Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woda szeroka

co Wy sądzicie o takim zakupie?

Polecane posty

Gość wg mnie niepotrzebny grat

Gość odpowiadam..
a wg mnie to całkiem fajny sprzecik. Nieużywany może być pudełkiem na zabawki a podczas podrózy dzieciak/rodzic chowa tam swoje potrzebne rzeczy i nie musi juz do swojego bagażu zabawek upychać. Czasami podróż samolotem, czekanie na lotnisku strasznie się dł€ży a zabaw tam ciężko wymyślić, wiec taka walizeczka w sam raz zmęczy małe nóżki , które potem spokojnie mogą lkecieć :) czy jechać :) WG mnie świetna i oprginalna sprawa, przy tym stosunkowo niedroga :)

Gość blus szuss
no 120 zł za pudełko na zabawki to naprawde taniocha......

Gość dasdadF
obie fajne

Gość fajne są te walizeczki

Ja kupilam ostatnio mojej 2-letniej corce taka twarda walizeczke z rogami (ta przedstawiona w pierwszym poscie). Corka byla nia zachwycona- chciala z nia chodzic na spacer, jezdzila po podworku na niej. Po prostu bomba! Dzieki malym rozmiarom mozna ja zabrac jako bagaz podreczny do samolotu, tak ze ze dziecko do samego wejscia na poklad moze sobie na niej jezdzic i w niej grzebac.

Gość woda szeroka
Dziękuje za opinie w tym temacie. Kupuję tą walizkę. Na żywo wygląda rewelacyjnie i myślę że prezent będzie jak najbardziej trafiony. Dziękuje i pozdrawiam