Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfe

czy jest tu laska która przytyła 30 kg w ciązy ?

Polecane posty

Moim zdaniem z tyciem w ciazy to jest tak ze jedna przytyje 30 kilo bo zre jak swinia i faktycznie ciezko bedzie jej zrzucic, a druga przytyje 30 kilo bo spuchnie i pare miesiecy po porodzie nie bedzie juz sladu po ciazy. Ja jestem w 32 tygodniu i przytylam juz prawie 11 kilo ale...ja zarlam strasznie duzo slodyczy, od 2 tygodni nie jem zadnych i przez te dwa tygodnie przytylam tylko 300 gram a normalnie tylam okolo 0,7-1 kg na tydzien jezeli ktos sie zdrowo odzywia i nie przezera to nawet jak przytyje mnostwo to moim zdaniem bardzio szybko to zleci

La Chica Bonita Brawo 🌼 Widzę, że nie tylko ja staram się co nieco uświadomić , niektórym babsztylom co g*** wiedzą, a glupa rżną:P

Gość cicha obserwatorka
W pierwszej ciąży przybyło 7 kg, ale miałam jadłowstręt. To było straszne, bo wiedziałam że muszę jeść dla dziecka, a jednocześnie nie mogłam zmusić się do jedzenia. Wszystko stało mi w gardle. Dodam że wcześniej nie miałam żadnych zaburzeń łaknienia. W drugiej ciąży przytyłam 20kg i tu faktem jest że żarłam na potęgę. Nie mogłam sobie odmówić, ciągle byłam głodna. Miałam nadzieję że jak urodzę to będę karmić i wszystko zejdzie, ale niestety miałam ogromny apetyt i zamiast chudnąć to jeszcze parę kilo przybyło. Kiedy synek miał 8 miesięcy i karmienie piersią przestało być jego głównym pożywieniem, zaczęłam się odchudzać i to najlepszym z możliwych sposobów, czyli żreć mniej i więcej się ruszać. Nie było łatwo, nie raz się potknęłam, ale dzisiaj po kolejnych 8miesiącach mam 25kg mniej, czyli o 5 mniej niż przed ciążą. Mam zamiar stracić jeszcze 10kg i daję sobie na to jeszcze rok. Przestałam być na diecie, tylko zaczęłam nowy styl życia:)

Gość helka1989
witam ja przytyłam 50kg w ciazy i nie wpi***dalałam jak świnia po prostu....wykonałam tysiace badań i wszystko było ok poza tym że zatrzymywala mi sie woda,Teraz 4,5 miesiaca od porodu złucilam 32kg zostało Tylko 18 a wczesniej wazylam 58kg jak mozna kobiete w ciazy nazwac maciora?jech sie zastanowią osoby ktore to pisza bo moze przy nastrpnej ciazy moze i je to spotkac......sesese

Gość gość
ja przytyłam 30, całą ciąże przeleżałam, córcia ma już 20msc, mam wagę sprzed ciąży, ale wygląd ciałka pozostawia jeszcze wiele do życzenia ...

Gość gość
Ja przed ciaza wazylam 66 przy wzroscie 170 dzien przed porodem 93. Dzidzia wazyla 3860 i 56cm.. woda mi sie tak zatrzymala ze kostek na nogach nie mialam. Teraz jestem 8 miesiecy po porodzie i zostalo mi jeszcze 9 kg.

Gość gość
U nas tak przybywały w ciąży nasze podopieczne -w słoniarni haha!

Gość gość
No, to już raczej nie laska.. :D

Gość gość
W pierwszej ciazy utylam jakies 22 kg. Po wyjsciu ze szpitala bylo mnie mniej o 12 kg...Tyle mialam wody w sobie. Dziecko male bo 3100. W przeciagu kolejnych miesiecy pozbylam sie reszty kg plus jeszcze 5 kolejnych. Bylam na diecie i cwiczyl. No wiec urodzialam jakos mini swinka, a po paru miesiacach 60 kg i 173 cm, rozmiar 38. Da sie wszystko jak sie chce.

Gość gość
Teraz jestem w drugiej i czuje ze tak latwo nie bedzie. 11 tydzien i juz jest mini brzuszek. W drugiej z tego co widze po kolezankach widac duzo szybciej...

Gość gość
Przed ciąża wazylam 60kg, przed porodem 85kg! 12 miesięcy po porodzie 57kg(waga sprzed 3 lat) co do tycia w ciąży zaczęło się w 5 miesiącu, wczesniej wymioty i waga w miejscu.

Gość gość
Przed ciąża 58. W ciąży - 80 czyli 22 na plusie. Zeszlo po porodzie 10, teraz pol roku po ciąży mam 62 (czyli schudlam kolejne 8). Planuje zejść do 55.

Gość rosnę
ja w pierwszej i drugiej ciąży przytyłam po 20 kg jadłam na co tylko miałam ochotę ,w trzeciej ciąży 37 tydzień a już 25kg ograniczam jedzenie od samego początku,z dziewczynką miałam mniejszy brzuch niż z chłopcem nic prawie nie robiłam.Teraz ma być dziewczynka brzuch ogromny , sama zajmuję się 3,5letnim chłopcem i 5 letnią dziewczynką ,są nie do zniesienia niegrzeczni ,mąż 1-2 dni w tygodniu zajęty pracą wokół domu ,więc sama sprzątam,gotuję,wychowuję dzieci ciągły ruch a tak tyję