Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika W29

Prawo do adopcji dla gejów! Paranoja!!! Wasze opinie...

Polecane posty

Gość Monika W29

Nie wyobrażam sobie dziecka które ma dwóch tatusiów.Jak rówieśnicy traktowali by takiego dzieciaka w szkole!?!Dziecko było by wyśmiewane i poniżane. Jak chcą, niech się bzykają ale dzieci niech zostawią w spokoju!!!!

Gość HAIL TO SATAN
SMIERC PEDAŁOM !

eh... tez nie jestem zachwycona. nic nie mam do gejow jako gejow, taka milosc jest mozliwa. ale adopcja to juz krok za daleko.

Przynależność do danej płci jest kształtowana w życiu płodowym. Jeśli dziecko jest wychowywane przez gejów nie oznacza jednocześnie że się nim stanie. Geje stanowią 5% społeczeństwa i to bez względu czy w danym społeczeństwie są potępiani czy akceptowani.

Gość zgadzam sie paranoja
, dziecko powinno miec wzorce hetero a nie homo! niech sami sobie robia co chca ale niech nie wciagaja w to dzieci

Gość olutka0987
Czas zapoznac sie z badaniami a nie pisac dyrdymaly. Gejem czlowiek sie rodzi a nie zostaje na niego wychowany.

Gość olutka0987
Jekby bylo tak, jak piszecie to skad braliby sie geje w tzw. "normalnych" rodzinach hetero?

Gość Monika W29
Władek to pedał .....

Gość glupota ogromna

jestem za. przynajmniej dziecko nie byloby sierota. mialoby sie do kogo przytulic czy zwrocic o pomoc

Gość preeeeeeecz
No jasne, że dziecko powinno mieć wzorce hetero i to takie jak na prawdziwego Polaka przystało- ojciec codziennie nachlany w 3 dupy wraca z meliny, na powitanie leje matkę w mordę, dzieciak dostaje z kopa. Mamuśka siedzi całymi dniami w domu, sprząta, gotuje i się cieszy, że ma męża i dziecko- cel życiowy spełniony. Bo o rozwodzie to nawet jej przez głowę myśl nie przejdzie- no jak to tak w katolickim kraju!! ;) Tylko w takiej rodzinie dziecko wyrośnie na porządnego obywatela i człowieka :classic_cool:

Gość uiougy
tak, moze i ma sie do kogo przytulic, ale w szkole innym dzieciom nie wytłumaczysz, że nie wolno się śmiać, że jego mama ma fujarkę między nogami. wolałbym być w domu dziecka niż być tak wyśmiewany.

Gość normalnyyyyy
preeeeeeecz , z chinki się urwałeś. Nie koniecznie trzeba być katolikiem żeby być przeciwko. A widać że pedałów w polsce w kurwę...

Gość preeeeeeecz
Jeśli rodzice nie będą swych dzieci wychowywać na homofobów, to dziecko mające dwóch ojców nie będzie wyśmiewane w szkole :classic_cool:

Gość kijowo owo
wolalabym byc adoptowana przez pere gejow, i znioslabym szykany w szkole z tego powodu zeby tylko miec kochajaca rodzine i nie byc w domu dziecka.

Gość normalnyyyyy
rafik_87 to też pedał. Albo raczej jeden z wychowanków związku geji....

Gość preeeeeeecz
A ja wolałabym mieć dwóch ojców, którzy mnie kochają i o mnie dbają, niż rodziców, którzy się leją, chlają i wyzywają od ku.rew i chu.jów :classic_cool: , bo takie osoby mogą mieć dzieci, a geje nie :o

Gość Kasiula 75
kijowo owo, może jakieś popaprańce Cię adoptują....:)

Gość uiougy
"Jeśli rodzice nie będą swych dzieci wychowywać na homofobów, to dziecko mające dwóch ojców nie będzie wyśmiewane w szkole " nikt nie wychowuje dzieci na homofoba, to jest natura, meżczyzna i kobieta......... ..trzeba by było uczyć, że pan z panem też może mieć dzieci, ale tak się nie da

Gość -----------------
Dziecko jest wysmiewane ze nie ma markowych ciuchow,komorki jedna szykana wiecej,w wiekszosci zwiazach geyowych i lesbe maja sie lepiej jak w \"normalnych\" tylko co jest normalne ???

Gość olutka0987
Na poczatek to moze warto samemu nauczyc sie tolerancji i to przekazywac swoim dzieciom, a nie uzywac epitetow typu pe...ly, c..ty itp. Dzieci od kogos sie ucza stosunku do innosci i nie dotyczy to tylko zachowania wzgledem gejow.

Gość abcccccccccccc
Żwirek i Muchomorek:)

Gość jowjjer
to że ktoś nie chcee aby dziecko jakiekolwiek było wychowywane przez gejów czy lesbijki nie znaczy że jest homofobem- teraz pojećie homofobii takie modne jest bardzo - ja ich toleruję , ale dzieci niech zostawią w spokoju - zresztą natura skoro nie pozwala im na posiadanie dziecka w sposób naturalny(jeden drugiego nie zapłodni) i tylko para hetero ma szansę na posiadanie potomstwa to tak widocznie ma być- nikt im niczego tu nie odbiera tylko oni sięgają po coraz więcej -po to czego mieć nie mogą i nie powinni się tego wbrew naturze domagać- swoją drogą - wiedza jakie jest społeczeństwo a mimo to mają w dupie że ich adoptowane dziecko będzie wytykane palcami

Gość Kosmita w ogrodku
uswiadomcie sobie w koncu ze to jest dzialanie celowe! majace na celu rozbicie starego porzadku, rodzine. Wczesniej robili to komunisci roznej masy poprzez odbieranie dzici rodzicom i przejecie wychowania przez szkole. Za tym stoja duze pieniadze. Wiem brzmi jak science fiction i zaraz ktos rzuci ze jestem chory na teorie spiskowe.

Gość jowjjer
oni zwyczajnei CHCĄ i MUSZĄ to dostać - tak jak Żydzi - im też się wszystko należy i wszyscy są antysemitami i im źle życzą- paranoja jakaś- tak jak ta afera z tą miss ze Stanów

Gość olutka0987
W Polsce takie adopcje jeszcze dlugo nie beda mialy miejsca. Takze mozesz spac spokojnie ;) Jesli nawet nie moga zarejestrowac w urzedzie swojego zwiazku, to o czym mu tu w ogole mowimy. W kilku europejskich krajach adopcje dla par homoseksualnych sa dozwolone i krzywda sie dzieciom nie dziala ani nie dzieje.

Gość Kosmita w ogrodku
To właśnie przez komunistów, którzy w dzieciństwie wkładali mi figurki Stalina w dupe zostałem pedałem. I to pedałem czerwonym

Gość jowjjer
gej - chcesz mieć dziecko?? To sobie je zrób z partnerem - nikt wam nie broni...ale zaraz - natura wam to uniemożliwia - peszek - w takim razie się z tym pogódz i nie działaj wbrew naturze bo ona zawsze jest mądrzejsza od człowieka - ciesz się życiem z partnerem a dzieciom daj spokój

Gość Mc Spaner
olutka0987 jesteś bardzo inteligentna.Aż do przesady.Słowo pedał czy lesba Cię zgarsza. A może to przekleństwa??? Ale pedały lub jak wolisz geje nie powinni mieć zgody na adopcje dzieci......