Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona4444

ciaza i reakcja faceta

Polecane posty

Gość takie tam duperele
Taki koleś jak Twój był moim mężem :( Faktycznie zostawił mnie w ciąży bo odmówiłam skrobanki... Co było dalej- lepiej nie wspominać. Uciekaj i nie marnuj życia sobie i swoim potencjalnym dzieciom, błagam!

Gość autorkoooooo
MASZ nie wiarygodne szczęście!!!!!! Normalnie prezent od losu!!! Przez przypadek dowiedziałaś się jakiego skurwiela masz za faceta. (pewnie to prowokacja ale co mi tam) Nie zastanawiaj się nawet nad decyzją, zostaw go.

Gość autorkoooooo
czego żałować? Następnym razem możesz naprawdę wpaść i tak cie wtedy zostawi. Albo możesz mieć jakiś wypadek, taki facet zostawi cie od razu. To najgorszy gatunek faceta, bo nie ma jaj...

Gość bartek1984
zostaw tego drania, on nie zasluguje na Ciebie!!!

\"takie tam duperele Taki koleś jak Twój był moim mężem Faktycznie zostawił mnie w ciąży bo odmówiłam skrobanki... Co było dalej- lepiej nie wspominać. Uciekaj i nie marnuj życia sobie i swoim potencjalnym dzieciom, błagam! \" Za głupotę trzeba płacić:P.Nie zdziwię sie jak autorka znajdzie jeszcze gorszego:P.Co będzie ją lał po bebechu jak będzie w ciąży:D.

do Amant Wszech Czasów k.odwetowa wspolczuje twojej przyszlej żonie. wiesz co daruj sobie takie teksty na tym wątku bo poprostu mi ciebie zal i tyle. co za cham

Jak widze Twoje wypowiedzi w których zastanawiasz się czy odejść od swojego skurwysynka, to zastanawiam się czy jesteś taka naiwna idiotka czy serio masz dylemat co do tego problemu? Bo chyba sprawa jest jasna, po co Ci taki dupek?

Gość takie tam duperele
Nie wszyscy rodzą się mądralami, a miłość bywa ślepa. Wcale się Autorce nie dziwię bo inaczej reaguje osoba uwikłana w jakąś sytuację, a inaczej taka nie zaangażowana. I ani głupota ani mądrość nie mają nic do rzeczy. Amancie-> w pewnym sensie masz rację, mój mąż mnie uderzył wiedząc o ciąży a syn urodził się martwy :( Dlatego ostrzegam o podobieństwie sytuacji i gnojów.

Gość igorekkkk
ten koles to dzieciak, ktory nie dorosl by byc z kobieta

Gość nie rozumiem tego tematu
Facet wywija TAKI numer, a Ty się zastanawiasz czy go rzucić? :O To tak żałosne, że aż śmieszne. A jak wyobrażasz sobie ten związek dalej? Będziesz wierzyć w jego "kocham cię", będziesz potrafiła iść z nim do łóżka, wiedząc że jesteś dla niego materacem do posuwania? Pamiętaj: masz to, na co się godzisz. Życzę więcej rozumu i poczucia godności.

Gość zrozpaczona4444
tylko tak ciezko odejsc od kogos kogo sie kocha

Zadajesz pytanie na forum, wszyscy Ci dobrze radzą. Facet, który każe Ci wybierać prędzej czy pźniej zrobi to znowu. Ale nie, ty teraz bardzo go kochasz i i tak go nie zostawisz... Tylko, że nie samą miłością się żyje. Ale ostatecznie rób co chcesz, to twje życie i nikt z nas nie zostanie sam z dzieckiem za kilka lat, bo tatuś spierd*li na wiadomość o ciąży.... :o