Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babycom

ile mozna czekac

Polecane posty

hehe moze trzeba zrobić jak laska mojego brata. na początku znajomości powiedziała że jak zwiazek przetrwa 3 lata to albo ślub albo rozstanie ;) 3 lata minęły i idę w lato na ślub :) albo rybka albo akwarium

Gość babycom
nie jestem -i co ona zamieza dalej robic?

Gość babycom
franka- to dobry pomysl ale nichce tego wymuszac, ale jesli mam tak dalej zyc to wymuszenie bedzie chyba lepsze :)

Gość nie jestem
Przycisnąć i jak nie bedzie żadnych kroków z jego strony to koniec. Obawia się jednak że jak wymusi ślub to za pare lat dostanie zdanie typu: "Zmusiłaś mnie, ja tego nie chciałem" i rozwód.

Gość babycom
ja tez jestem zdania nic na przymus ale ile jeszcze mam czekac, chce miec rodzine dzieci itd a lata leca

Gość nie jestem
Do tworzenia rodziny trzeba dorosnąć. Taka jest prawda. Muszę przyznać że mogę tylko współczuć kobietom dzisiejszych mężczyzn.

Gość nie jestem
Ja mojej się oświadczyłem 2-3 miesiące po tym jak stwierdziła że jestem jej chłopakiem. Wiedząc że nie jest jeszcze gotowa do samego ślubu, powiedziałem jej-"datę ustalasz sama jak będziesz gotowa". I już data ustalona :)

Gość nie jestem
Miny rodziców- bezcenne :)

Gość babycom
nie jestem- gratuluje i zycze wam wszystkiego naj

Gość hmm lalala
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4139871 tu macie inny topic o podobnej tematyce.. Tak jak franka mowi,to nie jest zmuszanie nikogo.Ale nie moze byc tak ze on Cie zbywa a Ty sie potulnie godzisz i lata leca..Jesli macie byc razem i macie byc partnerami to musicie nawzajem respektowac swoje potrzeby..A on nawet konkretnego powodu nie umie podac tylko "mamy czas" ...

@FRANKAZWARSZAWY no wiem, niemniej wiek kobiety ma mimo wszystko nieco większy udział, chociaż przy różnicy między nimi 6 lat, to naprawdę nie ma na co czekać. ale teraz są takei tendencje, że za dzieci się można zabrać późno.. ja mam na to jeden argument - wyobraź sobie że masz 50 lat, chcesz już zacząć odpoczywać i masz w domu buntującego się piętnastolatka..;> wizja bardzo działa na wyobraźnię. ;)

Gość przyznam racie
kotkowi :)

Gość dolarówka
Moim zdaniem chłopak tak się zachowuje, bo nie jest pewny, czy Ty, to ta jedyna. Teraz jest z Tobą, ale jak tylko znajdzie inny, lepszy obiekt, to Cie zostawi. Facet lubi cały czas \"gonić króliczka\". Mieszkacie ze sobą, robicie to wszystko co po ślubie, to po co ma się żenić i pozbawiać się wolności. Moim zdaniem wyprowadź się od niego i wtedy zobaczysz, co zrobi.

Gość babycom wiesz co
powiem ci zeja mialam romansz panem w wieku 32 lat znalismy sie z pol roku wczesniej i ani slowem nie wspomnial ze z kims jest zwiazny- a okazalo sie ze ma kobiete od prawie 5 lat i z nia mieszka i tez slubu nie che bo jej nie kocha tylko zyje tak bo mu wygodnie....

Gość wyprowadz sie
tak poprostu myslisz ze to na jej goscia zadziala ?

ja będę wieku 50 lat mieć 17 latka :) i jakoś mnie to nie przeraża są ludzie którzy mają inne priorytety niż ślub i dzieci i trzeba to uszanować :) albo koleś chce jeszcze sobie poużywać życia albo autorka nie jest dobrą kandydatką na żonę

Gość babycom
no ja mojego o romansy to nie podejzewam

Gość babycom wiesz co
wiesz ona tez go nie podejrzewala....mial taka prace + 2 jako wlasna dzialalnosc ze nie miala jak sie domyslec....

Gość 33 lata uzywania
mu juz wystarcza

Gość babycom wiesz co
a wdal sie w romans ze mna bo glownym powodem bylo to ze im sie zycie sexualne nie uklada :/ daj spokoj... szkoda slow....

Gość babycom
juz sama niewiem co zrobic odejsc czy czekac :(

Gość babycom wiesz co
on cos kreci mowie ci ... to jest facet .... albo cie zdradza, albo nie kocha ....

Gość babycom
moze i tak

Gość fankaczyli twoje
przyszle dziecko bedzie nieslubne??? czyli bachor???

juz jej tak nie dołujcie. może nie zdardza, moze kocha a boi sie odpowiedzialności ... :)

Gość hmm lalala
oj juz nie wmawiajcie jej ze od razu ja zdradza albo nie kocha... Po prostu boi sie zobowiazac. Na moje oko to tak wyglada. Wygodnie mu tak jak jest i tyle. I wcale zdrada czy brak uczuc nie musi za tym stac.

Gość dolarówka
Może nie zdradza, raczej korzysta z jej naiwności. Mężczyzna jest wzrokowcem, albo mu się podobasz, albo jesteś mu obojętna.