Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJASA

Egipt,jakie biuro? Gdzie najtaniej i najpewniej?

Polecane posty

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJASA

Planuje w tym roku Egipt, jakie biuro polecacie? Gdzie najtaniej? Najpewniej? czy lepiej robic rezerwacje w biurze czy przez internet?

Gość triadauuu
polecam triade hotel oriental resort ***** sharm a do ilu zl chcesz jechac

Gość triadauuu
hfrh dlaczego tak sadzisz

Gość autorka topikudddddddd
tak do 2,5 tysiaca.. na 2 tyg.. A czemu duze niebezpieczenstwo?

Gość berry_berry
ja jade we wrzesniu do Hurghady przez biuro Thomas Cook :-)

Alfa Star, Exim Tours, Wezyr. Rezerwacje jak Tobie pasuje, to bez znaczenia.

Gość aaaaaaaaaaaaaoaooao
pariss gdzie jedziesz w tym roku, wiem, ze swiatowa jestes

Gość SSSSSSSSSSSSSSSggggSSS
Paris a co uważasz o Egipcie? Dosyc niebezpiecznie? Zwłaszcza w nocy?:) Ty to światowa jestes to wiesz:P

Egipt jest bezpieczny. W nocy również. Nie ma sie czego obawiac. Egipcjanie tez sa pomocni, czasem nie robia czegos bezinteresownie, ale pomocni są i mozna na nich liczyc.

Gość AAAAAAAautrka tematu
Dzięki Paris 🌼 a doradzisz jeszcze? Hurghada czy Sharm?

ja byłam w zeszłym roku z Seletours; zapłaciłam 1390zł w last minute, hotel ruletka 4 gwiazdki ( czyli nie znasz wczesniej nazwy hotelu,ale wiesz,ze bedzie miał 4 gwiazdki),all inclusive, wylot z Krakowa do Hughardy :)

Osobiście byłam w Hurgadzie na pobycie - po rejsie. Kolezanka byla za to w Sharm juz dwa razy i mowila, ze jest ladniej i fajniej. Takie tez sa opinie wiekszosci osob ktore byly tu i tu. Z Sharm mozesz jechac do Jerozolimy czu Jordanii, do Kairu. Z Hrg do Kairu, do Luksoru. Mozliwosci jest wiele w obu miejscach. Nurkowanie tez. Najlepiej jednak jechac w pazdzierniku ew. we wrzesniu bo teraz to patelnia. Z kolei w listopadzie tez super, ale dni juz sa krótsze, wieczory chlodniejsze i mniej godzin na plazowanie. Pamietaj tez, ze jest ramadan w od 21 sierpnia do 19 wrzesnia. CO prawda nie przeszkadza to w niczym, ale trzeba miec tego swiadomosc.

Gość turystyshna
A Egipt w styczniu? Bo ja chciałabym się wybrać, lepiej Sharm czy Hurghada? Gdzie cieplej? I lepiej wykupić konkretna wycieczkę czy raczej lot osobno a kwatere we własnym zakresie?

Gość marzena234
jesli chodzi o rejs po nilu to z jakiego najlepiej biura? czy triada to dobry wybór?

Tanie biuro w Pl? hahah nie rozsmieszajcie mnie:) ja mieszkam w Irl i np w zeszłym roku poleciałam ze swoim na dwa tyg nna Ibize all inclusive z ubezpieczeniem przewodnikiem za 480 e z przelotem:) Orientacyjnie moge Wam powiedziec ze wylot z Irlandii dla 2 osob na 10 dni to jest koszt jakis 630 e:)

Ja bylam na rejsie z Triada. W tym tygodniu przegladalam oferty na rejsy bo moja szefowa chciala zebym jej cos poszukala. Wyszlo, ze Triada ma chyba najlepsza oferte i dosc tanio. Na wrzesniowy termin (teraz jakas promocja jest) wyszlo mi z 5* hotelem cos kolo 3 tys. W alfie trzeba do wszystkiego doplacac. Mimo, ze mają Kair to wiem, ze przejazd pociagiem to masakra. Lepiej Kair wziasc juz na pobycie samemu.

Gość marzena234
a czy ktos orientuje sie jaki hotel najlepiej wziac? ja zastanawiam sie nad baryka bay ze wzgledu na dziewiczosc raf kolarowych, jednak duza odleglosc od miasta i pustkowie, troche mnie przerazaja...

Gość latyska
nie wiem czy tak najbardziej przejmowałabym się biurem. Patrząc na oferty na last minute egipt: http://www.tanie-podrozowanie.net/last-minute%20/Egipt bardyiej ni na biuro patrzyłabym na ceny i hotel jaki proponują. Jak to jest fajne, to reszta też powinna się udać.