Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika W29

Prawo do adopcji dla gejów! Paranoja!!! Wasze opinie...

Polecane posty

Gość jowjjer
olutka - skąd masz taką 100% pewność że tym dzieciom sie krzywda nie dzieje i nie będzie działa?? Jasne - dzieci głosu nie mają więc skoro ty stwierdzasz że im się krzywda nie dzieje to tak jest i już

Gość Kosmita w ogrodku
ale bzdury

Gość Antypedał
Jebane pedały!!!!!!!!!!!

Dopóki większość ludzi uważa tak jak autorka,że adopcja przez pary homoseksualne to paranoja,to jestem przeciwko.Bo idioci bedą wytykać,a że idioci mają też dzieci to wiadomo jaka atmsofera byłaby w szkole. Ale pomijając aspekt społeczeństwa z ciasnymi głowami to jestem za tym,żeby adoptować mogli ludzie, którzy się do tego nadają,oczywiście bez względu na orientacje. I te bzdury o tym,że dziecko wychowywane przez rodziców homoseksualnych samo będzie homo...ileż można pieprzyć takie farmazony.

Gość jowjjer
co jest bzdurą?? To sa te niezbite argumenty jakimi się geje posługują?? "ale bzdury""jesteś homofobem" "moher"...coś mi umknęło??:D:D

Gość uiougy
to, że ileś tam par gejów adoptuje iles tam dzieci, to nie uratuje całego świata, ani tego, że dzieci wciąż tam będą. może skoro tak bardzo chcą poświęcic się wychowywaniu, może niech wyjadą na misję do Afryki i niech tam udzielają sie społecznie i pomagają biednym dzieciom. To na pewno będzie bardziej pożyteczne dla wszystkich.

Gość jowjjer
nie chodzi o to że dziecko wychowywane przez homo będzie homo ale o to że skoro tylko zwiąki hetero mają szansę na poczęcie dziecka to znaczy że tylko tacy też powinni je adoptować bo tak postanowiła matka natura- geje sobie dziecka nie zrobią a adoptować chcą - a to wbrew wzorcom - nie tylko społecznym-to wbrew naturze

Gość olutka0987
jowjjer- i kogo jeszcze dolaczysz do tej twojej teorii spiskowej? Zydow, gejow juz wymieniles, to moze jeszcze tylko masonow brakuje? ;)

Gość Antypedał
Kocyk ty jesteś facet czy baba? Bo niewiem jakiego określenia na Ciebie użyć!!!!!

Gość jowjjer
Gdyby nie geje którzy mnie wychowywali to teraz miałbym normalny, wąski odbyt i mógłbym puszczać bulgotniki a nie same cichacze

"co jest bzdurą?? To sa te niezbite argumenty jakimi się geje posługują?? "ale bzdury"" A jestem gejem?Wiesz o mnie coś czego ja nie wiem.Bzdura jest mówienie,że wychowanie przez homoseksualistów wpływa na orientacje dziecka. "to, że ileś tam par gejów adoptuje iles tam dzieci, to nie uratuje całego świata, ani tego, że dzieci wciąż tam będą." Proponuje,żeby pary heteroseksualne tez nie adoptowały dzieci,bo również całego świata to nie zmieni. Nie chodzi o zmiane świata.Wystarczy,że zmienisz zycie jednego dziecka i sprawisz,że będzie szczęśliwe.

Gość bocian8y
statystyki mówią, że okolo 30% przestepstw seksualnych na nieletnich jest dokonywane przez homoseksualistów. to bardzo duzo.

Gość jowjjer
olutka - jakiej teorii spiskowej?? :D:D heh - nie podniecaj się tak kobieto swoim postępowym tokiem myślenia:D:D Jak kiedyś np. coś się tobie i twojemu mężowi stało(nie życzę , ale hipotetycznie) to rozumiem że w testamencie znajdzie się zapis iż chcesz aby twoje dziecko - np mała słodka blondyneczka z kucykami i różowymi kokardkami była adoptowana przez parę uroczych gejów tak?? :D:D

Gość uiougy
szczęśliwa pewnie będzie para gejów z dzieckiem, że mogą spełnić swoje chore ambicje. A dziecko jakos przyzwyczai sie do tego i też ich polubi.

Wiec 70% jest popelniane przez hetero , to wiecej niz 30, prawda :>?

