Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mi niesamowicie wstyd

Miałam dziś bardzo przykry i wstydliwy wypadek. Jeszcze nie mogę dojść do siebie

Polecane posty

I muszę się komuś wyżalić. Wracałam sobie z psem z spaceru i jak zwykle przechodziłam pod sklepem, gdzie zebrana była spora grupka chłopaków. Obok nich leżał wilczur, który skoczył na mojego psa, wpadł mi pod nogi i... upadłam na ziemię. Na chodnik. Bardzo mnie bolało i boli do teraz. Kolana od razu zalały się krwią, a oni się ze mnie wszyscy śmiali... Ukrywając twarz za włosami pokuśtykałam do domu odprowadzana salawą śmiechu. Tylko jeden chłopak zapytał czy nic mi nie jest, a reszta mnie po prostu wyśmiała... Jest mi bardzo przykro i wstyd.:(

Gość makaronka mała
bo to same wieśniaki są,nikt ci nawet nie pomógł?ale z nich faceci,a tacy niby za męskich się uważaja.

Gość
no ludzie z reguły tak reagują :O trudno , wiecej ich pewnie nie zobaczysz :)

Gość vssdvsdf
A co w tym wstydliwego? Trzeba ich było jeszcze opierdolić i wezwać policję (o ile twój był na smyczy) bo nad psem nie panują. A tym że się śmieli nie przejmuj się, to typowa histeryczna reakcja grupy młodych, zdezorientowanych osobników (po prostu łatwiej im wybuchnąć śmiechem niż pokazać że nie wiedzą co robić, i łatwiej zwalić winę na kogoś).

Gość Margolallalala
To mi powinno byc wstyd, nie Tobie ! :(

Dziękuję Wam za otuchę:) Nie wiem co mam zrobić z tymi kolanami. Znacie jakieś sposoby na takie wielkie krwawiące plamy?

Może to był ich pomysł na podryw ? :) może ten co Cię spytał jak się czujesz specjalnie to zaplanował :o wiesz że chłopcy w tym wieku uprawiają takie hece :o końskie zaloty

Gość makaronka mała
na otarcia na kolana najlepszy jest rivanol taki żółty płyn

co za palanci.powinni ci pomoc a nie jeszcze brechtac.nie przejmuj sie kazdemu sie takie rzeczy przytrafiaja.tez tak kiedys wyrznelam ze schodka a przejsciu w bloku:)

Gość a dlaczego zaraz
Trzeba im było wysyczeć, że mają bardzo dziwne poczucie humoru. :O

yhhh co za typy!! ja bym im cos po chamsku odpowiedziała. a Ty sie dziewczyno nie przejmuj jakimis debilami... szkoda zdrowia na takie "problemy i stresy' usmiechnij sie, jutro jest nowy dzien!! a kolana pewnie pobolą troche, ale przejdzie :)