił jakie to tam dziunie w tych furkach widzi :(

oj, może się upił lekko za bardzo ;) też tak mam czasami jak się za bardzo upiję... a nie podziałało na niego pogrożenie paluszkiem i pokazanie że nie wolno ? zwykli ludzie błędy robią niestety :-)

Gość wiolkaaaaaa
nie! zaczal sie glupio smiac ale ja wtedy sama odepchnelam tego typa od siebie i skonczyla sie zabawa;)

Gość edwardx
Ma ktoś z was pożyczyć dwa złote?

Gość wiolkaaaaaa
alea zawsze na takich trafiam zawsze! czasami zdarza sie ze obcy facet albo ledwo co poznany proponuje mi seks:O super, takiej cichej skromnej niesmialej dziewczynie nie rozumiem jeszcze zebym chodzila w szpilach , miala krotka spodniczke, i ostry makijaz a ja nawet nie prowokuje nikogo w taki sposob, nie wiem co jest ie tak

Trochę to śmiesznie wygląda jak ktoś sam o sobie mówi że jest ładny albo mądry:) to chyba raczej inni powinni ocenić:)

wiolkaaaa ile masz lat? ja tak "gwałciłem" jak byłem młodszy heheh nie pochwalam, zależy czy przekracza granicę ale czy to coś złego że mu się podobasz? wygląda inaczej ale to kobieta decyduje co para robi na dysce, chcesz pogadać i poznać go to zrób to, masz na to 1000 sposobów

Gość edwardx
Liz83 masz rację.Pożycz dwa złote.

Gość wiolkaaaaaa
23 wiesz tylko ja nie widze nic fajnego ze obcy facet ktorego ledwo po poznalam maca mnie i jezdzi mi jezorem po uchu!