Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana20202020

mam dzis urodziny..

Polecane posty

wolne od pracy, spotkam kilku znajomych dzis wieczorem.. ale chcialabym jakos odczuc ze to moje swieto, nie jeden z wielu dni w roku.. moze sobie zafundowac cos niezwyklego lub pojsc w jakies wyjatkowe miejsce?? pomysly jakies kochani?? :)

Gość happy birthday

dziekuje, juz mi troszke lepiej ;)

Gość makabreska
zalezy na co cie stac :) ja tez bym chciala jakos specjalnie uczcic moja 30 i chyba jakas wycieczke sobie zafunduje, ale gdybym mogla poszalec to kupilabym sobie wypasiona fure :) i pojechala do Stanow do Graceland

stac mnie na sporo rzeczy, ale mam wolne tylko jutro, we wtorek juz do pracy, wiec na wycieczke sie nie wybiore :p chociaz gdybym wczesniej pomyslala to paryz mam bardzo blisko bym w koncu mogla zwiedzic! jednen dzien, sporo kasy w portfelu, jak zaszalec?! czy to az takie trudne? :p:p hehe

jutro tj dzis, po prostu nie spalam jeszcze i mi sie pokickalo :p

Gość makabreska
wlasnie chyba trudne :) widzisz, trzeba bylo wczesniej tu napisac moze bys skorzystala z podpowiedzi i paryz jak znalazl na swietowanie :) w przyszlym roku juz wiesz co bedziesz robila :) a moze jakis tatuaz...ja wlasnie planuje na pazdziernik, na urodziny taki miks wycieczkowo tatuazowy :)

oja oja!! ale mnie skusilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a najlepsze to,ze wlasnie kolezanka polecila mi jednego kolesia.. ojaaa :D:D:D:D:D tatoo :D:D:D kurcze ale jaki tatuaz?? tak na cale zycie..?? gdzie? :D

Gość makabreska
ja dawno temu popelnilam blad mlodosci :) i obecnie mam jakies niezidentyfikowane cos na lewym ramieniu :) nie polecam tego miejsca, ale juz niedlugo moja martwa abstrakcyjna natura zmieni sie w pieknego indianina o twarzy mojego taty...tak sobie wymyslilam :) a jako ze jestem fanka zdeklarowana i nawiedzona :) Elvisa to i on pojawi sie na moim ciele ;) jeszcze tylko nie wiem, gdzie bedzie miejsce godne Krola :) alez sie dzisiaj wpasowalam w Twoje "ukryte" pragnienia :) ps. zapomnialam zlozyc zyczen, wiec czynie to tu i teraz - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!! nie przejmuj sie wiekiem - pomysl ze sa strasi od ciebie ;) to taka moja makabreskowa madrosc :)

dziekuje Tobie serdecznie :*:* jednak nie mam pojecia co i gdzie bym chciala.. napewno cos malego.. moze jakis napis madry :p

Gość makabreska
z napisami to chyba nie najlepszy pomysl, bo litery moga sie zlac z biegiem czasu i bedziesz miala taka kupe jak ja :) osobiscie nie przepadam za wzorkami typu tribal czy innymi wywijasami, uwazam ze rysunek powinien przedstawiac COS. (wiem, wiem, pewnie Elvis to tez glupi pomysl i za dziesiec lat bedzie wygladal jak maska ze strasznego filmu ;) ale ja go kocham i chce go widziec codziennie :) ) czesto ogladam Miami Ink i to co ci ludzie potrafia wyczyniac na ciele to jest po prostu sztuka najwyzszych lotow, musisz cos podpatrzyc, co dobrze lezy na ciele i co pasuje do kobiety (hah ja i moj indianin ;) ) a przy okazji moze cos upamietnisz?

indianin :D tak jak majdan przemienil dode na indianina :p hehe a elvisa gdzie sobie umiescisz? :)

Gość makabreska
glupi majdan, teraz bedzie ze zgapiam ;) a jesli chodzi o Elvisa to jeszcze nie wiem, nie wchodzi w gre posladek, piers i plecy bo po pierwsze chce go widziec bez lustra a po drugie maz nie pozwoli zeby mnie ktos w pewne miejsca dotykal ;) mysle nad lydka, ale nie chce wygladac jak fanka metalliki albo stary motocyklista ;) musze jeszcze nad tym pomyslec :)

Gość dominiczkaaa
A ja mam imieniny i nikt o mnie nie pamięta