Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvbnnbvcvbnm

Co zrobić w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość zxcvbnnbvcvbnm

Sytuacja wygląda tak: Pojechałam dziś do rodziny, w tym czasie o 13, 15, 17 i 18 pisałam smsy do faceta, bez odpowiedzi... Mam raporty, smsy od 17 nie dochodziły - ma wyłączony telefon. Wróciłam do domu po 18 i próbowałam dzwonić - wyłączony. Postanowiłam zadzwonić do kolegi, najpierw nie mogłam sie dodzwonić, po czym oddzwonił do mnie, spytałam czy jest z nim mój facet, okazało się, że jest, dał mi go do telefonu - jest nad jeziorem. Nic mi nie powiedział, przez telefon twierdził, że mam do niego pretensje o to, że nie napisał, że jedzie. Powiedział, że pojechał bo dzisiaj ja pojechałam do rodziny i nie chciał siedzieć w domu. Jestem zła i strasznie jest mi przykro. Rozpłakałam się do słuchawki, mówiąc mu, że czuje się jak by miał mnie w dupie. Najgorsze jest to, że nie czuje swojej winy. I pytanie, co mam w tej sytuacji zrobić? Jak dać mu do zrozumienia, że nie chce żeby tak robił, bo jest mi niesamowicie przykro :(? Proszę o podpowiedzi....

Ale czego nie robił? Nie wyjeżdzał sam? Czy nie zapomniał ładować telefonu?

Gość uiougy
za dużo smsow do niego piszesz i masz pretensje, że nie odpowiada ci na kazdego esa i najlepiej natychmiast. wyluzuj i daj mu pooddychac

Gość obczajam_przerwę
zlota klatke mu kup, zakuj w zlote kajdany, na pysk zloty kaganiec, zlota miske na pokarm i zloty sracz mu wstaw, zamknij na zloty kluczyk i juz ci nigdzie nie spierdzieli... oj glupia ty jeszcze jestes, glupia :)

Gość zxcvbnnbvcvbnm
Zajebiscie.

Gość uiougy
a nie wystarczylo napisac jednego smsa i poczekac na odpowiedz?

Gość 123456789123456789
z jakiego pwoodu jest ci przykro? bo pojechal nad jezioro i nie poprosil o pozwolenie? a co mial siedziec w domu jak pies bo ty pojechalas do rodziny? bez przesady....

Gość usmiałam sie z ciebie
weź rozluźnij zwieracze, bo zatwardzenia dostaniesz dziewczyno.:P chłopak nic złego nie zrobił ,to ty jesteś jakaś przewrażliwiona i durna. jLepiej zamknij go w złotej klatce, zanim od ciebie i twoich występów ucieknie...

rozumie cie dokładnie.... wiem jak to jest... poczekaj niech on do ciebie przyjdzie... pogadajcie na spokojnie i powiedz że jeli on tak będe postępował to ty też... powiedz ze nie będziesz pisała o tym co piszesz i w ogóle...

Gość Nicolka.....
Zamiast mu robic takie sceny to powinnas z nim spokojnie pogadac... Ja bym na twoim miejscu postarala sie z nim jak najszybciej spotkac i przeprosila bym za to ze tak na niego wsiadlam a przy okazji porozmawiala bym z nim o tym ze chce bysmy byli przyjaciolmi i bysmy sobie o wszystkim mowili... Ze nie bedzeisz mu robic scen o to ze gdzies wyskoczy z kumplami jezeli pogada z Toba o tym wczesniej... I ze nie chcesz mu niczego zabraniac tylko poprostu sie martwisz o niego i chcesz wiedziec co robi... Faktycznie zareagowalas strasznie impulsywnie... takim zachowaniem latwiej rozpieprzyc zwiazek niz wzmocnic go przyjaznia... Nastepnym razem jak bedziesz chciala na niego krzyczec to policz do dziesieciu i spojz na cala sytuacje jego oczami... Postaraj sie postawic na jego miejscu i zareagowac tak jak Ty bys chciala by on zareagowal na dana sytuacje.

Gość Nicolka.....
HxD takie zachowalie i szantaz tez do niczego dobrego nie prowadza... Duzo leprzym rozwiazaniem jest pogadac o problemie i o naszych oczekiwaniach szukajac wspolnie "zlotego srodka".

ile macie lat?? ile jesteście ze sobą?? jeśli to coś przelotnego to po prostu nie chce mi sie starać, a jeśli coś bardziej stałęgo to sie zapomina... nicolka....... moze masz rację