Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO BYS ZROBIL

25 letnia dziewica

Polecane posty

Gość Wartowiczkaa23
Człowieku jakim fanatyczkom? Jeżeli ktoś trzyma się swoich zasad i jest to popierane przez Kościół to od razu fanatyzm? Poczytaj lepiej definicję tego słowa.

no jeśli za zasadę ---> a nie uważasz, że w każdym przypadku liczy się tylko to, co kobieta uważa za słuszne? :D

Gość czerwona_porzeczka
nie, w innych sprawach możliwy jest kompromis, w tej jak dla mnie nie...

jesli ktos nie uwaza seksu za najwspanialsza rzecz na swiecie,to najwyrazniej nigdy nie mial orgazmu,ani sie do niego nie zblizyl.

Gość Wartowiczkaa23
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nie napisałam, że wszyscy. Czytaj dokładnie. To ci, których znam są tacy. I proszę bez takich pisz sobie scenariusz... Mogę podać swój przykład mam 23 i jestem z mężczyzną, który mnie i moje zasady szanuje. On ma podobne.

23 letni chlopiec,ktory nie chce seksu? balabym sie go

Gość Wartowiczkaa23
Nie 23 lata, tylko 24. Ja się go nie boję, bo go kocham.

Gość Maxxxxxx
Może nikt nie chce jej puknąć i dlatego jest jeszcze dziewicą???

Gość no jeśli za zasadę
Ktoś tu chyba myli brak chęci na seks z zasadami dotyczącymi rozpoczęcia współżycia :O

Gość on40
warto czekać

Gość o kurnaaaaaaaaa
24 letni facet który nie chce seksu?? to już nawet nie jest fanatyzm religijny, to jest po protu chore...

Gość Maxxxxxx
To było tylko pytanie??? Bo naprawdę ciężko jest trafić na dziewicę w tym wieku.:)

Gość Wartowiczkaa23
no jeśli ma zasade - Właśnie o to chodzi.

Gość no jeśli za zasadę
no niestety dla niektórych widocznie nie trafia, że można mieć zasady i je szanować :O przykre, ale właśnie dlatego teraz naokoło jest tyle seksu itp

Gość Wartowiczkaa23
no jeśli za zasadę - Widzę, że mnie rozumiesz i że myślisz obiektywnie.

Gość Ojciec Ryzyk
W pizdu z zasadami!!!

Gość no jeśli za zasadę
rozumiem Cię bo mam takie same zasady i już raz trafiłam na faceta, który myślał tak jak koledzy wyżej :O

Gość Wartowiczkaa23
A ile masz lat? Nie martw się ja też trafiłam. Ciekawe ilu jeszcze jest takich ludzi w Polsce. Pewnie niewielu.

Gość Ojciec Ryzyk
Dziewczyny! Spróbujcie dochować niewinności do starości, może traficie do księgi guinessa .

Gość no jeśli za zasadę
23 :) kobiet może trochę jest z takimi zasadami, ale facetów to raczej ze świecą szukać :(

Gość Wartowiczkaa23
Może nasz rocznik jest taki ; ] Jak na razie nie spotkałam dziewczyny w naszym wieku oprócz Ciebie, która by tak mówiła, może się tego wstydzą? Chłopaków to takich znam. Pamiętam jak taki Michał powiedział w liceum, że będzie czekał do ślubu to dziewczyny go wyśmiały, ale on się trzymał swoje zdania.

Gość no jeśli za zasadę
ja znam jednak więcej dziewczyn z takimi zasadami :) chłopaka jeszcze żadnego nie poznałam :(

Gość Ojciec Ryzyk
Chłopak będzie czekał do ślubu na dziewczynę z zasadami. A kto wie czy po ślubie nie zacznie nadrabiać straconych lat z braku seksu i nie będzie próbowała z innymi.Skoro jeszcze nie zna tej przyjemności.Wtedy głupi chłopak zostanie rogaczem i będzie sobie w brodę pluł. To tylko taka sugestja i nie jest kierowana do autorki tematu lub innej wypowiadającej się osoby.

Gość no jeśli za zasadę
Chyba nie po to czekała na tego jedynego żeby później i tak uprawiać seks z kim popadnie :O bo po co niby miałaby czekać z tym do ślubu, przed ślubem się mogła wyszaleć, ale widocznie nie było jej to do szczęscia potrzebne

Gość Wartowiczkaa23
Jarek - Po Twoim słownictwie widać, że...pozwól, że niedokończe, ale to nie byłoby nic miłego. Nie wy co...? Jak Ty traktujesz kobiete, jak przedmiot. Biedna będzie Twoja żona.

Gość Jarek 84
Tak samo inni traktują mnie adekwatnie do tego czym jestem - na ulicy ludzie mnie trzymają i siłą wyciągają rodzyny z dupy łyżką lub specjalnym urządzeniem które wytwarza podciśnienie, a następnie wkładają mi je w odbyt. Tak między nami to sprawia mi ogromną przyjemność

Gość CO BYS ZROBIL
A ja sama nie wiem czy powinnam się juz tak tego twardo trzymać.Chłopak z którym się spotykałam stwierdził że go to przerasta.Potem było parę randek i juz zawsze na 1 mówię ze takie mam zasady.Oczywiscie delikatne pieszczoty pocałunki lubię.Ale kto wie może już zostanę sama;/ Albo zmienię zasady..ale jeśli już to i tak będe musiała się minimum 10 mesiecy z kimś takim spotykac i nie z pierwszym lepszym..

Gość jutiis
biedni ludzie co nie maja seksu, oj biedni... wiecie ze pewnie jak umrzecie to juz nic nie bedzie tylko robaki i ziemia? brac z zycia co najlepsze! http://tnij.org/supertrupersiuper

Gość jutiis
kurde lepiej zmien zasady "na 1 na dzien facet wystarcza" boze, to przeciez tragedia na maksa, a potem koles sie z laska ozeni a sie okazuje ze ona ma chuja zamiast cipy

Gość IGNORE
sama z siebie nie chcesz seksu?? rozumiem taką postawę, z drugiej strony zastanawiałbym się jakby to rzutowało na dalsze,ewentualne pożycie