Gość jowjjer
Bardzo podobna sytuacja mnie się przytrafiła, teraz rozumiesz juz skąd się wzięła moja awersja do gejów

Gość jowjjer
heh - a skąd pewność że dziecko będzie szczęśliwe u gejów - będzie bosko szczęśliwe jak zacznie się zastanawiać co tata i tata robią w nocy w łóżku razem, jak ich najdzie w "akcji", jak koledzy będa go wytykać palcami i zaczną sie pytać czy go "robiło" dwóch "tatusiów" i który go urodził ...:O żal mi tych dzieci - tak bardzo chcecie być postępowi że macie jak widac w dupie te dzieci i to co one będa kiedyś przeżywały

Gość olutka0987
jowjjer, blagam cie... naprawde brakuje ci argumentow?

Gość brygada rr
Jak się pedziowi "mąż" znudzi to kto wie czy się nie weźnie za dzieciaka............

Gość jowjjer
nie prztrafiła mi się żadna sytuacja - podszyw ale mam to gzdieś - ten świat i tak schodzi na psy- mi to wisi - niech olutka i jej podobni sibie robią co chą - niech najlepiej oddadzą swoje własne dzieci gejom bo przecież to najlepsze co dzieci może spotkać:D:D

Gość olutka0987
brygada, wez juz przestan, poczytaj sobie jaka jest roznica miedzy homoseksualizmem a pedofilia i potem sie wypowiadaj.

Gość -----------------
zresztą natura skoro nie pozwala im na posiadanie dziecka w sposób naturalny(jeden drugiego nie zapłodni) i tylko para hetero ma szansę na posiadanie potomstwa to tak widocznie ma być W naszym kochanym kraju nawet dla hetero jest zabronione in vitro przez kosciol i takie jak ty a co dopiero mowic o gey i lesbe,nawet u zwierzat to jest ze karmia inne gatunek tylko u ludzi to fuj!!!Szacunek dla zwierzat !!Maja wiecej "rozumu" instynktu ja czlowiek!!!!

Gość jowjjer
olutka - mi brakuje?? A jakie są twoje?? :D:D Wysuń je - napisz dlaczego uważasz że adopcje przez gejów sa dobre- wręcz lepsze niż adopcje przez hetero i dlaczego uważasz że to normalne?? Czekam z niecierpliwośćią na to jakie argumenty wysuniesz...

Gość bocian8y
Kołder .... ile statystycznie jest gejów w populacji? raczej mało, więc 30% przy pozostałym odsetku hetero, to bardzo dużo.

\"zastanawiać co tata i tata robią w nocy w łóżku razem, jak ich najdzie w \"akcji\" To dopiero zaskakujące.Jako dziecko zobaczyłam w akcji moich przykładnych heteroseksualnych rodziców, i nie mogłam powstrzymać mdłości.Marnie. Oczywiście,że gdyby na tą chwilę pozwolić na takie adopcje to dziecko nie byłoby szczęsliwe.oczywiście nie przez to,że wychowuje je dwóch facetów czy dwie kobiety,ale przez całą reszte. \"Jak się pedziowi \"mąż\" znudzi to kto wie czy się nie weźnie za dzieciaka............\" Całe szczęście,że heteroseksualni ojcowie nie zabierają się za swoje córki :classic_cool:

Gość edwardx
Dziecko biorąc przykład z "tatusiów" wyrośnie na pedała. Świat będzie pełen pedałów .Nie będzie już normalnych związków.Dzieci nie będą się rodzić a pedały nie będą miały kogo adoptować. Może lepiej jak tego typu pary przygarniałyby jakieś zwierzątko(pieska czy kotka).

Gość jowjjer
in vitro to in vitro - kośció niczego nie może "zabronić" nikomu bo z tego co wiem to in vitro się w PL wykonuje- a może się mylę?? I co to ma do rzeczy odnoście adopcji przez gejów?? Wiadomo że pary hetero mają czasami problemy z płodnością itd. ale tylko hetero moga mieć potomastwo - mogą począć dzieco w sposób naturalny - tylko facet może dać nasienie i tylko komórkajajowa kobiety może je przyjąć i tylko kobiet ciąże donasza i rodzi - gejom się to nigdy nie uda więc tak ma być i już- to tak jakbym ja się zaczął buntować że nie mam fiuta

Gość -----------------
jowjjer moze ci moje wystarcza masz mily usmiech wiesz ze mam teaz ten sam po przeczytaniu twojego wpisu? Slodka jestes

Gość jowjjer
nie dkokończyłem - i cipki jednocześnie -że chcę mieć i to i to

bocian8y - a kto przeprowadzał takie badania?Zresztą statystyki...dajcie spokój. Trzymając jedną nogę we wrzątku,a drugą w lodzie, statystycznie rzecz biorąc moja temperatura ciała jest prawidłowa ;) I podstawowa sprawa- dla pedofila nie istnieje rozgraniczenie płci.Podnieca go po prostu dziecko.