Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna-86

odszedł mi czop.... ile przed porodem Wam odszedł?

Polecane posty

za ile mogę się spodziewać porodu? Byliśmy dziś z mężem rano w szpitalu, na ktg wyszło mi, że skurcze mam na jakieś 40% czyli musze mieć jeszcze dwa razy większe. Myślicie, że niedługo? Termin mam na piątek, jutro wizyta u gina.... Jak było w Waszym przypadku?

W pierwszej ciąży czop odszedł mi 9 dni przed porodem, w drugiej ok.3 dni przed. Szybkiego porodu i zdrowego dzieciaczka :)

Witaj;) no to zycze powodzenia!!! mi 21 stycznie jak wstalam zaczal pmalu odchodzic czop....a 22 stycznia o 5.30 obudziły mnie skurcze i o 13.00 był juz moj Skarb na świecie:))) i dopiero przy porodzie cały czop mi odszedł, a moja znajoma miala tak samo :) ale wiesz z tym roznie bywa...:) zycze lekkiego i szybkiego porodu!!! dobrego rozwiazania:)))bedzie dobrze;))

Witaj;) no to zycze powodzenia!!! mi 21 stycznie jak wstalam zaczal pmalu odchodzic czop....a 22 stycznia o 5.30 obudziły mnie skurcze i o 13.00 był juz moj Skarb na świecie:))) i dopiero przy porodzie cały czop mi odszedł, a moja znajoma miala tak samo :) ale wiesz z tym roznie bywa...:) zycze lekkiego i szybkiego porodu!!! dobrego rozwiazania:)))bedzie dobrze;))

taki lekki to on chyba nie będzię :) Chyba się skończy cesarką bo mała ma 4,5kg a ja jestem drobną osobą. Kurcze, mam stresa, ale chciałabym jednocześnie, żeby to było JUŻ :)

USG tez sie myli 0,5 kg +, -...;) mój Skarbuś ważył na usg 2 stycznia 2997, a urodził sie 20 dni pózniej z waga 4050...:) uwazam ze porod jest lepszy od ostatniego mca;)

Gość pierwszy poród
u mnie odszedł 3 godz przed wodami, potem bóle i poród

Gość a co to jest czop

Gość kukjgyhjfxhn
jaki czop? sorry ale jestem chyba nie w temacie :D

mi odszedl o 8 rano a pod wieczor zaczely sie skurcze nastepnego dnia rano o 10 00 urodzilam