Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Jestescie za kara smierci?

Polecane posty

depeche jak cie lubie, tak zaraz powiem konkretniej: wylacz kompa, wez gleboki oddech, potem drugi... krok po kroku zacznij hamowac mysli i emocje Jak chcesz spac? - w srodku dyskusji spoleczno-politycznej? do lozka, ale juz!!!! :p

[Ludzie bez serca to olbrzymia czesc duzej ilosci spoleczenstw. Niestety. Sam znam ludzi, ktorzy gdzies maja innych. Powiem Ci , e kilku z nich kiedys mnie skrzywdzilo po czm sie bardzo zmienilem. ] podobno kazdy jest egoista;):( ale nie kazdy zabija dla przyjemności a to o takich chodzi :(

Jesli chodzi o kare smierci to jutro wieczorem mozemy wrocic do dyskusji dzis naprawde nienajlepiej sie czuje :(

Samanta lisiczka Mi chodzilo o takich ludzi co np. dla przyjemnosci rzuca cegla w leb. Pobija wysmieja :( eh moze nie rozmawiajmy o tym bo to sie naprawde kumuluja nieprzyjemne wspomniena :( Jak nie moge spac to ma takie podle humory :(

depeche15 Eh zebralo sie troche nieprzyjemnych wspomnien :( smierc dziadka, smierc przyjaciolki tez niedawno :( przypomina mi sie jak kiedys kilka osob mnie skrzywdzilo szrasznie i to wszystko powoduje, ze naprawde sie zle czuje zwykle udawalo mi sie trzymac dobr humor, ale teraz sie rozkleilem totalnie. Zbyt wrazliwy popprostu jestem :(

eh... to dobrze ze jestes wrazilwy :) czasem warto tak sobie poplakac i miec taki rzewny nastroj . dla zdrowia.

Lisia Kita Na temat kary smierci? Powiedzialem juz swoje zdanie nieco wczesniej. O tej porze mozna co najwyzej usmiercic komara (a raczej uciac... mu leb):p Swiata nikt nie zbawi poprzez nocna dyskusje - ale poprzez zdrowy sen ocali sie zycie chociaz jednej (i to wlasnej) szarej komorki. Przyda sie na jutro. :D

szukanie- ale ja nie zasne :( przepraszam, ale wlasnie przeczytalam twoj post

[osobiscie - jestem na tak bo uwazam ze kazdy music poniesc konsekwencje adekwatne do czynow." to jest raczej kiepski argument bo po śmierci będzie to i tak obojętne] po śmierci będzie gotowanie w kotle albo życie żuka gnojarza wygrany:P chodzi o karę adekwatną do przestępstwa potwór > do kotła i tyle

ja nie moge spac, na prawde... leze i sie nudze w tym lozku (hehe :P ) nie, serio, naprawde- nie moge zasnac :(

Wiesz kiedys, nie bylem taki wrazliwy(nie tak jak teaz az), ale to wszystko wina mojego otoczenia. Widzisz kiedys nie mialem prawie znajomych co tu mowic o przyjaciolach. Do szkoly chodzilem jak do obozu :( ciagle ludzie dokuczali wlasnie dlatego, ze juz wtedy wyczui nadwrazliwosc, a ludzie latwo wszystko wychwycaja. Chodzilem do klasy ze wstretnymi typami naprawde nie bylo tam nikogo kto podal by pomocna dlon. Teraz mam dosc trudna osobowosc. Trzymam sie z kobietami przedewszystkim na uczelni, bo one mnie naprawde dobrze traktuja zawsze mozna im sie zwirzyc no i sa wrazliwe (w wiekszosci :) ), a kolegow tez pau znalazlem. Jakos sie ulozylo, ale to co bylo, nie znika. Wiesz czesto kiedys myslalem nad tym dlaczego akurat mi dokuczaja zastanawialem sie co ja im takiego robie, ale na to, nie odpowiedzialem sobie do dzis. Dzeiki, ze sie roche zwierzyc moglem chyba troche tego potrzebowalem.

