Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M30-3city

Podniecają mnie porody

Polecane posty

Gość M30-3city

PODNIECAJĄ MNIE PORODY Naturalne, w domu, bolesne, skomplikowane Gwałty też, ale mniej. Z murzynami grupowe ostre, I kobiety z psami lub końmi. Oglądam i się onanizuje pomimo, że mam męża. Brzydze się tym i chce przestać, ale nie moge :( Zobacze nawet program w telewizorze jakiś poród i jestem mokra sama dzieci nie chce mieć, brzydze sie ciąży pewnie przez to zboczenie co mam robić ? :(:(

Gość Margolallalala
To nie musi byc nic zlego, ludzie mają rozne fantazje, oczywiscie jesli nie stosujesz przemocy w zyciu realnym

Gość M30-3city
:(

Gość zle z toba juz nic sie nie da
zrobic. Moja rada - tryknij barana o sciane.

Gość Onaaa23
Mam dokładnie tak samo... nie myślałam, że znajdę kiedyś kogoś kto tez tak odczuwa, a tu prosze... wstydzę się tego okropnie, nikt nie wie o tym moim zboczeniu. kiedy jestem sama w domu włączam filmiki z porodów na youtube i doprowadzam się do orgazmu...to chore, wiem...ale nie potrafię inaczej...nawet kiedy kocham sie z facetem to często, żeby się bardziej podniecić myślę o porodzie. jest jeszcze jedna gorsza i bardziej obrzydliwa rzecz, która też mnie podnieca, ale już wole o tym nie wspominać:/ Wiem, że post był pisany dawno, ale autorko jeśli jeszcze tutaj zaglądasz to odezwij się prosze...

Gość Gab01
Nie wierze, to chyba jakas prowokacja:O Jak moze podniecac porod, albo seks ze zwierzetami...ja pierdole

Gość jeffu
M30-3city, Onaa23, dajcie jakis kontakt do siebie jezeli tu zagladniecie, chcialbym pogadac z Wami:)

Gość gość
a też tak mam od wielu lat, włączam filmiki z porodów na youtube i onanizuje sie, najbardziej podneicają mnie te jęki i krzyki rodzących. jestem kobieta mam 25 lat

Gość gość
mam dokładnie tak samo. wstydze sie tego okropnie, ale nie moge przestać. najbardziej podniecają mnie jęki i krzyki rodzących. ma ktoś tez tak?

Gość gość
ja też tak mam, a jestem kobietą. podnieca mnie jak rodzące jęczą, krzyczą i z tego wielkiego balona wypychaja dziecko

Gość gość
Jestem mężczyzną z fetyszem medycznym i co się z tym wiąże podnieca mnie też widok rodzącej kobiety, mam też fetysz stóp. Osoby zainteresowane tematem proszę o kontakt: arched@poczta.fm