Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona4444

ciaza i reakcja faceta

Polecane posty

Gość zrozpaczona4444

myslalam ze jestem w ciazy, gdy powiedzialam o tym mojemu facetowi, on nie kontaktowal sie ze mna pare dni...w koncu odezwal sie i powiedzial ze mam wybierac on albo dziecko...powiedzial mi ze jesli chce z nim dalej byc to musze usunac ciaze...okazalo sie ze w ciazy nie jestem...ale zaczelam zastanawiac sie nad przyszloscia tego zwiazku...myslicie ze jesli naprawde by mnie kochal to nie kazalby mi wybierac miedzy soba a dzieckiem?

Gość trututu
olej go, ja przez takiego frajera łykałam 2 razy escapelle i zostawił mnie dla innej. Taki facet to nieodpowiedzialny skur***l.

Gość allohha
przykro mi to pisac i pewnie Tobie jest przykro z tym sie pogodzic, ale juz wiesz, z kim masz do czynienia tu juz nie ma co myslec o przyszlosci zwiazku, ten zwiazek przeciez juz nie istnieje... Pomysl, gdybys naprawde byla w ciazy, albo gdybys ciezko zachorowala, miala wypadek? Przeciez w zwiazku masz miec oparcie, a nie wybor dziecko-on, przeciez to mialo byc jego dziecko ! Tak sie stalo, ze mialas okazje sprawdzic z kim masz do czynienia.. No i juz wiesz, prawda?

Gość edwardx
Może on też był w ciąży i doszczedł do wniosku że dwoje dzieci to dla niego za dużo?

Gość do marioooooo
prowokation

Gość gtjw
Nie traktuje Ciebie jak partnerkę, tylko jak materac. :O Przykro mi, że Ci coś takiego uświadamiam. Nie jesteś dla niego kobietą, którą kocha i ceni i planują z nią przyszłość, tylko chwilową zabawką z braku "tej właściwej". Masz prawo potraktować go najokrutniej jak tylko potrafisz (zerwać smsem, obrazić, powiedzieć, że jest do niczego w łóżku itp.,) bo on potraktował Cię bardzo okrutnie. Odejdź i jeszcze powiedz mu, że niech żałuje, bo byłaś czymś najlepszym, co go w życiu spotkało.

Gość zrozpaczona4444
niestety to nie jest prowokacja

Gość a dlaczego zaraz
Popieram gtjw.

Gość nieeeee hhh
1/10 inaczej nawet bys sie nie zastanawiala no chyba ze taka glupia jestes :o

Gość zrozpaczona4444
to tak bardzo boli :( nie wiem co robic :( odejsc?

odejdź i się nie zastanawiaj! Prawdziwy facet by Cie wspierał a nie dawał wybór, a jak kiedyś na prawde bedziesz w ciąży to co?? odejdziesz wtedy?? lepiej teraz póki masz jeszcze szanse na lepsze życie!

Gość jully
Ty kretynko ty sie zastanawiasz jeszcze nadtym przeciesz to jasne ze to palant!!!! ale widac ze ty jestes jego warta skoro odrazu niepowiedzialas mu by spadal.

nawet sie nie zastanawiaj! wiem ze to boli jak sie kocha bo milosc czasem potrafi byc ślepa ale naprawde szkoda calego zycia dla takiego faceta.. Pomysl sobie jak naprawde bylabys w ciązy przeciez nie usunęłabyś takiego dzidziusia który juz tam w brzuszku żyje a wtedy on pewnie by odszedł.. Pozdrawiam i trzymam kciuki dasz sobie radę ;*

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Chyba w głębi już doskonale wiesz co jest grane. Rozum wie, serce nadal kocha i pewnie dlatego jest C ciężko tak po prostu odejść... To jest najnormalniejsz rzecz w świecie. Konflikt pomiędzy czuciem a rozumem...

Ja bym sie nawet nie zastanawiala.Co za skur..iel.A jak bys byla w ciazy to co?wlasnie bys siedziala sama z brzuchem.ja bym juz czula do niego tylko obrzydzenie.wiesz ze nie mozesz na niego liczyc w razie czego.i nie mysli o tobie powaznie.cham jeden jak mozna zadac od kobiety zeby sie pozbyla dziecka albo on odejdzie.uciekaj i to szybko

Gość zrozpaczona4444
masz racje...rozum podpowiada mi ze to nie ma sensu ale serce nie pozwala tak po prostu odejsc

Gość a dlaczego zaraz
No to kiedyś on cię rzuci jak nieopatrznie zajdziesz w ciażę znowu. I wtedy nie odejdziesz z godnością. A teraz możesz. Uwierz, to się liczy w ostatecznym rozrachunku - odejść z godnością.

ciężko mi t o mowic ale on Cie chyba nie kocha bo gdyby kochał to by został i wzial całą odpowiedzialnośc po takiej wiadomości o dziecku..

Gość zrozpaczona4444
ehhh :/

Gość 0001234236
"Chłop po prostu nie szuka problemów a baba co specjalnie robi bachora i zmusza faceta do płacenia alimentów to zwykłe zdziry" A co to kobieta sobie sama dziecko robi? Może nie wiesz, ale żeby spłodzić dziecko niezbędny jest facet i jego plemniki. I kobieta sobie sama nie zrobi dziecka. A to zawsze jest wina kobiety, nie?

Gość tez_popieprzony
gosciu wcale nie jest palanetem. nie chce kloptotu czyli bachora na cale zycie. calkie racjonalne zachowanie.

"0001234236 "Chłop po prostu nie szuka problemów a baba co specjalnie robi bachora i zmusza faceta do płacenia alimentów to zwykłe zdziry" A co to kobieta sobie sama dziecko robi? Może nie wiesz, ale żeby spłodzić dziecko niezbędny jest facet i jego plemniki. I kobieta sobie sama nie zrobi dziecka. A to zawsze jest wina kobiety, nie? " Na pewno jest jej wina że chce alimentów zamiast usunąć ciąże:P.

Gość 0001234236
Bachor, to jest jedynie ten facet. Bo się boi zobowiązań. Jak się narobiło 'szkód', to później trzeba naprawić.

Gość 0001234236
Usuwanie ciąży to zabójstwo, wiesz o tym? Płód już od poczęcia jest żywą istotą. Facet dopiero jak dziecko się urodzi czuje się ojcem, matka czuje się matką już od pierwszych dni ciąży.

Gość zrozpaczona4444
chyba powoli dojrzewam do dezycji zeby go zostawic....tylko boje sie ze kiedys moge tego zalowac