Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agataa222

PROSZĘ, POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam 25 lat, on 39. ja mieszkam w Warszawie, on w Gdyni. bardzo mi się podoba, ja jemu też. fajnie nam się ze soba rozmawia, choć nie znamy sie osobiście i nigdy się nie widzieliśmy... znamy się tylko ze zdjęć. obydwoje jesteśmy wolni, chociaż nie święci. poznaliśmy się na portalu społecznościowym, wiem jak to brzmi...na początku była to zwykła znajomość fanów jednego rodzaju muzyki. potem zaczęło się coś więcej... flirt? nie wiem nawet jak to nazwać. mamy dużo wspólnego, lecz równie dużo nas dzieli... jak myślicie, czy dorosły facet może brać pod uwagę osobę 14 lat młodszą??? czy to raczej zwykły lekki romans on line jakich można mieć kilkanaście naraz? ten facet ma powodzenie...i na 39 lat nie wygląda. choć ja też nieskromnie powiem - jestem atrakcyjna. nie wiem czy w ogóle się w to bawić, czekać na rozwój wypadków i ryzykować \"zakochanie\" w nim, czy od razu dać sobie spokój?

ja tam bym czekala az to samo się ulozy i pouklada...

ja miałam przez kilka lat partnera o 16 lat starszego i dziś żałuję że go poznałam :) poza tym że nie był dobrym partnerem to różnica wieku była na każdym kroku widoczna, inne podejście do życia, inne zainteresowania itp osobiście nie polecam ale każdy musi sprawdzić na własnej skórze :)

Gość ania0000
musicie sie spotkac!!! to bedziesz wiedziala