doktor_house Samanta lisiczka Mi chodzilo o takich ludzi co np. dla przyjemnosci rzuca cegla w leb. Pobija wysmieja eh moze nie rozmawiajmy o tym bo to sie naprawde kumuluja nieprzyjemne wspomniena Jak nie moge spac to ma takie podle humory ok jak chcesz

ja to mam troszke inaczej mam pelno znajomych, rzekomo mnie lubia ludzie. ale niesety, prawdziwych przyjaciol zostawilam w Polsce. nie jestem osoba ktora latwo nawiazuje bliskie przyjaznie... i to jest moj problem. do rozmowy wole mezczyzn jesli mam byc szczera, bo dziewczyny wydaja sie niezbyt zainteresowane wieloma rzeczami. eh.. dlugo opowiadac. ale co mi tam. mam ladny dom, ladna buzie, braci, mame i plyty depeche mode. :P nie ma sie co rozczulac.

Pogadamy jutro Samanta wieczorem przeczytam Twoje posty :), nie mysl, ze Cie olewam, ale naprawde, nie mam ssily

dziurawiec [ Szukanie dziury w... Lisia Kita Na temat kary smierci? Powiedzialem juz swoje zdanie nieco wczesniej.] jak gdzie ? skopiuj i wklej nie chce mi sie szukać :P [O tej porze mozna co najwyzej usmiercic komara (a raczej uciac... mu leb)] skoro lubisz takie przepychanki : złap komara za lewe jądro prawą ręką w rękawicy bokserskiej to pozwolę ci chodzic spac o każdej mozliwej porze :D [Swiata nikt nie zbawi poprzez nocna dyskusje - ale poprzez zdrowy sen ocali sie zycie chociaz jednej (i to wlasnej) szarej komorki. Przyda sie na jutro.] pijany jesteś dziurawiec ? bo Ty takich andronów to przewaznie nie pleciesz o2 cię wzieło na etat czy co ... :P

depeche15 a tez jestem trudny jesli chodzi o przyjaznie. Ci bliscy moi znajomi wlasnie dlatego mnie doktorem housem nazwali bo bywam zlosliwy i nieufny. Wiesz ja sie bardzo ciesze, ze w koncu mam znajomych dobrych, a przyjaciolki mam 2 wlasciwie takie blizsze. Wlasciwie to one pierwsze rozpoczely znajomosc ze mna. Ja naprawde niesmialy jestem. Masz racje, ze nie ma sensu rozculac sie, ale czasem czlowiek zapomina o tym, ze zyje w swiecie gdzie koniecznie trzeba udawac twardziela. Zwykle staram sie za wszelka cene maskowac uczucia, bo wiem jacy sa ludzie. Mi sie dobrze z Toba rozmawia bo mam wrazenie, ze Jestes dobry czlowiekeim. Moze to glupie co mowie bo Cie nie zanm tak naprawde, ale czytajac Cie odnosze takie wrazenie :)

hehe.. a szukanie to kobieta czy mezczyzna w koncu? wydaje mi sie ze facet, ale czasem jak tak czytam to takie to kobiece,.. wiec mam watpliwosci. odpowie mi ktos?

eh fajnie wiedziec... irytuje mnie ze ludzie mowia ze udaje kogos innego. niby po co mialabym to robic? na kafe. co bym z tego miala? przeciez wlasnie tutaj wszystko odreagowuje... dlaczego niektorzy nie potrafia mnie zaakceptowac taka jaka jestem? przeciez nikogo nie krzywdze.. porobane to wszytko. a ty house tez jestes fajny. :)

doc, naprawde tak zle z toba? Tylko dzis zwykle jest wszystko ok wiele mi sie udalo i tak osiagnac. Czasem po prostu przychodza takie fatalne dni. Wiesz jestem tyko czlowiekiem czasem po prostu nie daje rady. Przepraszam, ze te wypowiedz sa bezsensowne troche. Juz jest troche lepiej troche herbaty wypilem, ale nie mam dobrego nastroju.

hehe nie ma sprawy. czasem ja tez wypisuje glupoty jak mi sie nudzi albo mam dep(r)eche. :P naturalne. *blad wyzej- mialo byc:porabane.