Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asicaaaabuuuuuuuuu

pierwszy pocałunek.

Polecane posty

Gość asicaaaabuuuuuuuuu

jestem załamana, ludzie. mam 15 lat i nigdy się nie całowałam, fakt miałam chłopaka, ale źle się z nim czułam, to był tylko jeden jedyny, któremu się podobałam, chyba jednak jestem beznadziejnaaaaaaaaaaaaa. wiem, robie z siebie idiotke tu pisząc, ale nie wiem co robić. boję się pierwszego pocałunku, ale bardzo go chce, martwie się, że nie potrafię, ale chceeeeee.

dziewczynooo nie kompromituj sie (prosze) :D jak można chcieć czegoś czego sie nigdy nie doznało :D masz 15 lat i jeszcze kuupe facetów do poznania :D

Nie przejmuj się, mój pierwszy pocałunek był kiedy miałam 18 lat, wczesniej nie miałam faceta bo nie znalazłam odpowiedniego :) Masz jeszcze masę czasu :D

Gość echhhh chcialabym mieć znów
15 lat....piękny wiek;)masz jeszcze czas na facetów,ja calowalm się dopiero w wieku 18 lat,naprawdę nie ma się gdzie śpieszyć bo jeszcze będzie mialo dość facetów i związków z nimi....

Gość ..Onaaaa
kazdy chyba kiedys tym sie martwił, to wychodzi samo, nie ma sensu obmyslac planu jak to dokladnie bede robic, kazdy ruch jezyka itp. daj sie poniesc emocjom a na pewno bedzie cudownie ;))

Ja całowałam się pierwszy raz jak miałam 16 lat. Pamiętam to jak dziś :) też się strasznie denerwowałam nim, jak to będzie, czy się nie zbłaźnię ;) Ważne to dać na luz i się cieszyć chwilę, która z pewnością i do Ciebie przyjdzie :)

Gość karmazyna
Mój pierwszy pocałunek po prostu się "zdarzył". Nie było fanfar ani anielskich chórów. Nie ma co takt ego mitologizawać XD

Gość Rozaliaaa
ja pierwsze pocałunki traktowałam jako zabawe :D Nawet nie pamiętam kto był tym pierwszym, bo grałam wtedy w buteleczke ;D gówniara w wieku 10 lat gdzieś.. eh ;D policzek, czoło, póżniej usta :D czy jakoś tak.. :) śmieszne czasy... później miałam dłuuugą przerwę, następny pocałunek w wieku 16 lat, ale już nie przez gre w butelke :)

Gość buka
jest :D pobiłam wszystkich:D ja wtedy mailam 19 lat :P dziewczyno masz jeszcze zcas

Gość karmazyna
buka, nie pobiłaś - ja miałam 24 :D

Gość buka
karmazyna a TEN chlopak to pierwszy i ostatni?? jestes teraz z nim??