Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka kawka

dlaczego ladnej dziewczynie ciezko znalezc porzadnego faceta?

Polecane posty

Gość inka kawka

i dlaczego kolo takiej dziewczyny kreca sie sami beznadziejni

Gość kobietazmarsa
załóż okulary

Gość inka kawka
Moze podam przyklad. Ostatnio poznalam faceta, niby fajny, ale okazalo sie, ze zarabia 1500 zl :o Czemu tylko beznadziejni sie mna interesują? Albo brzydcy :o Tez tak macie?

Gość inka kawka
glupi podszyw

Gość romantyczna marzycielka
bo na ładną lecą kretyni i nie wiesz czy oni lecą na Twoją urodę czy na coś więcej :( też się przejechałam i chciałąbym być paskudną obleśną ropuchą żeby już nikt mnie nie łudził miłością:(

Gość peka...
"bo na ładną lecą kretyni i nie wiesz czy oni lecą na Twoją urodę czy na coś więcej" bo pewnie nie macie nic wiecej do zaoferowania? albo same interesujecie sie nie tymi facetami, ktorymi trzeba

inka kawka nie czekaj aż jakiś do ciebie przyjdzie tylko sama sobie poszukaj jakiegoś fajnego faceta ;)

Gość paulinkaaaaaaaa
ja teznie jestem brzydka i tez zle trafiam a sama szukam tez ahh:(czasami uroda przeszkadza tak mi sie wydaje

Gość kartonowy zigolak
bzdury, po prostu dajecie sie nabierac na latwizne, jestescie nie tyle ladne co glupie, wasz problem ppolega na tym wlasnie ze jestescie ladne, ale to powinno byc waszym skarbem ktorego pilnie strzezecie a nie tak idiotycznie dawac sie wykorzystac a potem ryczec.

Gość paulinkaaaaaaaa
no nie wiem ja tam za brzydka sie nie uwazam zreszta dalam tutaj ost swoje zdjecie pracuje jako fotomodelka wiec chyba paskuda nie jestem:)

Dziewczyny aby z kimś być trzeba tego kogoś poznać, nie po miesiącu mówić ze się kocha i jaka to z nas para! Wtedy unkniecie takich przykrych rozczarowań. Ja mam wielu kolegów i może dlatego łatwiej mi "wybadać " ewentualnego partnera, ale mimo iż niczego mi nie brakuje i kilka razy się rozczarowałam nigdy z tego powodu nie cierpiałam. Sama w porę kończyłam takie znajomości kiedy nie widziałam sensu ich kontynuować, teraz mam super faceta i jestem szczęśliwa. Nie bierzcie jak leci! i wszystko będzie ok:)

nie wazne czy jestes modelka czy jaka, wazne czy jestes ladna w sensie czy sie podobasz.

Gość pon
Napisz, kim jest ten baznadziejny facet, czym sie taki charakteryzuje?

Gość paulinkaaaaaaaa
deko brzydka nie jestem uwierz mi

Gość ererka
ja jetem ladna, nie piekna ale wiem tez ze jestem nieco dziwna i czekam na podobnego dziwaka do mnie:)

Gość takie tam duperele
Też mi się wydaje, że ładne wbrew pozorom nie mają powodzenia u normalnych facetów tylko u zjeebów. Może dlatego, że ładna=głupia=naiwna=łatwa=??????

Gość paulinkaaaaaaaa
nie jestem ani glupia ani latwa, daruj sobie takie stereotypy

paulinka ale ja nie uwazam ze jestes brzydka, tak sama jak nie uważam że jestes piekna, ja tylko twierdze, że możesz być piękna, ale możesz sie nie podobac.:P wiem skomplikowane:P jak mozna byc pieknym i sie nie podobac, no można.

Gość peka...
"Może dlatego, że ładna=głupia=naiwna=łatwa=??????" nie :) ladna = zadufana w sobie ksiezniczka, ktora mysli, ze facet ma ja zdobywac miesiacami i ciagle o nia zabiegac, sama nie dajac nic w zamian.

może masz też zbytnio uniesiony nosek i przez to nie możesz zobaczyć takich facetów, z którymi chciałabyś mieć cokolwiek wspólnego

w obrazek sie mozna patrzec, ale nic wiecej:) a ile mozna sie patrzec? zreszta bedac z "idealem" dostrzega sie wlasne niedociagniecia.

Gość komputerekkkkk
czyam i wierzyc mi sie nie chce dorosli ludzi tutaj chyba sie wypowiadaja jak sadze dlaczego obwiniacie bogu winna dziewczyne? dlaczego zaraz na naklejke ze ladna to za wysoko nosi glowe ( nie wolno mowic ze sie jest ladnym to zaarz to swiadczy o zbytniej pewnosci siebie?), ze glupia, naiwna itd? ludzie sami pokazujecie ze kierujecie sie stereotypami!!! to nie jej wina! zwyczajnie nie trafilas na swojego i tyle nie ma jak kaffe, tutaj zaraz sie zgnoja za to ze napiszesz ze jestes ladna , a jak napiszesz ze jestes brzydka zaraz mowia ze masz uwierzyc w siebie:D boze co za ludzie:O

Gość kartonowy zigolak
deko masz racje mi podobaja sie tylko niektore ladne dziewczyny zreszt ktore nie koniecznie sa atrakcyjne dla innych, rozpietosc jest rozna, ale czasami sa to naprawde bardzo niepozorne dziewczyny. A modelki z wybiegow przewaznie nie pdobaja mi sie, wrecz ich uroda jest mi obojetna

hehe, ja po prostu kieruję się tym co widze patrząc na moją niewątpliwie atrakcyjną, wykształconą siostrę.