Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Jestescie za kara smierci?

Polecane posty

depeche nie zasniesz, jesli bedziesz utrzymywac mozg w stanie pobudzenia intelektualnego wylacz kompa, pomysl o przyjemnych rzeczach a kafe zostaw gdzies daleko, w czarnej dziurze netu... No, raz, dwa, trzy - szybciutko Posluchaj czegos przyjemnego, odprez sie. Tutaj bylo sporo o bezsennosci http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3750138&start=4800 np. 01:14 [zgłoś do usunięcia] Szukanie dziury w całym Słodki sen o.. Próbuje mnie położyć.. kładzie na łóżku..rozbiera powoli.. otula swoim głosem, powala dźwiękami.. ska na dobranoc ----- http://mp3k.eu/index.php/index/mp3/slodki+se n/356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab.html ----- Po takiej dawce przyjemności tylko tak.. na wznak.. ------ http://mp3k.eu/index.php/index/mp3/smile+in+ your+sleep/ac3478d69a3c81fa62e60f5c3696165a4e5e6ac4.html ------

oh rozumiem... mialam watpliwosci, bo czasem mial rozne zmiany czasownika - raz zenki raz meski. ale gdyby byl tranwestyta to i tak by mie to nie obchodzilo, bo jest fajny/a

eh fajnie wiedziec... irytuje mnie ze ludzie mowia ze udaje kogos innego. niby po co mialabym to robic? na kafe. co bym z tego miala? przeciez wlasnie tutaj wszystko odreagowuje... dlaczego niektorzy nie potrafia mnie zaakceptowac taka jaka jestem? przeciez nikogo nie krzywdze.. porobane to wszytko. a ty house tez jestes fajny. Dzieki :) Ja na tym forum tez wlasnie pisze cala prawde. Tylko tu tak naprawde moge powiedziec co czuje. Mni tez wiele ludzi, nie chce zaakceptowac. Wiesz wydaje mi sie, ze trzeba probowac, nie przejmowac sie takimi ludzmi. Sa oni pozbawieni czesto inteligencji i kultury. To niestety ciezkie jest tak sobie oac ich wypowiedzi :( Ja na tym forum czasem wiele ciekawych zeczy o sobie dowiedzialem. Kiedys mi ktos powiedzial, ze siedze tu po to, zeby "laski na smutnego chlopca wyrywac" widzialas chyba nawet ten temat. Ale tez Ci powiem, ze idioci sie razem trzymaja i duzo sie ich tu namnozylo :( dzieki, ze ze mna piszesz naprawde mi razniej :)

hehe prawda.. ja tam nic nie mam do idiotow - czasem sama sie tak zachowuje, powyglupiam, powydurniam itd. ale nie krytykuje innych za to jacy sa. :) szukanie- ty sie chcesz mnie pozbyc za wszelka cene. smutno mi z tego powodu :(

depeche15 Ja tez sie czasem powyglupiac lubie, ale chodzi mi o takich idiotow w tym sensie, ktorzy oceniaja innych, nie znajac ich, przeklinaja psuja humory innym. Czlowiek, ktory sie troche powyglupia nie jest idiota. Idiota mozna tez zawsze przestac byc, ale trzeba chciec, a wielu ludzi po prostu lubi takie zachowanie. Ocenianie ludi po 2 zdaniach np. :(

A Cyceron powiedzial takie madreslowa "Jest cecha glupoty dostrzegac błedy innych, a zapominac o swoich." Ten cytat gleboko w mojej pamieci siedzi.

depeche15 A ja znam oobe, ktora przestala oceniac innych po wygladzie jak sama zostala oceniona negatywnie, ale wikszosc przypadkow jest chba skrajna. PS: Rozmowa z Toba ma chyba wlasciwosci lecznicze, bo naprawde mi cieplej na sercu :) chociaz troche :)

>dziurawiec ok przeczytalam Twoje zdanie za nic nie rozumiem postów Twoich po 24:00 więc chyba będę się upierać przy procentach :P >depeche a nie jest ?

depeche "szukanie- ty sie chcesz mnie pozbyc za wszelka cene. smutno mi z tego powodu" Dlaczego mialbym chciec sie pozbyc Twojego towarzystwa? Uwazam, ze jestes przemila mieszanka mlodosci i dojrzalosci. Ale jesli chcesz zasnac, musisz raczej wylaczyc kompa, a przynajmniej od tego zaczac :) I dlatego ze wiem, na czym polega bezsennosc - dalem ci linka do stron w Rownoleglosci, gdzie byly u mnie wlasnie takie dni. --- Lisia Kita prowokuj bardziej finezyjnie, stac Cie:p

dobra , ja chyba pojde spac zanim ta rozmowa przemieni sie w pikantna goraca rozmowe miedzy dziurawcem a lisia kita..hmmmmmmmmmm... ( ale jutro sobie przeczytam, nie martwcie sie :P ) doc, trzymaj sie, jutro nowy dzien 🌻 papa! dobranoc!

Poprosze o Ciebie w aptece :) Na powaznie dobrze sie z Toba rozmawia, bo nie tylko slyszysz, ale i sluchasz :) Jetes naprawde dobra osoba, a malo takich w tych czasach naprawde malo. 🌻

co ty o tym wiesz szukanie... nvmd :P wracajac do meritum topiku gdyby była sytuacja typu kara śmierci = wyjscie z UE ... hm nie wydaję mi sie żeby do tego doszło nie jesteśmy słowenią ;)

Z Uni, nie wyjdziemy, ale jutro w tym temacie jeszcze pogadamy. Ja sie bardzo interesuje polityka, ale dzis naprawde, nie mam sil.

Gość Eryk Choleryk
"a ponieważ wzmoże się nieprawość, oziębnie miłość wielu."