Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help help help *

mam doła z powodu mojego ogroomnego tyłka ...

Polecane posty

Gość help help help *

ćwicze , ograniczam jedzenie , a tyłek nic sie nie zmienia :( mam chyba ze 100cm w najszerszym miejscu ... a do tego jestem niska...

ja mam 96 cm i maz mowi ze mam bardzo seksowny tylek:)nie przejmuj sie.stepper jest dobry ale ten skrętny na tylek.duzo miejsca nie zajmuje z rezultaty genialne

Gość a ja mam 98 i wydaje mi sie
nieduzy, pewnie przez to ze cyce jeszcze wieksze:P:D

Gość help help help *
marzy mi sie odsysanie tłuszczu :D

ja mam poprostu juz taki ksztalt odstajacy tylek.ale nie przejmuj sie faceci to lubia.a twoj co na to?o ile masz kogos?

Gość Rzęsa w oku
ja mam 170 a w najszerszym miejscu mam 100cm i to są biodra tak...

Gość help help help *
nie mam faceta :O zresztą wcale mnie to nie dziwi bo i po co komu taka ogromna dupa potrzebna do szczęścia ...

maszs po prostu hyba szeroki biodra. ja mam np bardzo szerokie ale to same prawie kosci i 40 cm roznicy pomiedzy talią a biodrami . komicznie to wygląda :o

Gość help help help *
gdybym miała 170cm to bi mi 100cm w biodrach pasowalo ale niestety mam tylko 155cm :(

Gość ja też mam ponad 100 cm
niby jestem wysoka (177 cm) ale to i tak za dużo- kilka mies. temu miałam 97 cm i było ok tylko znów przytyłam.

Gość help help help *
by*

Gość help help help *
miedzy biodrami a talia mam 35cm różnicy

aj daj spokoj naprawde to nie duzo.i naprawde polecam ten stepper w miesiac pozbylam sie 4 cm cwiczac 3-4 razy w tygodniu:)i nie jest meczace wskakuje na stepper i sobie cos ogladam w TV.a faceci lubia sobie chude tylki w mediach poogladac a jak przyjdzie co do czego to wola wieksze:) tez mialam kompleksy ale maz mi to wytlumaczyl

to dobrze ze tali jest. fajne sukienki mozna nosic, rozkloszowane spodnice , lub takie ołówkowe- na nas to łądnie wygląda:)

Gość help help help *
a najgorsze jest to , że ja własnie nie mam szerokich bioder tylko sam tłuszcz mi sie odkłada na tym tyłku :/ . pewnie gdybym była na max chuda to figurę tez miałabym inną tzn. zmienił by mi się ksztalt . Prowadzę dosyć zdrowy tryb zycia , staram sie jesc mało a czesti , pic wode i ćwiczyć ... to daje minimalne efekty juz z 5 lat się staram ... i jedyny plus to taki , że nie tyje ...

Gość help help help *
a nogi mam przy tej budowie szczuple ... 30cm w łydce nad kolanem 34cm

Gość karmazyna
Jeżeli masz szerokie biodra, to choćbyś nie wiem, co robiła, nie stracisz w obwodzie. Dbaj, aby Twoja pupa była ładna i jędrna, bez rozstępów, a wtedy na pewno i na Ciebie znajdzie się amator. Faceci lubią ładne pupy, nawet duże :D

Gość Rozaliaaa
chlopacy lubia duze tylki ;D bardziej ich pociagaja ;D ja mam maly, wolalabym, zeby byl wiekszy ;P kazda ma jakis kompleks, nikt nie jest idealny ;) Wystarczy ze jakos fajne go podkreslisz i bedzie ok ;)