Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żebraczek

Żebranie o słowo KOCHAM, jakie to żałosne...

Polecane posty

Gość żebraczek

Mój facet czesto prosi mnie w smsie zebym mu napisala magiczne slowo tzn ze go kocham.Strasznie mnie to drazni.Nie rozumeim dlaczego niktorzy prosza sie o te slowa??to takie glupie

Gość żebraczek
nieraz mam chcec mu odpisac zeby przestal zachowywac sie jak baba.Dla mnie to jest niemeskie.Tez macie takich facetow?

Gość huberttooos
masz racje to troche denerwujace

Gość żebraczek
czy nie lepiej jest uslyszec te slowa nie przymuszajac do tego??

Gość żebraczek
a tak wogole to czyny a nie slowa mowia same za siebie

Gość żebraczek
Kamilla moze i rzadko ale teraz po zerwaniu nie jestem jeszcze gotowa zeby slac mu smsy na zyczenie z wyznaniami uczuc:(

Gość pathetic
to jest bardzo zalosne tez tego nie lubie.. a teksty powiedz ze mnie kochasz albo powiedz cos milego najbardziej mnie wkurzaja, sie zachowuja jak jakies cioty

Gość żebraczek
pathetic ufff myslam ze tylko ja jestem jakas nienormlana ze tego nie lubie a wrecz nieznasze:( tak teksty o tym zeby napoiasac cos milego to tez normalka u mojego faceta:( zachowuje sie jak dziecko a nie jak facet

Gość pathetic
no doskonale cie rozumiem, a jeszcze gorsze sa zdrobnieniea misiu, pysiu kotku, zabko... itd

Gość żebraczek
ja jakos niegdy nie zabralam o te slowa.O wiele fajniej jest uslyszec te slowa nie zmuszajac drugiej osoby do tego.

Gość żebraczek
pathetic zdronienia jeszcze zniose no ale tego nie. Nieraz dostaje takiego smsa to nie wiem co mu napisac bo krew mnie zalewa:(

Gość pathetic
no to juz jest taki typ.. niestety ja taksamo nie wiedzialam jak odpisywac na takie smsy bo i tak zle i tak nie dobrze bo sie obrazi a ty nie czujesz sie by to powiedziec i takie rozdarcie jest

Gość obeznana
mnie wkurza pytanie? Kochasz mnie?:O

Gość żebraczek
pathetic no wlasnie ja nie powiem mu poki sama nie bede chciala wiec on jeszcze bardziej mnie meczy i naciska...Boziu co za czlowiek

Gość żebraczek
obeznna to dokladnie tak jak moj facet ciagle potrzebuje moich zapewnien.A pytam sie, co mu to daje??na odczepke odpowiem mu czasem ze kocham no i co z tego??

Gość żebraczek
to widze ze nie tylko moj facet jest taki ciotowaty:D

Gość pathetic
dlatego jak najdalej sie trzymam od takich facetow... u mnie to nie przetrwalo

Gość żebraczek
pathetic a powiem ci ze tez nieraqz sie zastanawiam dlaczego nadal jestem z ta ciota. A co najsmieszniejsze to to ze jestesmesmy ze soba 5 lat a ten sie zachowuje jakbysmy byli swieżą para ktora potrzebuje zapewnien drugiej poloweczki.

Gość żebraczek
w sumie zawsze mysllaam ze takie upierdliwe sa tylko baby i zadreczaja swoich facetow a tu sie okazuje ze rowniez i faceci potrafia być tacy zalosni

Gość
Tak,zgadzam się. Mój były miał dokładnie to samo; milion razy dziennie "a kochasz mnie?", "a jak bardzo?","a dlaczego nie chcesz się przytulić?", no szlag mnie trafial... dodam,że to oczywiście długo nie potrwało,bo jakiś rok może. Do tego naprawdę zachowywał się jak baba,jak ciota...Płakał,szlochał,smutne oczy,zwieszona głowa...Najpierw miałam wyrzuty sumienia,że może rzeczywiście nie potrafię okazywać uczuć i coś jest ze mną nie tak,ale po jakimś czasie zaczęło mnie to denerwować,a on przez to zrobił się jeszcze bardziej marudny. Rozumiem,że każdy czasem potrzebuje miłego słowa czy gestu od bliskiej osoby,ale bez przesady...Pod koniec nie byłam w stanie się nawet przytulić,bo mnie po prostu odrzucało od niego. Każdy facet ma prawo do chwili słabości,ale FACET,a nie mazgaj.:(

Gość żebraczek
karotka zgadzam sie z Toba. Czy taki facet nie zdaje sobie sprawy ze jest zalosny? Powiem ci ze ja tez mam tego dosyc.Jeslesmy ze soba 5 lat i mam mu pisac smsiki z magicznym slowem???Bede chciala to napisze ale nie lubie jak mnie ktos do czegos zmusza

Gość żebraczek
wczoraj tk sie wkurzylam ze mu odpisalam ze napisze mu magiczne slowo gdy bede miec na to ochote wrrr

Gość żebraczek
do dzis sie nie odezwał:/

Gość do zebraczek
"ale teraz po zerwaniu nie jestem jeszcze gotowa zeby slac mu smsy na zyczenie z wyznaniami uczuc" po jakim zerwaniu ?

Gość no to ja mam odwrotnie
raz na ruski rok uslysze ze mnie kocha i zero romantycznych smsow.

Czemu, ma być żałosne? żebranie talk.. to się każdemu nalezy to słowo..