Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Markiz de Sade2

Co mam dalej zrobić

Polecane posty

Mianowicie- Mam prawie 24 lata a kocham dziewczynę, która ma lat 16. Znamy się od zawsze- a raczej to nasi rodzice są przyjaciółmi. Zawsze lubiłem tą dziewczynę ale od pewnego czasu- tj. od ok. 1,5 roku podoba mi się. Uświadomiłem sobie, że nie jest mi obojętna- że ją kocham. Wiem, że ja też nie jestem jej obojętny. Za dwa tygodnie przyjeżdża ze swoimi rodzicami i chciałbym jej jakoś delikatnie o tym powiedzieć- co mam zrobić??? Proszę o pomoc...

Gość yvoneee
trudna sprawa...

Gość niki....
na poczatku to moze nic nie mów tylko daj jej to do zrozumienia a pozniej moze nadejdzie odpowiedni moment na wyznanie prawdy;)jak myslisz?

Gość autorkoooooo
Podobała ci się jak miała 14 lat????? A ty miałeś wtedy 22?? O kurwa :o coś nie tak z tobą koleś.

Moim zdaniem powinienes ja zaprosic na spacer i jej powiedziec.A czy jak ona by chciala z toba byc to wasi rodzice bardzo sie wkurza, bo to zalezy jacy sa

Gość autorkoooooo
Mój facet ma 22 lata i jakoś obrzydzenie mnie bierze, że mógł się podniecać na widok jakiejś 14stki.. A feeee

Gość niki....
przestancie to nie jest jakis pedofil przeciez ni chce jej wykorzystac tylko dazy pieknym uczuciem...

Gość MonisiaC
ja Cię rozumie :) Kochasz to walcz :)

Gość autorkoooooo
nie chce autora atakować, każdy może mieć swoje zdanie. jedni mogą uważać, że uczucie 22latka do 14latki jest piękne a dla mnie będzie ono nienormalne, gdyż oboje są na zupełnie innym poziomie rozwoju. 22latek często myśli już jak tu zarobić na wszystkie rachunki a niejedna 14stka jeszcze bawi się lalkami... I tyle, każdy może miec inne zdanie na temat tego...

ona właśnie zawsze była taka poważna- dużo osób mówi, że zbyt poważna jak na swój wiek- a mne się podoba ta naturalność u niej.

Markiz de Sade2: bo to się wydaje troszkę dziwne. :D ale za 4 latka wszystko bd ok. ona bd miala 20 a Ty 28. więc jakby to powiedzieć - będziesz miał spore szanse. różnica wieku jest dość spora, ale to się poprawi (że zmieni) za parę latek, nie? :P

Gość MonisiaC
Ale generalizowac nie można ludzi bo ta 16 latka może lecz nie musi być emocjonalnie i fizycznie rozwinięta bardziej niż 25 latka...

Markiz de Sade: powiedz jej to jak przyjedzie, albo nie mów bo może się wystraszyć. traktuj ją raczej jak siostrę. wzbudź sympatię... ale są minusy, bo ona może myśleć tak jak wielu tu zgromadzonych - że to jest chore. więc przemyśl to :P bo możesz ją zrazić

Gość MonisiaC
Nie czekaj tylko działaj :) Nie widze w tym nic dziwnego ani głupiego, jest uczucie do niech się rozwija ... powodzenia :)

Gość autorkoooooo
ja też byłam poważna nad wiek i co? czy to mogło znaczyć, że wiem więcej o życiu niż inna 14stka? Ty pewnie już skończyłeś studia i pracujesz ona właśnie kończy gimnazjum... Osobiście nie rozumiem takich związków. Jakby miała 20 a ty 28 to nic nienormalnego. Nienormalne jest wg. mnie że rajcował cie 14stoletni wyrostek... no nie wiem, na twoim miejscu tylko bym się z nią przyjaźniła i poczekała co najmniej jeszcze rok...

Gość niki....
markiz powiedz jej tak właśnie myslalam ze dziewczyna musi byc bardzo dojrzała skoro zwróciłes na nia uwage a Ty jestes bardzo wrazliwym mężczyzna,trzymam kciuki

nie sądzę- a jest jeszcze jakiś inny sposób? Bo ja nie mogę bez niej żyć ( mało co nie zawaliłem studiów przez to uczucie:)))

Gość albo autor jest baaardzooo
NIEDOJRZAŁY. skoro szuka potencjalnych partnerek wśród dzieci... a rówieśnic na swoim poziomie znaleźć nie może......... :o